Sen covid mi geçirdin canım bilmiyordum çok geçmiş olsun yeni mi geçirdin hala etkisi var
Bizim maynaklar nerde?
@aedenli
@KumraL_KrakeR
esmeriiim
Dahlia_
@aysunayy
@Ayse_M
@Asi Matmazel
gelmezseniz yarina 139 sayfa var. Siz bilirsiniz
kizcaroline84 sende gel kuzum. Sende sonra gecmis yapiyon gun sonu bitiyor orda pilin bitiyor uyuyon. Sabah yine ayni
He hersey almisimO ne demek kız malzemen mi çok
Aslında çok olmuş nasıl illet bı hastalık ki bu böyle etki ediyor Allah hepimizi sevdiklerimizi korusun çok geçmiş olsun cnmEvet canım.. Kasımda geşirdim de işte hala etkileri devam ediyor.
Bugün hepsi dinlenme modunda
Aslında çok olmuş nasıl illet bı hastalık ki bu böyle etki ediyor Allah hepimizi sevdiklerimizi korusun çok geçmiş olsun cnm
Yaa bunu pelin oztekinde gormustummm ama cok pahalliEki Görüntüle 2866409
bahsettiğin alet bumu
içinde sürekli yürüyorsun
bende bir ara istedim aslında bunu
sonra pandemi falan girdi araya
Sana ne sordum acaba ben bugün haberin var mı aşkoHe hersey almisimyeni biseyden bahsetmeyin hemen gaza gelip aliyom
hiç görmemiştim sauna etkisi gibi bir şey herhaldeBunun gibiymis kaptanim.H3RA_
Beyinmi var kiz bende. Ne sordun bebemSana ne sordum acaba ben bugün haberin var mı aşko
Yaa bende öyle şimdi okullari açtılar aşılar olmuş gibi sanki saçma işler gondermicem artık zaten alerjik bünyesi varÖyle canım, çok kötü..
Amin aminn, korusun ya, çocuklara birşey olduğunu düşünmek bile istemiyorum..
Evet 38 derece baslamadan once yag orani vs vs olculuyor ciktiktan sonra bidaha olculuyormuss. Deneme icin basvurdum cvp bekliyomhiç görmemiştim sauna etkisi gibi bir şey herhalde
sende dispiritörlüğünü alYaa bunu pelin oztekinde gormustummm ama cok pahalliburda heryerde yok. 1 saat araba surmem gerek bunu yapmak icin bu supermissss
Ben arastirmistim. Amerikadan getirtiliyorsende dispiritörlüğünü al
yeni iş alanı işte sana
şaka bir yana fiyatını araştırmadım ama pahalı olduğunu tahmin ettim
Dukanı neetcez başlıyoz mu yarın herkes bı gaza geldi o gun şimdi kimse yokBeyinmi var kiz bende. Ne sordun bebem
He hersey almisimyeni biseyden bahsetmeyin hemen gaza gelip aliyom
Hemen bul alYaa bunu pelin oztekinde gormustummm ama cok pahalliburda heryerde yok. 1 saat araba surmem gerek bunu yapmak icin bu supermissss
Çok zor değil canım ben kanayan süte yogurt katıyorum kırma oluyor yani lor diyorlar.2 çatal lor yicem diye bu kadar uğraşamam ceydoş
sen yaparsan kahvaltıya çağırırsın beni
Ben pes ettim kiz. Zaten yemem sikintili. Oglen gene bulanti fln geldi. Hemencik sitopDukanı neetcez başlıyoz mu yarın herkes bı gaza geldi o gun şimdi kimse yok
Yaa bende öyle şimdi okullari açtılar aşılar olmuş gibi sanki saçma işler gondermicem artık zaten alerjik bünyesi var