- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Hiç önemli değil canım. Beni fasulyeden sayın...hallettiyseniz mesele yok. hedef listesine dahil edemiyorum seni o zaman haberin olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç önemli değil canım. Beni fasulyeden sayın...hallettiyseniz mesele yok. hedef listesine dahil edemiyorum seni o zaman haberin olsun.
Çok açımValla ben tokum sen nasil oldun? Bu hafta napacan krakerimmmm
Yarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN
Bakıyım ne haltlar karıştırdın yine only memeAsi Matmazel bana kizginim atmisimdat
Sen niye be
Yine atmış hep atmışAsi Matmazel bana kizginim atmisimdat
Terbikler on yüz bin milyon baloncuk kazandınGeçmiş yaptım bitti
Bilmiyorum ama korkuyorummmmYine atmış hep atmış
Ne yaptın la gıza
Adet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...Sen niye be
Tamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim
Korkma kelebeğim ben seni korurumBilmiyorum ama korkuyorummmm
Yok kiz sanmammmAdet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...
Kendini kandırma da diyorum bazen cuma günü börek yediydim o yapmış olamaz
Olacak mıymışsın kim dedi gı haberin yok muyduAdet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...
Kendini kandırma da diyorum bazen cuma günü börek yediydim o yapmış olamaz
Aman allah korusunnnTamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim
Yeni başladın sen ödem gidecek daha dur ne 70 görmesi ayolTamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim
Öyle olması için bi sebep var mı kiTamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim