Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İçime su serptin valla teşekkür ederim 16:30dan sonra Bi kırıntı dahi atmadım ağzıma kimsenin menüsünü okuyamadım kendimden utandım resmen emzirdigim halde şu hariç hiç Bisey sokmadı ağzıma kesinlikle cumaya kdr dengeli Olcak ogunlerin🙂
Arada olabilir canım bundan sonra daha çok dikkat edersin.

kaderimiz aynı kuzum ya. nedir çilemiz bilmem. ama benim aralarda geri dönüşlerim var.lise sonrası 1994-1998 arası 2016 - 2017 yılı arasıda 50 leri gördüm. hatta 48 bile gördüm totoma kadar pileli mini giydim 34 beden. 1 kere giyebildim sonra gene 36 oldum.
36 olmus sanki 54 olmus. Ben bi hayirlisiyla 40 bedene gelim siz beni gorun🤣🤣
Allah beni bosuna sisko yapmadi yoksa ciplak gezecem😂

dükan atak dün gece hatmettim özellikle yulaf kepeği diyor kitabında.
1623097198850.png

1623097226371.png
1623097256871.png
1623097284257.png

en büyük etkenim evimden ayrılmam. temmuzda yazlığa geçmeyi planlıyorum. ödüm patlıyor sistemim bozulacak diye. ma aile orada olunuyor çok çocuk bol yetişkin kendime ayrı yapıp çekilmem imkansız gibi bir düzen oturtmam gerekecek.
Kışın ablamlarla annemdeydik Oooo neler neler. Büyük aile sofraları gidince yine menülerini yaz bence.

en büyük etkenim evimden ayrılmam. temmuzda yazlığa geçmeyi planlıyorum. ödüm patlıyor sistemim bozulacak diye. ma aile orada olunuyor çok çocuk bol yetişkin kendime ayrı yapıp çekilmem imkansız gibi bir düzen oturtmam gerekecek.

Buyukler olunca cokta israr ediyorlar malesef ,ay sonu annemlerin yanina gecince bende korkuyorum gitmeden once tarti siparisimi vericem yoksa zor kurtulurum 🤦‍♀️

Alys Alys ricotta daha kremamsi diye hatirliyorum esim denemisti ama proteinleri ayniydi sanirim

aslinda lorun da cok cesidi var, kremamsi lorlar da var yani. benim tr de aldigim yerdeki o cesitti, cok severim zaten loru.
o yuzden ben aynidir diye dusunup kullaniyorum.

senin yapacagin diyet ozel bir sey mi?

kız deme öyle 😂
ben senin istediğin rakamları göreceğine inanıyorum.
Kilona göre bir beslenme alışkanlığın varken daha az ve diyete uygun beslenmeye başladın. Üstüne crossfit gibi nefes nefese bırakan bir spor yapıyorsun.
Bu kadar hırslı bir kadın onuda başarır isterse.
Kiz sen ne diyon😍 yerim seni♥️ Valla burda acayip motiveyim hergun. Etrafimdakilerde farkediyo hem vucudumdaki farki ve beynimdeki farki😎
Oglen ikisinin arasindaki farki attim askitommm♥️

ay deli benimde hep içimden geçirdiğim odur biliyorm musun Allah biliyor tabi benim nasıl giyineceğimi o yüzden kilo alıyorum diyorum. zaten bu halde bile edepli görmek zor, zayıflayınca en minileri en dekolteleri giyiyorum valla.zaten üstte bişey kalmıyor bende sorun olmuyor.
Alys Alys ricotta daha kremamsi diye hatirliyorum esim denemisti ama proteinleri ayniydi sanirim
bende buna benzer denemiştim kremamsı kıvam alsın diye çırptım bir süre ooo içine azıcıkta tereyağı koydum enfes birşey oldu.

aslinda lorun da cok cesidi var, kremamsi lorlar da var yani. benim tr de aldigim yerdeki o cesitti, cok severim zaten loru.
o yuzden ben aynidir diye dusunup kullaniyorum.

senin yapacagin diyet ozel bir sey mi?

Isvec diyetindeki peynirden geldi konular ,isvecte 2menu görmüştüm farkinin lor oldugunu soyledi kaptanimiz 😊

ay deli benimde hep içimden geçirdiğim odur biliyorm musun Allah biliyor tabi benim nasıl giyineceğimi o yüzden kilo alıyorum diyorum. zaten bu halde bile edepli görmek zor, zayıflayınca en minileri en dekolteleri giyiyorum valla.zaten üstte bişey kalmıyor bende sorun olmuyor.

bende buna benzer denemiştim kremamsı kıvam alsın diye çırptım bir süre ooo içine azıcıkta tereyağı koydum enfes birşey oldu.

Harika olmustur bu hafta hepimiz lor yapicaz🙈

Canım dukan diyetini yaptıktan sonra da devam ettirebilmek misin?
Bana en çok uyan Karatay ve dahası saglıklı beslenmek.
ben dukan yapmıyorum. henüz. yapabilir miyim kesinlikle yaparım. ben etçilimdir aslında tam bana göre bir diyet. ataklar dolu protein, seyir döneminde sebze giriyor işin içine ama ıspanak pırasa lahana brokoli karnıbahar ile o da güzel geçer. olur yani . iş kilo verdireceğine inanayım. tüm gün yiyebilmemiz beni gerdi biraz ben o kadar yersem kilo alırım. denemek için en azından 67 ye düşmem lazım ki başlayayım. ondan önce başlarsam motivasyonum yıkılır vermediğim zaman.

bende de sadece universite yillari iste,
millet ailemden ayri okuyorum diye uzuntuden kilo verdigimi falan dusunuyor,
halbuki acim :KK70:
cebimde 5 tl var, onu da kotu gun parasi diye sakliyorum, her yere yuruyorum falan,
zengin arkadaslarim var o donem, onlari da yurutuyorum, spor yapin hade diyorum :KK48:

zor ama guzel yillardi, tey tey,
ama istemem o kadar zorluk artik :kk77:
Ayy ayni durum ya, aileme yuk olmayayim diye hic para istemezdim. 10 kurus bulsam da yurdun kantininden cay icsem derdim. Milletin tost kokusuyla doyardim. 55 civariydim. Parttime bi is bulunca tostlari gome gome hemen 65 e geldim :KK53:
Hala tost yumusak karnimdir hergun yiyorum dukandayken de dukan krebiyle yapiyorum :KK53:

Diyetisle hepsini hallettik. 3 ay oldu. Yavas yavas alisiyorum. Bazi gidalari kabul etmiyor midem. Mesela yumurta yedigim an ben felc oluyom. Eskiden cok severdim. Suyu cok severdim simdi sirke gibi geliyo.herkeste farkli oluyor bu. Secim yapmak zorunda kaliyorum. Anayemek yemek istiyorsam kucucuk bi porsiyon yiyorum. Baska bisey yiyemiyorum. Sofrada corba varsa corba ve 2 catal salata yiyebiliyorum. Ozamanda anayemek yiyemiyom. 6 ogun yemem lazim. Siviyi ogunden yarim
Saat ya once ya sonra. Baska bisey yok abla. Ve omur boyu ozel vitamin icmem gerek. Ben coook memnunum. Yoksa zayiflayamazdim. 140tan yavas yavas dusuyorum💃

Yok bebis. Fark cokmus. Bugday kepegi al.

evett

Sirtina bagla sonrada walk walk walk😍😍

Gorecez canim
Gorecez. Bunu hatirlatacam sana😂

Havan batsin😂

🥺🥺☺️☺️
Durmuyo ki öylede🤦‍♀️ zaten onun peşinden koşmak bi spor😂

Buyukler olunca cokta israr ediyorlar malesef ,ay sonu annemlerin yanina gecince bende korkuyorum gitmeden once tarti siparisimi vericem yoksa zor kurtulurum 🤦‍♀️
benim büyüklerim karışmaz pek yediğime içtiğime eşşek kadar oldum ya.
Kiz sen ne diyon😍 yerim seni♥️ Valla burda acayip motiveyim hergun. Etrafimdakilerde farkediyo hem vucudumdaki farki ve beynimdeki farki😎

Oglen ikisinin arasindaki farki attim askitommm♥️
biliyorum gördüm ama içeriği değiştirmek doğru olur mu bilemedim. ondan attım sayfaları.
Isvec diyetindeki peynirden geldi konular ,isvecte 2menu görmüştüm farkinin lor oldugunu soyledi kaptanimiz 😊

Harika olmustur bu hafta hepimiz lor yapicaz🙈
yok yahu verdim sipariş geldi çok yiyeceğiz diye dünya kadar aldım birde. sonra bu haftaya bir baktım peynir yok :KK70: az bekle iki listeyide atıyorum.

hahha deli max 40 beden oldum oda alt bölgeden ama yinede mini giyemedim ya bacaklarımı beğenmediğim için
Benim adamın göğüs dekoltesine gıcığı var orayıda fazla açamıyorum 😂
Hep edepli hatunımdur o yüzden 😂

X