Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peynir mayası var mı orada. süt alıyorsun peynir mayalıyorsun. peyniri sudan çıkarıyorsun. suyu kalıyor olan peynirin iyice süzülmesi için beze alıp üstüne ağırlık koyuyorsun iyice suyu çıkıyor. sonra ister tuza bas ister salamura yap istersende kaynamış suya tuz atıp 2,5 dk pişir sonra afiyet olsun. kalan su vardı ya işte bize o lazım onu al kaynat içerisine kaynarken limon sık 1 saat kaynat. onun soğumasını bekle tülbentle süz yada bezle fln 5 kg dan 800 gr lor çıkıyor. 1500 kg a yakında peynir sütün özüne göre değşiyor. afiyetle lorunu ye.Lorsa alternatif bulmaliyim burda yok malesef kendim yapincada cok.az cikiyor ,aklimda olucak tesekkur ederm
10000 küsür adıma az demene şaşırdı ben.CEYDOS çok mu yemişim yine az yediğimi sanıp menüme şaşırma ifadesi koymuşsun vıyy Vera yine abartılarda mı
Vaayy bu tarhana tostunu bi deneyeyim bakalım evdekilere ben ucundan tadarım
Herkesin yaptığı sporlar yanında çok az kaldı sporlarım ama sanırım alıştıra alıştıra gitmem lazım. Her yerim ağrıyorpeynir mayası var mı orada. süt alıyorsun peynir mayalıyorsun. peyniri sudan çıkarıyorsun. suyu kalıyor olan peynirin iyice süzülmesi için beze alıp üstüne ağırlık koyuyorsun iyice suyu çıkıyor. sonra ister tuza bas ister salamura yap istersende kaynamış suya tuz atıp 2,5 dk pişir sonra afiyet olsun. kalan su vardı ya işte bize o lazım onu al kaynat içerisine kaynarken limon sık 1 saat kaynat. onun soğumasını bekle tülbentle süz yada bezle fln 5 kg dan 800 gr lor çıkıyor. 1500 kg a yakında peynir sütün özüne göre değşiyor. afiyetle lorunu ye.
10000 küsür adıma az demene şaşırdı ben.
peynir mayası var mı orada. süt alıyorsun peynir mayalıyorsun. peyniri sudan çıkarıyorsun. suyu kalıyor olan peynirin iyice süzülmesi için beze alıp üstüne ağırlık koyuyorsun iyice suyu çıkıyor. sonra ister tuza bas ister salamura yap istersende kaynamış suya tuz atıp 2,5 dk pişir sonra afiyet olsun. kalan su vardı ya işte bize o lazım onu al kaynat içerisine kaynarken limon sık 1 saat kaynat. onun soğumasını bekle tülbentle süz yada bezle fln 5 kg dan 800 gr lor çıkıyor. 1500 kg a yakında peynir sütün özüne göre değşiyor. afiyetle lorunu ye.
O sayılmaz sudan sayilirDetoks kraliçemiz gelmiş
bu hafta detoks yok menülerde diyecektim
yağ yakan çayı gördüm
Ben 50leri sankim sakim bebeyken en son gordumbende evlenmeden önce gördüm 48 leri
sonra hep 50 üstü oldum
en son ikinci bebeden sonra 55/57 gezerdim
sonra anlamadan 60 lara çıkmışım
mango kaç gündür dolapta duruyor soyulmamış haliyle
bozulmamıştır dimi
yok canım ne özeli. benim ayrılma nedenim taşınmaydı. haziranda full taşınmayla uğraştık ama o dönem hala eski evimizdeydim düzenli yemelere devam ediyordum. en son hafta vedalar başladı. o vedalarda yemek dışı kaçırdıklarım oldu)kötü sıvılar) . yeni evime geçiş dönemi koptuğum dönemdi. tüm gün ev tadilatı boya vs. eşya yerleştirme, eksik eşya temini derken işe gece 11-12 gibi paydos diyordum. gün boyu enerji almak için sütlü nescafe içiyordum (süt benim kilo sebebim ama vazgeçmek çok zor). gece yarısı dışarıdan yemek siparişi üstüne hadi eşim bir yorgunluk .... (kötü sıvı) içince yavaş yavaş toplandı. uzun süre evde kurulu mutfak olmadı. tek gözlü elektriklide yemek pişti onu da herkese yönelik yapınca bende yedim. ocaklı fırınımı 31 aralık günü aldım. eylülde de almıştık ama ocak defolu geldi bende markaya sinirlendim. ankastre istedim uzun bir süre. kararsızlık derken işte aralığı buldu. sonra dur demeye başladım kendime. ekstra menopozum var. halen işlevsel olan kişilere göre bence ciddi bir eksi ödem oluyor vücutta onu atmakta ekstra çaba gerektiriyor. ipin ucu kaçınca da çok kolay verdiğini alıyorsun. tümünü özetledim canım hal böyleCanım özel degilse neden verdigim kiloları geri aldın?
Abla sen nasıl verdin kilolarını?Kaptanım bu liste özel bir sürece mi ait?
Genel olarak listelere bakınca kendimi çok obur gordum.
ben bilmiyorum kız onları ülkemizde var mı onu bile bilmiyorum. hatta yabancı peynir alışverişlerimde bile adını duymadım.cottage cheese veya ricotta olmaz mi lor yerine ?
Ben 50leri sankim sakim bebeyken en son gordum
ben bilmiyorum kız onları ülkemizde var mı onu bile bilmiyorum. hatta yabancı peynir alışverişlerimde bile adını duymadım.
kaderimiz aynı kuzum ya. nedir çilemiz bilmem. ama benim aralarda geri dönüşlerim var.lise sonrası 1994-1998 arası 2016 - 2017 yılı arasıda 50 leri gördüm. hatta 48 bile gördüm totoma kadar pileli mini giydim 34 beden. 1 kere giyebildim sonra gene 36 oldum.Ben 50leri sankim sakim bebeyken en son gordum
kız deme öyleBen 50leri sankim sakim bebeyken en son gordum
Çok teşekkür ederim canımyok canım ne özeli. benim ayrılma nedenim taşınmaydı. haziranda full taşınmayla uğraştık ama o dönem hala eski evimizdeydim düzenli yemelere devam ediyordum. en son hafta vedalar başladı. o vedalarda yemek dışı kaçırdıklarım oldu)kötü sıvılar) . yeni evime geçiş dönemi koptuğum dönemdi. tüm gün ev tadilatı boya vs. eşya yerleştirme, eksik eşya temini derken işe gece 11-12 gibi paydos diyordum. gün boyu enerji almak için sütlü nescafe içiyordum (süt benim kilo sebebim ama vazgeçmek çok zor). gece yarısı dışarıdan yemek siparişi üstüne hadi eşim bir yorgunluk .... (kötü sıvı) içince yavaş yavaş toplandı. uzun süre evde kurulu mutfak olmadı. tek gözlü elektriklide yemek pişti onu da herkese yönelik yapınca bende yedim. ocaklı fırınımı 31 aralık günü aldım. eylülde de almıştık ama ocak defolu geldi bende markaya sinirlendim. ankastre istedim uzun bir süre. kararsızlık derken işte aralığı buldu. sonra dur demeye başladım kendime. ekstra menopozum var. halen işlevsel olan kişilere göre bence ciddi bir eksi ödem oluyor vücutta onu atmakta ekstra çaba gerektiriyor. ipin ucu kaçınca da çok kolay verdiğini alıyorsun. tümünü özetledim canım hal böyle
ricotta şimdi baktım yapılış tarzı labne ile lor arası.gecen firinin kullanma kilavuzuna bakiyorum,
cheesecake i
ricotta keki
diyerek turkceye cevirmisler
Diyetisle hepsini hallettik. 3 ay oldu. Yavas yavas alisiyorum. Bazi gidalari kabul etmiyor midem. Mesela yumurta yedigim an ben felc oluyom. Eskiden cok severdim. Suyu cok severdim simdi sirke gibi geliyo.herkeste farkli oluyor bu. Secim yapmak zorunda kaliyorum. Anayemek yemek istiyorsam kucucuk bi porsiyon yiyorum. Baska bisey yiyemiyorum. Sofrada corba varsa corba ve 2 catal salata yiyebiliyorum. Ozamanda anayemek yiyemiyom. 6 ogun yemem lazim. Siviyi ogunden yarimAman canım kendine dikkat et. Diyetisyenle mi ilerlesen acaba?
Yok bebis. Fark cokmus. Bugday kepegi al.Bütün internet sitelerinde yulaf diye yazıyodu
bu dukan atak için mi buğday kepeği ?
Sirtina bagla sonrada walk walk walkBebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor
Gorecez canimYani serpme derkeeenen azından dengelemem icin motive oldum yanio vampirleri ben yicem inşallah @Onlymemeself le büyük iddiamız var baklm kaptaniiim
Havan batsin50ler kafi
Selam Kızlar ölüyorum yorgunluktan, 40 sayfa da geçmiş var maşallah.
Menümü yazıp kaçıyorum tez zamanda geçmiş yapacam inşallah
peynir mayası var mı orada. süt alıyorsun peynir mayalıyorsun. peyniri sudan çıkarıyorsun. suyu kalıyor olan peynirin iyice süzülmesi için beze alıp üstüne ağırlık koyuyorsun iyice suyu çıkıyor. sonra ister tuza bas ister salamura yap istersende kaynamış suya tuz atıp 2,5 dk pişir sonra afiyet olsun. kalan su vardı ya işte bize o lazım onu al kaynat içerisine kaynarken limon sık 1 saat kaynat. onun soğumasını bekle tülbentle süz yada bezle fln 5 kg dan 800 gr lor çıkıyor. 1500 kg a yakında peynir sütün özüne göre değşiyor. afiyetle lorunu ye.
10000 küsür adıma az demene şaşırdı ben.
en büyük etkenim evimden ayrılmam. temmuzda yazlığa geçmeyi planlıyorum. ödüm patlıyor sistemim bozulacak diye. ma aile orada olunuyor çok çocuk bol yetişkin kendime ayrı yapıp çekilmem imkansız gibi bir düzen oturtmam gerekecek.Çok teşekkür ederim canım
Bende al ver bi türlü dikiş tutturamadım.
Bende Pkos var adetim olmuyor şişkin hissediyorum.
Hayatımda olağanüstü bişeyler olunca kendimi yerken buluyorum.