Ben korkuyorum tam bir zilli olacamhahha deli max 40 beden oldum oda alt bölgeden ama yinede mini giyemedim ya bacaklarımı beğenmediğim için
Benim adamın göğüs dekoltesine gıcığı var orayıda fazla açamıyorum
Hep edepli hatunımdur o yüzden
Offf off heleki senin vucudunla neler giyerdimhahha deli max 40 beden oldum oda alt bölgeden ama yinede mini giyemedim ya bacaklarımı beğenmediğim için
Benim adamın göğüs dekoltesine gıcığı var orayıda fazla açamıyorum
Hep edepli hatunımdur o yüzden
2 çatal lor yicem diye bu kadar uğraşamam ceydoşpeynir mayası var mı orada. süt alıyorsun peynir mayalıyorsun. peyniri sudan çıkarıyorsun. suyu kalıyor olan peynirin iyice süzülmesi için beze alıp üstüne ağırlık koyuyorsun iyice suyu çıkıyor. sonra ister tuza bas ister salamura yap istersende kaynamış suya tuz atıp 2,5 dk pişir sonra afiyet olsun. kalan su vardı ya işte bize o lazım onu al kaynat içerisine kaynarken limon sık 1 saat kaynat. onun soğumasını bekle tülbentle süz yada bezle fln 5 kg dan 800 gr lor çıkıyor. 1500 kg a yakında peynir sütün özüne göre değşiyor. afiyetle lorunu ye.
10000 küsür adıma az demene şaşırdı ben.
Ayy ayni durum ya, aileme yuk olmayayim diye hic para istemezdim. 10 kurus bulsam da yurdun kantininden cay icsem derdim. Milletin tost kokusuyla doyardim. 55 civariydim. Parttime bi is bulunca tostlari gome gome hemen 65 e geldim
Hala tost yumusak karnimdir hergun yiyorum dukandayken de dukan krebiyle yapiyorum
Bu diyet 17 yasindayken hayatimda yaptigim ilk diyet. Neredeyse solugu acilde alacaktim. 7. Gun ogleden sonra bayilmak uzereyken agzima zorla borekleri tiktilar da gozum acildiilk 2 sayfa benim uyguladığım 3. sayfa sonradan orjinal olduğu söylenen liste @Tavsannesi
Eki Görüntüle 2866371 Eki Görüntüle 2866372 Eki Görüntüle 2866373
Ama guzel oluyor yokluk gormek insana manevi bi boyut katiyorsenin tost mu,
benim de pogaca,
izmirin karakoy pogacasi, minicik olur, cok ucuzdur, ona bile para bulamazdim ya
Bizde varlikta yokluk gordukAma guzel oluyor yokluk gormek insana manevi bi boyut katiyor
Ama guzel oluyor yokluk gormek insana manevi bi boyut katiyor
Avrupalisin sana koymazahaha
o tarafi gorduk,
simdi sira ferrasini satan bilge tarafini gormek.
bir ferrari kac para acaba
ooo geleceksen yaparım valla hiç üşenmem. kaç çeşit istersen.2 çatal lor yicem diye bu kadar uğraşamam ceydoş
sen yaparsan kahvaltıya çağırırsın beni
bana bişey olmuyor. daha kötü diyetlerim oldu. gerçi yarını bende merak ediyorum. akşam öğününü öğlene alıp sonra su ile beslenenlere döneceğim.Bu diyet 17 yasindayken hayatimda yaptigim ilk diyet. Neredeyse solugu acilde alacaktim. 7. Gun ogleden sonra bayilmak uzereyken agzima zorla borekleri tiktilar da gozum acildi
Anladım canım. Ameliyat olduğunu bilmiyordum. Allah sağlıkla hedefine ulaştırsin. Seninle birlikte hepimizi...Diyetisle hepsini hallettik. 3 ay oldu. Yavas yavas alisiyorum. Bazi gidalari kabul etmiyor midem. Mesela yumurta yedigim an ben felc oluyom. Eskiden cok severdim. Suyu cok severdim simdi sirke gibi geliyo.herkeste farkli oluyor bu. Secim yapmak zorunda kaliyorum. Anayemek yemek istiyorsam kucucuk bi porsiyon yiyorum. Baska bisey yiyemiyorum. Sofrada corba varsa corba ve 2 catal salata yiyebiliyorum. Ozamanda anayemek yiyemiyom. 6 ogun yemem lazim. Siviyi ogunden yarim
Saat ya once ya sonra. Baska bisey yok abla. Ve omur boyu ozel vitamin icmem gerek. Ben coook memnunum. Yoksa zayiflayamazdim. 140tan yavas yavas dusuyorum
Yok bebis. Fark cokmus. Bugday kepegi al.
evett
Sirtina bagla sonrada walk walk walk
Gorecez canim
Gorecez. Bunu hatirlatacam sana
Havan batsin
AminnnAnladım canım. Ameliyat olduğunu bilmiyordum. Allah sağlıkla hedefine ulaştırsin. Seninle birlikte hepimizi...
Canım benim Canan Karatay hocamın anlattığının %90 nını begeniyorum ve dahası yapabiliyorum.caroline84 karatay nasil gidiyor ?
kız yok kiloma bakma senOfff off heleki senin vucudunla neler giyerdim
Loooo
oyy kıyamam senin anlattıkların yüzünden yolda bulduğum üniversitesi öğrencilerini yemeğe götürücemsenin tost mu,
benim de pogaca,
izmirin karakoy pogacasi, minicik olur, cok ucuzdur, ona bile para bulamazdim ya
kız yok kiloma bakma sen
benim bacaklar çok kalın 20 kilo üstü birinin bacaklarına eşit resmen
baldırlarımında maşallahı var
kısa şort, diz üstü kıyafetler yakıştıramıyorum o yüzden
bize sorma canım ferrari parası kadar ötv ödüyoruz bizahaha
o tarafi gorduk,
simdi sira ferrasini satan bilge tarafini gormek.
bir ferrari kac para acaba