- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Karnım tok sırtım pek geldim sohbeteYok kiz herkesi yavas yavas uyandiriyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnım tok sırtım pek geldim sohbeteYok kiz herkesi yavas yavas uyandiriyodum
Keşke, eylülde ise başlayacağım, o zamana kadar burada kalsam keşke.Bence sen oraya yerles
Ayyy ozzybal sende buradasın demek ki çok ara vermemişim hemen hemen herkes hala takımda ama maşallah eksiler şahane herkeste10 bin adim tamamlandı, bir de koşabilirsem süper olur. 3 litre su içtim, daha da içerim. Annemlerde olduğum sürece rahatça 10 bin adımı geçebileceğim. Daha çok yürüme fırsatım oluyor
Ooohg cay istenmi? Kacaktir️Karnım tok sırtım pek geldim sohbete
Bul bi numara kizzKeşke, eylülde ise başlayacağım, o zamana kadar burada kalsam keşke.
Geldim ballımmaedenli begenip kacma gel gel yavrum
Öğrenci evine ait özleyeceğim tek şey kaçak çay. Uyumuyım diye sırf dem içerdim kendimi urfada yaşayan 54 yaşında bir dayı gibi hissettim şuan.Ooohg cay istenmi? Kacaktir️
Sensiz olmiiGeldim ballımm
Tütün istermisjnÖğrenci evine ait özleyeceğim tek şey kaçak çay. Uyumuyım diye sırf dem içerdim kendimi urfada yaşayan 54 yaşında bir dayı gibi hissettim şuan.
Temizliğin bitecegi yok.
Pazartesi okul açılcak çocuklar gibi heyecanlıyım ögretmenimde.
Ikiside burda
O hatayi bidaha yapmazlar kaptanimIkiside burda
O niye kizYarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN
RTÜK engeller diye söylemedim ahaha valla bakkal abiden 3 liraya paket alıyordum malum öğrenciyim para yok. Evin içinde müslüm baba sigara kaçak çay 4 kız proje çiziyorduk 50 küsür saat uykusuzuz tabi o arada hemen bir halay ile kendimize geliyorduk. Üst kat komşumuz bizim aşiretten koca bulmak için kaçan kızlar olduğumuzu sanıyordu vıy vıyTütün istermisjn
Crossfit saolsun bugun bide gunesin altinda anam agladi. Kesin arti cikacak. Ovur gun fisssssss diye sönerim amaO niye kiz
Bas parayi olO hatayi bidaha yapmazlar kaptanim
Ya bende pro mro olmak istiyomm
Pazartesi artı olursan cumaya eksi olmak için daha çok motive olursun takıp kafana stres eylemeYarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN