Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba, daha önce ismimi yazmıştım takıma yeni girdim ama siteyi bir türlü çözemedim. Forumları nasıl takip ediyoruz, yorumuma cevap gelince nasıl bakıyoruz. En önemlisi grubun yeni üyesi olarak ne yapmam gerekiyor ?

hoşgeldin canım öncelikle Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım bu sayfadaki kuralları okuman gerekiyor. okurken karşına bir kabul formu çıkacak onu kopyalayıp mesajına ekleyip doldurmalısın. kaydını yapalım.
muhabbetlerimizi burada yapıyoruz, ancak günlük menülerimizi 4. Takim Menü ve Spor listeleri bu konuya mesaj olarak sabah öğle akşam yenilenler içilen su miktarı ve yapılan sporlarıda yazıyoruz. bunları halledersen gerisini kolayca anlayacaksın zaten

Teşekkür ederim. Aslında bu yaş, ad-soyad vs olan kayıt listesini doldurmuştum. Ondan mı bahsediyoruz hemen tekrar bakayım. Çok teşekkür ederiiimm

Gecen yaz 2 ay çocuklarla memlekette kaldım. Ne olursa olsun artık sığamıyorum kimselere .
Adam.goturecek beni de ben istemiyorum
kal çocuklarla evinde daha rahat boşver. çok geç olmuş neden geç yatıyorlar böyle. benimkiler biri 20 diğeri 21 dedimi uyurdu. liseye kadar hep böyleydiler. hele küçük misafir falanda dinlemez kusura bakmayın uykum geldi benim der gider 8 de uyurdu.

Ayy buna yollarca güldük bız yaaa. Senı öpeceyim

Hangı dıyetısyenden alıyorsun kac pere acaba soylesene
Canım Rabia asude kutlu kendisini instada da takip ediyorum çok memnunum diğer diyetisyenler gibi değil davranış psikolojisiyle ilerliyor sayfasını takip etmeni tavsiye ederim o şekilde bile ilerlersin 21 gün 300 10 günlük 200 ama güzel kilo verdiriyor kışın 28 günlük kampa katıldım 5 kilo verdim ve almadım

Oo harıkaymıs. Ben sordum bıkac dıyetısyene onlıne da bıle 450 tl fıat verdıler bunu bı ıncelıyım. Nasıl bır kamptı canım. Rabıakutluıyıbeslenme dıye bı sayfa var omu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…