Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar

bu hafta 3 gün işin içinde eğitim çıktı birde hem normal işlerimizi yapıp hem eğitime katılmamız gerekiyor 4'e kadar

arada bir yeşil fasulye pişirbilirsem süper olacak öğle tatilinde de de yine yarım saat eliptik yapıcam inşallah

temizlik filan diye yazılanları okuyunca bizim evin haline üzülüyorum vallahi :olamaz:

günlük planım içinde hiç olamıyor temizlik

benimkileri okula gonderdim simdi,
mutfak ve masa aynen duruyor,
mecburen calismaya gectim, ogle yemegi hazirliklari icin kalkinca toparlayacagim,

yatak odalarina hic girmedim bile, giremem de zaten.

allahtan evden calisiyorum da diyetime devam edebiliyorum,
bir de bunun sabahin korunde is icin evden cikan versiyonum var.

o yuzden ben bosverdim valla,
oldugu kadar olmadigi kader :KK53:

mecburen calismaya gectim, ogle yemegi hazirliklari icin kalkinca toparlayacagim,

Bugun disari cikicam ama aksama misafirim gelicekmis cikmadan bende bi toparliycam ,salondaki oyuncaklari bari kaldirsak kardir diyorum ..
Yoksa tum gun ordan oraya geziniyorlar😒😒

Demek Huhuki Huhuki kurtlardann. Ceydosun klanindan. Yedim
Ikinizideee😍
😊Ben dün dersimi iyi almışım kendimi cezalandırdım dün 16:30dan beri hala ağzıma lokma koymadım kızımı uyutup spor yaptım birazda yani o kdr moralim bozuldu tövbe ettim Bi daha o kdr yemeye desem yeri yani hayırlısıyla cuma günü seni yesem yeter bana😂😂

kurtçuklarım ben susayım tablom konuşsun diyorum ama lütfen !!! o kişiler kendini bilir !!! karbonhidratlarınız çok olmuş. kendime de kızıyorum bugün takımın en karpuzu benim. diğer takımların menüleri bizden daha iyi. azıcık gayret ve dikkat.

Klan savaşlarının 3 misyonu var.
1. misyon : Takımın lider klanı olmak,
2. misyon : tüm klanlarda tüm arkadaşlarımızın bu çekişme ile kilo vermesi,

3. misyon : esas listedeki arkadaşlarımızın yüksek kilolar verip geçen hafta yitip giden 1. liğimizi geri getirmesi olmalı

@Ayse_M @aedenli matilda34 matilda34 Huhuki Huhuki

Eki Görüntüle 2866380
Bizim. Menüler de canavar var ama bu haftanın en karpuzuda sen olmuşsun kaptanım 😀

Günaydın kızlar 🥰
Yediğim karnıyarıklar biraz cırcır yapmış beni umarım eksilmişimdir :KK53: çocuklar pattis kızartması istiyor bu bana yapılır mı be 🤦🏻‍♀️Kendime de yumurta haşlıyım bari

Ara ara uğrarım çok yazışmayın geçmiş okumaktan bezdum
Bende kizarttim :KK45: tostta istedi üstüne..iki gündür sınanıyorum.. :KK45: Aksama da doğum günü var onu da anlatınca tamamdir:KK45:

Canım hoşgeldin
Hoş buldummmm 🌺🌺
Günaydın kızlar 🥰
Yediğim karnıyarıklar biraz cırcır yapmış beni umarım eksilmişimdir :KK53: çocuklar pattis kızartması istiyor bu bana yapılır mı be 🤦🏻‍♀️Kendime de yumurta haşlıyım bari

Ahahah dua et ben eskisi kadar konuşmuyorum. Yoksa geçmiş okurken ağlardın 🤣🤣
Gunaydin ben hep açım canim :KK45:
Sen nasılsın hosgeldin
Hoş buldum Ayy o geçmek bilmeyen açlık yerini bende sürekli tok olmaya bıraktı. Sürekli tok ve şiş hissediyorum 🙄 Hindistan cevizi yağlı kahveyi kahvaltıda tüketmeni tavsiye ederim çok tok tutuyor

Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.
Allah Allah ben su içmeden duramam çocuklarımda öyle dışarı çıkarken bi çanta su alırım yanıma.
Bi şeyden dolayımı tiksindim yada kötü bi olaymı ilişkilendiriyorsun?

Günaydın kızlar 🥰

ben de circir yapan karniyarik istiyom,

tarif versene :KK53:

Hoş buldum Ayy o geçmek bilmeyen açlık yerini bende sürekli tok olmaya bıraktı. Sürekli tok ve şiş hissediyorum 🙄 Hindistan cevizi yağlı kahveyi kahvaltıda tüketmeni tavsiye ederim çok tok tututuyor
Ben de tarçınlı kahve içiyorum arada...hc yaglida icerim ama her bulduğunu içiyorsun diye kızıyorlar bana sonra :KK45: Ah bana da gelse o tokluk hissi:KK45:

Evden çalışsam dert çalışmasam dert. Ofiste daha az yoruluyordum. Bütün gün ev işleri ofis işleri bumerang gibi bi ona bi ona dönüyorum
Günaydın kızlar 🥰

Ahahah yüklenin kızlar :confused:
ben de circir yapan karniyarik istiyom,

tarif versene :KK53:
Aha ben diyecektim cırcır olunca sevinen grup 😅😅😅

IMG_20210608_120328.jpg

Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar

Ergin Kırbaç'in bacak eriten bir videosu vardı. İstersen dene. Adam işi biliyor. Hiç eveleme geveleme, boş umut verme yok. YouTube sayfasindaki videolarını istersen incele...😉
o adamı sosyal medyadan da takip ediyorum
harika sonuçlar paylaşıyor
ahh şu vakitsizlik varya kendine odaklandırmıyor bazen ne kadar istesende ablacım
yine de elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum :KK43:

ayyy aynı ben nasıl sevindim yalnız değilim diyeeee :KK70:

doğru söylüyorsun bende ofise dönmeyi hiç istemiyorum gözümüzün ucuyla da olsa çocuklara biz bakıyoruz en azından diye mutluyum bende :)

X