3 lt'den azı kesmiyor, vücut yıllardır alışmış.Degisik gün olmus
Detox mu yaptin?
Afiyet olsun abla
guzel menu
Su ise harika. Gerci su yarisimizdan dogru hatirliyorum isem sabit 3 l iciyorsun hergun:)
Tamam canim
Kaptanim ben böyle free takılmak istiyorum. Çünkü kilo alırsam grubu etkilemek istiyorum.Tamam canim
Ne zaman gidiyorsunuz belli mi ? 722. Etapda 70.9 ile izne ayrilmistin. Dönmek istiyormusun ? Tatile filan gitmeden mezun olursun bence :)
Tamamdir canim :)Kaptanim ben böyle free takılmak istiyorum. Çünkü kilo alırsam grubu etkilemek istiyorum.
Merhaba küçük bebeğin var diye kalmış aklımda. Emziriyor musun? Eğer öyleyse çok az yemişsin.Öğlen 1 kase yoğurt
Akşamda karabuğdayı haşlayıb yoğurtla yedim
2 lt su içtim yarım litrede yatana kadar içicem 2 kupa yeşil çay 2 kupada kahve tükettim
nasıl dengeli bir menüGÜNÜN MENÜSÜ
KAHVALTI:
150 Gr menemen
40 Gr sepet peyniri
2 ceviz
Marul, salatalik, maydanoz
Sade Türk kahvesi
10 Gr bitter
Yeşil çay
10 Gr siyah kuru üzüm
10 Gr dut kurusu
5 Gr çiğ badem
OGLEN:
1/2 muz+1 y.kasigi kakao+200 ml süt+10 Gr chia tohumu karışımı
30 Gr Keçiboynuzu unu+su
AKSAM:
200 Gr nohut salatasi
200 ml ayran
3 lt su
Sebzeli yoğurt derken yeşillik mi doğradın içine. Annem yapardı o tarz bir salata. Kıvırcık, dereotu ve yeşil soğanla. Sende okuyunca aklıma geldi.
Senin oglan ile benim kiz iyi uyumlu olurlarmis ayni yerde yasasaymisizBen anca parktan topluyorum oğlanışimdi de ambulanscilik oynuyoruz uyursa kendime vakit bulucam
Merhaba küçük bebeğin var diye kalmış aklımda. Emziriyor musun? Eğer öyleyse çok az yemişsin.
Emzirmiyorsanda az yemişsin gerçi
nasıl dengeli bir menü
su miktarıda çok güzel
Sebzeli yoğurt derken yeşillik mi doğradın içine. Annem yapardı o tarz bir salata. Kıvırcık, dereotu ve yeşil soğanla. Sende okuyunca aklıma geldi.
Yarın akşam bende yapayım kendime.
Ay o bende de var. Ayağım kalktığımda yere değecek illa ki. Geçen sene şnorkelle farketmeden bir açılmışım yüzebilmeme rağmen korkarak döndüm kıyıya.Benim de yuzme dersim var simdi.
CEYDOS ben de 35imde yuzme dersine gidiyorum, deniz korkumu yenebilir miyim dersin
Bir bardak süte tarçın et desem yapmazsın şimdiacıkmayan ben deli gibi açım şu an .
deneyimlerimi paylaşmaktaki amacımda buydu canım. yıllardır uğraşıyorum.İyi akşamlar şuan ayağımı uzattım ama acayip uykum var yorgunum geçmiş yapabildim bugün çok yazışma olmamış şükür
CEYDOS dermapen paylaşmana çok sevindim kuzenimin cildinde özellikle doğumdan sonra çok leke çıktı ve pek çok şey denemesine rağmen geçmiyorlar ona söyledim hemen baksın diye
iyi fikir kız valla bravo. kara kara düşünüyordum netçem diye.Bir bardak süte tarçın et desem yapmazsın şimdi
suyuna tarçın at bari
Bende denizden korkarimmBenim de yuzme dersim var simdi.
CEYDOS ben de 35imde yuzme dersine gidiyorum, deniz korkumu yenebilir miyim dersin
Iyiyizz iyiyizz sen nasilsinSelamlar Geçmiş yapamadım nasılsınız Kızlar
Yeminle aynisini dusundumekrana bizim için bakmadığın kesin. yoktun tüm gün ???
YooooooooCeza isini cok bosladigimi fark ettim
Cayini ic oh mis. Bi arada olcu tablosunuda ativer sonra gel keyfim gelHic spor yapmadim
ama 20.400 adimim varCayimi icip ,youtube da ergin kirbac videosu bulup yapsam mi.Adam incelme isinde mükemmel ya
Ay daha o vardi degilmiBende denizden korkarimm
Iyiyizz iyiyizz sen nasilsin
Yeminle aynisini dusundum
Yoooooooo
Cayini ic oh mis. Bi arada olcu tablosunuda ativer sonra gel keyfim gel
Tabiki paylaşmakla çok iyi yaptın kimin kime vesile olacağı hiç belli olmuyor işte inşallah oda kurtulurda mutlu olurdeneyimlerimi paylaşmaktaki amacımda buydu canım. yıllardır uğraşıyorum.
Bugün telefona Su içme programi indirdim artık ne içtiğimi biliyorum. Program kiloma göre 2 litre uygun dedi ben artık fazladan icicem + yapicam3 lt'den azı kesmiyor, vücut yıllardır alışmış.
Teşekkürler kaptanim.⚘Tamamdir canim :)