Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masa başında toto düzleştiriyorum bende :sopa:
ayy nefret ediyorum masa başında oturmaktan. 8.800de kaldı adımlar tam on bin eyleyemedim.
Ben poğaça yapıyorum 🤣🤣
ama yemiceksin dimi sen yersen bende yerim o zaman A Arrietty_ bizi pıçaklar.
@_Vera_ kankii iyiyim.sukur çocukları uyuttum yemek faslı. Yürüyüş işini sabahtan hallediyorum 7 gibi kalkıp sonrası ev işleri işte sen nasılsın.
ooo maşallah kankime navigasyona gerek yok sen yolundasın zaten
kızlar eşimin diyet sonucu bir 10 günlük başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 :işsiz: aynı diyeti uyguluyoruz peki ben:KK43:
erkekler hep böyle keşke erkek olsaydım dediğim binlerce andan biri daha erkekler yer yer 2 metre yürür yediğini yakar. Biz bir lokma yeriz vücudumuz şöyle der " anasını sattığımın dünyası kafayı takmam sonuna bakmam ben adam olmam."

Son bikaç gündür beni kim görse çok kilo vermişsin bırak artık yüzün küçülmüş iyice diyor ya hedefime var diyorum hasta olursun yeter bu kadar diyorlar hep bir ağızdan 😒😒😔 sanırım bunun rahatlığı geldi yaa nedeceyukkk🤔🤔
Sen öyle söyleyenlere artık diyet yapmıyorum iştahım kapandı de😂😂
Eki Görüntüle 2866616
Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar
Böyle bir yürüyüş yolumuz vardı da bizmi yürümedik😒
ne kadar hayirli bir kayinvalide,
hep gelinini dusunuyor :KK37:
Canım ya🤩😂
esmeriiim esmeriiim bak aklıma ne geldi. 2004 yılında (yine 80'lerden 63'lere inmiştim) spor bana çok uzaktı. o yıl gelibolu'da bir güzellik salonu açıldı .şu vücuda elektrik vererek kasları çalıştıran sistem getirmişler. bende bol seans aldım ondan. önce beni çamurlara bular sonra elektrikli battaniye ile sarar 1 saat bekletirlerdi. kalkar duşumu alır arkasından o akım padlerini çalışmasını istediğim kas gruplarına bağlarlardı. ondan öncede kilo verdiğim yıllar oldu ama hayatımda ilk kez bikini o yaz giyebildim. göbeğimde ciddi sıkılaşma olmuştu.
🙄ne diyorsun sen kaptaniçem elektrikli battaniye mi akım pedleri mi 😳
Bugün 2 sefer 5. Kata inip çıktım 360 merdiven.
Okulda nöbetçiyim dersim başka blokta 140 merdiven saydım. 140 *5 700 merdiven eder.
Ne var ne yok? 😁 🥰
487 adım var bende😂😂 benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyle:işsiz:

Canım Sen neden kendini eşinle kıyaslıyor sun?
yok yahu kıyaslamıyorum ama hani ben onun verdiğinin yarısını versem ne olurdu.

Canım ya🤩😂

487 adım var bende😂😂 benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyle:işsiz:
ikisini de yaptılar. ikisini de diyorum.

Aslinda bunu bnde dusunuyorum hergun spor yapinca kaslardada odem olusuyor ,arada dinlendirmek lazim chloe bile 3er gunde ara veriyor ama bigun bis gecince daha cok kas agrisi hissediyorum biraz daha zayiflayinca sadece bolgesele geçebilmek niyetim
birgün aktif,bir gün pasif olmak gerekiyor. pasif dediğim günlerde yatın demiyorum ama sakın yanlış olmasın. daha sakin yoga tarzı yapılabilir. yada tek bölge hedef alan çalışmalar.

esmeriiim esmeriiim bak aklıma ne geldi. 2004 yılında (yine 80'lerden 63'lere inmiştim) spor bana çok uzaktı. o yıl gelibolu'da bir güzellik salonu açıldı .şu vücuda elektrik vererek kasları çalıştıran sistem getirmişler. bende bol seans aldım ondan. önce beni çamurlara bular sonra elektrikli battaniye ile sarar 1 saat bekletirlerdi. kalkar duşumu alır arkasından o akım padlerini çalışmasını istediğim kas gruplarına bağlarlardı. ondan öncede kilo verdiğim yıllar oldu ama hayatımda ilk kez bikini o yaz giyebildim. göbeğimde ciddi sıkılaşma olmuştu.
Anaa oneymıs gııı. Ama bısey bulmak lazım ya
kızlar eşimin diyet sonucu 10 günlük. başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 :işsiz: aynı diyeti uyguluyoruz peki ben:KK43:
Yagu o erkek ustelık verecek onlarca kılosu var tabı hızlı verır. Takılmasana sen cok guzel verıyosunn

Anaa oneymıs gııı. Ama bısey bulmak lazım ya

Yagu o erkek ustelık verecek onlarca kılosu var tabı hızlı verır. Takılmasana sen cok guzel verıyosunn
1623150921345.png

bu benim dediğim. nihayet uykudaki beynim uyandı. pasif jimnastik olarak aratabilirsin.

hayatım boyunca bir erkek ne yaptıysa ben daha iyisini yaparım diye düşünerek yaşadım. sadece kilo verme konusunda onları yakalayamadım.

Canım ya🤩😂

Abooo o nasıl adım öyle. Daha dışarı çıkmadım evdeyim 7600 adım görmüşüm 😀 haydi walk walk walk

X