Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kurtçuklarım ben susayım tablom konuşsun diyorum ama lütfen !!! o kişiler kendini bilir !!! karbonhidratlarınız çok olmuş. kendime de kızıyorum bugün takımın en karpuzu benim. diğer takımların menüleri bizden daha iyi. azıcık gayret ve dikkat.

Klan savaşlarının 3 misyonu var.
1. misyon : Takımın lider klanı olmak,
2. misyon : tüm klanlarda tüm arkadaşlarımızın bu çekişme ile kilo vermesi,

3. misyon : esas listedeki arkadaşlarımızın yüksek kilolar verip geçen hafta yitip giden 1. liğimizi geri getirmesi olmalı

@Ayse_M @aedenli @matilda34 Huhuki Huhuki

Eki Görüntüle 2866380
Demek Huhuki Huhuki kurtlardann. Ceydosun klanindan. Yedim
Ikinizideee😍

Bizim maynaklar nerde?
@aedenli
@KumraL_KrakeR
esmeriiim esmeriiim
@AKovser
aysunayy aysunayy
@Ayse_M
@Asi Matmazel

gelmezseniz yarina 139 sayfa var. Siz bilirsiniz :ıslık:

kiz @caroline84 sende gel kuzum. Sende sonra gecmis yapiyon gun sonu bitiyor orda pilin bitiyor uyuyon. Sabah yine ayni😂😂😂
Ahhh bacim çarşambaya kadar affedin beni misafirim gidecek...valla bugun misafirimi alip baska arkadasa gittik..7 cesit sey vardi yemedim :KK53: oyle de acikmistim ki..Basim catliyor agridan bakip bakip yememekten:KK45::KK45:neyse atlattım .. :KK70:

Canım benim Canan Karatay hocamın anlattığının %90 nını begeniyorum ve dahası yapabiliyorum.
D vitaminim asla yükselmiyor.
Pkos, haşimoto troidi, insulin direnci bide yenilere çıkan bi hastalıgım var aconthosıs nıcrıcans.
Karatay diyetten ziyade saglıklı yaşamak.
Hiç yoktan aç degilim.
Sabah iki tane köy tavugu yumurtası, zeytin, peynir, ceviz, yeşillik
Mükünse ara yok yapamıyorsam yarım ögün
Akşam da işte tencere yemegi, et, tavuk ama köy tavuğu, baklagil, bulgur,
Ama diyoki meyve tüketme buna karşıyım
Allah ın yarrattıgı mutlaka içinde bize faydalı olan bişeyler vardır.
Her gün en az yarım saat yürüyüş.

Diger diyetisyenlerin verdigim listeleri yapamıyorum.

Takviye almana ragmen mi cikmiyor d vitamini 😔
Benim d vit dusuk olunca modum da enerjim de dusuyor.

Karatayi ben cok severim, ama cok keskin çizgileri var dedigin gibi. Yine de ozellikle hamilelik ve emzirme doneminde uygulamaya calismistim, aynen dedigin gibi diyet olarak degil, saglikli beslenme adimi olarak.

Abla sen nasıl verdin kilolarını?
Ve daha önemlisi nasıl devam ediyorsun.
Çok az yenirsede vucut kıtlık moduna girer kendini korur.
Önemi olan dengeli ve saglıklı beslenmek.
2018 Eylül ayına kadar kilo problemim hemen hiç olmadı. En fazla 3-5 kg olur, biraz dikkat edince normale dönerdim.
Eylül 2018'de nörolojik bir rahatsızlık başladı. Dengemi tamamen kaybettim, 9 ay kadar sürekli yattım. Evde doğru dürüst tencere yemeği pişmedi, eşim ne yaparsa, ne getirirse o yendi. 30+ kilo aldım.

Sonra iyi oldum. Normal beslenmeme biraz daha dikkat ederek geri döndüm.
Bol çeşitli ve sağlıklı yiyecekler...
Zaten normalde şeker, hamur isi vs yemezdim. Bol protein, sebze, meyve...
Beyaz un, pirinç, şeker hiç tuketmiyorum. Tatli ihtiyacımı kuru meyve, nadiren cevizli sucuk, pekmez, bitterle karşılıyorum. Bir de sağlığım elverdikce bol bol hareket ettim. Öğrencilik yıllarımda spor yapmıştım. Kas hafizasi denen bir sey var, tozum silkelenmis gibi hissediyorum. 🤭
Hemen hemen bir hafta önce de gezizede oldum. Eski sakatlığım nuksetti. Baldır lifi koptu, yine yatistayim. Hareketsiz kalınca, günlük 1400-1500 kaloriyi, 1250-1350 kaloriye düşürdüm.
Vermesem de sabit kalayım istiyorum.
Benimki sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine kurulu.
Bahsedilen diyetlerin bir çoğunu burda duydum, öğrendim. 🤭

esmeriiim esmeriiim senin kardesinmi? Kan bagi var sanki😬 ama onemli olan senin mutlu olman. Insallah istedigin sekile girersin kaptanimm
inanmıyo ya
valla bak vücuduma takık falan değilim
üst bölgemi göğüslerimin küçüklüğü dışında beğenirim
ama bacaklar ciddi kalın
hatta dizim yok benim gömülmüş durumda fazla yağdan

2018 Eylül ayına kadar kilo problemim hemen hiç olmadı. En fazla 3-5 kg olur, biraz dikkat edince normale dönerdim.
Eylül 2018'de nörolojik bir rahatsızlık başladı. Dengemi tamamen kaybettim, 9 ay kadar sürekli yattım. Evde doğru dürüst tencere yemeği pişmedi, eşim ne yaparsa, ne getirirse o yendi. 30+ kilo aldım.

Sonra iyi oldum. Normal beslenmeme biraz daha dikkat ederek geri döndüm.
Bol çeşitli ve sağlıklı yiyecekler...
Zaten normalde şeker, hamur isi vs yemezdim. Bol protein, sebze, meyve...
Beyaz un, pirinç, şeker hiç tuketmiyorum. Tatli ihtiyacımı kuru meyve, nadiren cevizli sucuk, pekmez, bitterle karşılıyorum. Bir de sağlığım elverdikce bol bol hareket ettim. Öğrencilik yıllarımda spor yapmıştım. Kas hafizadi denen bir sey var, tozun silkelenmis gibi hissediyorum. 🤭
Hemen hemen bir hafta önce de gezizede oldum. Eski sakatlığım nuksetti. Baldır lifi koptu, yine yatistayim. Hareketsiz kalınca, günlük 1400-1500 kaloriyi, 1250-1350 kaloriye düşürdüm.
Vermesem de sabit kalayım istiyorum.
Benimki sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine kurulu.
Bahsedilen diyetlerin bir çoğunu burda duydum, öğrendim. 🤭
Ne guzel kendini ve vucudunu taniyorsun. Insallah hemencik duzelirsin♥️

kız yok kiloma bakma sen
benim bacaklar çok kalın 20 kilo üstü birinin bacaklarına eşit resmen
baldırlarımında maşallahı var
kısa şort, diz üstü kıyafetler yakıştıramıyorum o yüzden
yanlışın tarzında tavsiyemi dinle kendine can mini etek yada elbise al. altınada şimdi yaz yazlık botlar var onlardan alıp giy. bak kalınlıkları belli oluyor mu?
Demek Huhuki Huhuki kurtlardann. Ceydosun klanindan. Yedim
Ikinizideee😍
yahaha hodri meydan gene bana meydan okuyorsun. sabahki kiloma kanma sen sakın. 4 saatlik uykuda sabit çıkmam çok normal.

yanlışın tarzında tavsiyemi dinle kendine can mini etek yada elbise al. altınada şimdi yaz yazlık botlar var onlardan alıp giy. bak kalınlıkları belli oluyor mu?

yahaha hodri meydan gene bana meydan okuyorsun. sabahki kiloma kanma sen sakın. 4 saatlik uykuda sabit çıkmam çok normal.
He yavrum
Hee. Ikinizde bittinizzz. O sicak kabinde bide eriyim muhahahaha gorun beni. Her hafta benim 1.ligimden bikacaksinizzz😂

He yavrum
Hee. Ikinizde bittinizzz. O sicak kabinde bide eriyim muhahahaha gorun beni. Her hafta benim 1.ligimden bikacaksinizzz😂
0DEA4592-F049-444E-85AF-5B2F457734B8.jpeg

bahsettiğin alet bumu
içinde sürekli yürüyorsun
bende bir ara istedim aslında bunu
sonra pandemi falan girdi araya

X