70 altına ineyim neler neler yapıcim kendime. az kaldı 2,5 kgKeto fatbombs icin de guzel olur
Yarin pazartesi yat nenBananeee yaaa gerı gelsınler cagırın uleyn
HayırSen normal diyet yap
Keto San Sebastian mutlaka yap70 altına ineyim neler neler yapıcim kendime. az kaldı 2,5 kg
Canım 150 mg levotran kullanıyorum.Canim eger gitmezsem devam ederim. Aslında gitmek te istemiyorum kızımın 3 gün canlı 2 gün yüz yüze 4 gün dershanesi var .
Memlekettekiler baksınlar ben 3 çocukla hiçbir iş yapamamki zaten .
Bende geçen yıl öyleydim troidlerim a z çalışıyormuş tesadüfen doktora gittim ilaca başladım sadece regli dönemi asabım bozuk oluyor.
Kafana gore takil alla allaHayırozaman alıyom iğrenc bı metom var
Bugun crosfıt yaptınmıKafana gore takil alla alla
Evettttt. Non stop yapiyon ama cok zevkli kizz. Haftada 2x isterdimmBugun crosfıt yaptınmı
Ahxhsh aynı beniyi iyi sevindim gelmene
Tamammmm yarindan tezi yok basliyorumHoşgeldin pisikopat hatun
Geldin bi kere gitmek olmaz sabah 8de burada ol içtima var
Hangısını yapıyosun atsana musaıt oldugun bı ara.Evettttt. Non stop yapiyon ama cok zevkli kizz. Haftada 2x isterdimm
MaynakYatmadan ugrıyayım dedımdii. Az gecmıs yapayım dayanamıcam. Hepınızı sevıyorum. Iyı geceler tatlı tatlı rüyalar.Ruyanızda hamburger yıyın. Cunku anca ruyanızda yersınız
Tmm bebemmHangısını yapıyosun atsana musaıt oldugun bı ara.
Çok yaşa emiSeni dusunerek cagirdim
Yoksa sabaha 189 sayfa okuyacaktin askimm
Bidaha senide cagiracam kiz. Kuzum tumÇok yaşa emi
Geçen gece saat iki olmuş daha menümü yazamadım.Bidaha senide cagiracam kiz. Kuzum tum
Aksam gecmis yapiyon
Canim gitmek istemiyorum .
Aynen canım.Yoksa 200e dogru gidecektin he?
Bende gitmek istemiyorum şimdilik. ayın sonuna doğru kesin gideriz gibievet evet sen orada işe yaramazsın burada kal
siz çok fenasınız hiç işim olmazken şimdi oturdum pdf kitap düzenliyorum. dukanı okumak için bakalım ne kadar düzeltebileceğim.sonrada düzgünce okuyacağım.Hee kiz baslaa valla sirf yag yakacaksinn
kız can evimden vurdun beni. görünce içim titredi ciddiyim yapmam mı hiç.Keto San Sebastian mutlaka yap