- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet takvimi yokmu gıı o uyarı verdi bugün.Dünyadan bi haber yaşıyorum hey gidim heyOlacak mıymışsın kim dedi gı haberin yok muydu
Regldir o börek olsa duramazdın
Asi Matmazel bana kizginim atmisimdat
Adet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...
Kendini kandırma da diyorum bazen cuma günü börek yediydim o yapmış olamaz
Aynen bende aynı şeyi düşündüm. İlk seferin günahı olmaz derlerOlmustur olmustir,
Olmadiysa ustune bir daha kinalanirsin
Heee ben kendilerini üç gün önceden bekliyorum kırmızı halı falan seriyorum yollarına beyaz güller döküyorumAdet takvimi yokmu gıı o uyarı verdi bugün.Dünyadan bi haber yaşıyorum hey gidim hey
Ben dedim size asimde de bi delilik varSaksı değilim ben Bana saksı muamelesi yapamazsınız. Saksı değilim ben
Adet takvimi yokmu gıı o uyarı verdi bugün.Dünyadan bi haber yaşıyorum hey gidim hey
anladıysam OlayımSaksı değilim ben Bana saksı muamelesi yapamazsınız. Saksı değilim ben
Kinadan sonra boya tutmuyor demi kizAynen bende aynı şeyi düşündüm. İlk seferin günahı olmaz derler
En guzeli benimki adet derdi yokAhaha adetimi sirf su cuma tartisi sebebiyle takip etmeye basladim ben de yoksa dunyadan bir haber yasiyorsum ne guzel. Simdi daha ay basindan aman cumaya denl gelmesin diyorum
Kinadan sonra boya tutmuyor demi kiz
En guzeli benimki adet derdi yok
He rahim gettiWat?
Naptin kiz sokup attin mi onu da
Niye kız midenle beraber yumurtalıklarıda mı aldılar sakın menopoz deme daha açmamış bir gonca gülsünEn guzeli benimki adet derdi yok
He rahim getti
sende mi menopozlusun yoksa?En guzeli benimki adet derdi yok