- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Sen neden kendini eşinle kıyaslıyor sun?kızlar eşimin diyet sonucu bir 10 günlük başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 aynı diyeti uyguluyoruz peki ben
ayy nefret ediyorum masa başında oturmaktan. 8.800de kaldı adımlar tam on bin eyleyemedim.Masa başında toto düzleştiriyorum bende
ama yemiceksin dimi sen yersen bende yerim o zaman A Arrietty_ bizi pıçaklar.Ben poğaça yapıyorum
ooo maşallah kankime navigasyona gerek yok sen yolundasın zaten@_Vera_ kankii iyiyim.sukur çocukları uyuttum yemek faslı. Yürüyüş işini sabahtan hallediyorum 7 gibi kalkıp sonrası ev işleri işte sen nasılsın.
erkekler hep böyle keşke erkek olsaydım dediğim binlerce andan biri daha erkekler yer yer 2 metre yürür yediğini yakar. Biz bir lokma yeriz vücudumuz şöyle der " anasını sattığımın dünyası kafayı takmam sonuna bakmam ben adam olmam."kızlar eşimin diyet sonucu bir 10 günlük başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 aynı diyeti uyguluyoruz peki ben
vaaay şahaneee spor. DİK DUR EĞİLME BU VERA SENİNLEBugün 2 sefer 5. Kata inip çıktım 360 merdiven.
Okulda nöbetçiyim dersim başka blokta 140 merdiven saydım. 140 *5 700 merdiven eder.
Ne var ne yok?
Sen öyle söyleyenlere artık diyet yapmıyorum iştahım kapandı deSon bikaç gündür beni kim görse çok kilo vermişsin bırak artık yüzün küçülmüş iyice diyor ya hedefime var diyorum hasta olursun yeter bu kadar diyorlar hep bir ağızdan sanırım bunun rahatlığı geldi yaa nedeceyukkk
Böyle bir yürüyüş yolumuz vardı da bizmi yürümedikEki Görüntüle 2866616
Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar
Canım yane kadar hayirli bir kayinvalide,
hep gelinini dusunuyor
ne diyorsun sen kaptaniçem elektrikli battaniye mi akım pedleri miesmeriiim bak aklıma ne geldi. 2004 yılında (yine 80'lerden 63'lere inmiştim) spor bana çok uzaktı. o yıl gelibolu'da bir güzellik salonu açıldı .şu vücuda elektrik vererek kasları çalıştıran sistem getirmişler. bende bol seans aldım ondan. önce beni çamurlara bular sonra elektrikli battaniye ile sarar 1 saat bekletirlerdi. kalkar duşumu alır arkasından o akım padlerini çalışmasını istediğim kas gruplarına bağlarlardı. ondan öncede kilo verdiğim yıllar oldu ama hayatımda ilk kez bikini o yaz giyebildim. göbeğimde ciddi sıkılaşma olmuştu.
487 adım var bende benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyleBugün 2 sefer 5. Kata inip çıktım 360 merdiven.
Okulda nöbetçiyim dersim başka blokta 140 merdiven saydım. 140 *5 700 merdiven eder.
Ne var ne yok?
yok yahu kıyaslamıyorum ama hani ben onun verdiğinin yarısını versem ne olurdu.Canım Sen neden kendini eşinle kıyaslıyor sun?
ikisini de yaptılar. ikisini de diyorum.Sen öyle söyleyenlere artık diyet yapmıyorum iştahım kapandı de
Böyle bir yürüyüş yolumuz vardı da bizmi yürümedik
Canım ya
ne diyorsun sen kaptaniçem elektrikli battaniye mi akım pedleri mi
487 adım var bende benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyle
Kalk 2 bakkala git ama sadece yeşillik al dön aman ha püskevit alma487 adım var bende benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyle
Tek ogun mu yapcan?Ben dün dersimi iyi almışım kendimi cezalandırdım dün 16:30dan beri hala ağzıma lokma koymadım kızımı uyutup spor yaptım birazda yani o kdr moralim bozuldu tövbe ettim Bi daha o kdr yemeye desem yeri yani hayırlısıyla cuma günü seni yesem yeter bana
birgün aktif,bir gün pasif olmak gerekiyor. pasif dediğim günlerde yatın demiyorum ama sakın yanlış olmasın. daha sakin yoga tarzı yapılabilir. yada tek bölge hedef alan çalışmalar.Aslinda bunu bnde dusunuyorum hergun spor yapinca kaslardada odem olusuyor ,arada dinlendirmek lazim chloe bile 3er gunde ara veriyor ama bigun bis gecince daha cok kas agrisi hissediyorum biraz daha zayiflayinca sadece bolgesele geçebilmek niyetim
Anaa oneymıs gııı. Ama bısey bulmak lazım yaesmeriiim bak aklıma ne geldi. 2004 yılında (yine 80'lerden 63'lere inmiştim) spor bana çok uzaktı. o yıl gelibolu'da bir güzellik salonu açıldı .şu vücuda elektrik vererek kasları çalıştıran sistem getirmişler. bende bol seans aldım ondan. önce beni çamurlara bular sonra elektrikli battaniye ile sarar 1 saat bekletirlerdi. kalkar duşumu alır arkasından o akım padlerini çalışmasını istediğim kas gruplarına bağlarlardı. ondan öncede kilo verdiğim yıllar oldu ama hayatımda ilk kez bikini o yaz giyebildim. göbeğimde ciddi sıkılaşma olmuştu.
Yagu o erkek ustelık verecek onlarca kılosu var tabı hızlı verır. Takılmasana sen cok guzel verıyosunnkızlar eşimin diyet sonucu 10 günlük. başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 aynı diyeti uyguluyoruz peki ben
Yok kendimi bildim bileli sevmem suiçmeyi:)Allah Allah ben su içmeden duramam çocuklarımda öyle dışarı çıkarken bi çanta su alırım yanıma.
Bi şeyden dolayımı tiksindim yada kötü bi olaymı ilişkilendiriyorsun?
Anaa oneymıs gııı. Ama bısey bulmak lazım ya
Yagu o erkek ustelık verecek onlarca kılosu var tabı hızlı verır. Takılmasana sen cok guzel verıyosunn
Ah yavrum okuyorum ama tam cevap yazicam bisi oluyor beğendiğimle kalıyorumsedulu ayranda içmedim ki neden ayrı düştük. napıyosun kara şimşek
Abooo o nasıl adım öyle. Daha dışarı çıkmadım evdeyim 7600 adım görmüşüm haydi walk walk walkSen öyle söyleyenlere artık diyet yapmıyorum iştahım kapandı de
Böyle bir yürüyüş yolumuz vardı da bizmi yürümedik
Canım ya
ne diyorsun sen kaptaniçem elektrikli battaniye mi akım pedleri mi
487 adım var bende benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyle
Yasak çıkmam bugün bitiyor karantinam yarın kaldırımları inleticemKalk 2 bakkala git ama sadece yeşillik al dön aman ha püskevit alma
Ben de akşamki parkurumu koyayım ele güne karşı havamız olsunEki Görüntüle 2866616
Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar
Şimdi The Walking Dead açıp tv karşısında koşmaya başlıcam yaşasın vampirellalarAbooo o nasıl adım öyle. Daha dışarı çıkmadım evdeyim 7600 adım görmüşüm haydi walk walk walk