Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 çatal lor yicem diye bu kadar uğraşamam ceydoş
sen yaparsan kahvaltıya çağırırsın beni

senin tost mu,
benim de pogaca,
izmirin karakoy pogacasi, minicik olur, cok ucuzdur, ona bile para bulamazdim ya

2 çatal lor yicem diye bu kadar uğraşamam ceydoş
sen yaparsan kahvaltıya çağırırsın beni
ooo geleceksen yaparım valla hiç üşenmem. kaç çeşit istersen.
Bu diyet 17 yasindayken hayatimda yaptigim ilk diyet. Neredeyse solugu acilde alacaktim. 7. Gun ogleden sonra bayilmak uzereyken agzima zorla borekleri tiktilar da gozum acildi
bana bişey olmuyor. daha kötü diyetlerim oldu. gerçi yarını bende merak ediyorum. akşam öğününü öğlene alıp sonra su ile beslenenlere döneceğim.

Anladım canım. Ameliyat olduğunu bilmiyordum. Allah sağlıkla hedefine ulaştırsin. Seninle birlikte hepimizi...

caroline84 karatay nasil gidiyor ?
Canım benim Canan Karatay hocamın anlattığının %90 nını begeniyorum ve dahası yapabiliyorum.
D vitaminim asla yükselmiyor.
Pkos, haşimoto troidi, insulin direnci bide yenilere çıkan bi hastalıgım var aconthosıs nıcrıcans.
Karatay diyetten ziyade saglıklı yaşamak.
Hiç yoktan aç degilim.
Sabah iki tane köy tavugu yumurtası, zeytin, peynir, ceviz, yeşillik
Mükünse ara yok yapamıyorsam yarım ögün
Akşam da işte tencere yemegi, et, tavuk ama köy tavuğu, baklagil, bulgur,
Ama diyoki meyve tüketme buna karşıyım
Allah ın yarrattıgı mutlaka içinde bize faydalı olan bişeyler vardır.
Her gün en az yarım saat yürüyüş.

Diger diyetisyenlerin verdigim listeleri yapamıyorum.

kurtçuklarım ben susayım tablom konuşsun diyorum ama lütfen !!! o kişiler kendini bilir !!! karbonhidratlarınız çok olmuş. kendime de kızıyorum bugün takımın en karpuzu benim. diğer takımların menüleri bizden daha iyi. azıcık gayret ve dikkat.

Klan savaşlarının 3 misyonu var.
1. misyon : Takımın lider klanı olmak,
2. misyon : tüm klanlarda tüm arkadaşlarımızın bu çekişme ile kilo vermesi,

3. misyon : esas listedeki arkadaşlarımızın yüksek kilolar verip geçen hafta yitip giden 1. liğimizi geri getirmesi olmalı

E English_teacherrr aedenli matilda34 Huhuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…