Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy ozzybal sende buradasın demek ki çok ara vermemişim hemen hemen herkes hala takımda ama maşallah eksiler şahane herkeste
Evet canim ben hiç izne ayrılmadım, ayrılmaya da korkuyorum. Bu kadar kilo vermişken, emeklerim boşa gitmesin. Neredeyse 6 ayda 15 kilo verdim, devam da edeceğim 😊

Geçmişe hızlıca göz gezdirdim, sanirim bundan sonra sen de aramıza kesin dönüş yaptin, değil mi? Güzel güzel son kilolarımizi verelim.

RTÜK engeller diye söylemedim ahaha valla bakkal abiden 3 liraya paket alıyordum malum öğrenciyim para yok. Evin içinde müslüm baba sigara kaçak çay 4 kız proje çiziyorduk 50 küsür saat uykusuzuz tabi o arada hemen bir halay ile kendimize geliyorduk. Üst kat komşumuz bizim aşiretten koca bulmak için kaçan kızlar olduğumuzu sanıyordu vıy vıy
Allahim muslum baba kacay cay tutun halay. Hayatimin ozeti kiz bu 😂

Evet canim ben hiç izne ayrılmadım, ayrılmaya da korkuyorum. Bu kadar kilo vermişken, emeklerim boşa gitmesin. Neredeyse 6 ayda 15 kilo verdim, devam da edeceğim 😊

Geçmişe hızlıca göz gezdirdim, sanirim bundan sonra sen de aramıza kesin dönüş yaptin, değil mi? Güzel güzel son kilolarımizi verelim.
Evet evet döndüm bende yine burda sayemde yüz sayfa geçmiş yaparsınız artık. Maşallah sana ne güzel kilolar gitmiş tebrik ederim darısı başıma

Son düzenleme:
Pazar kahvaltısı 11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 y. K muhlama, 2 tane sucuk, 5 zeytin, 4 ceviz salatalık 🥒 🍅 yeşillk

Akşam 18. 30
1 kase kırmızı mercimek çorbası,
Bi parça haş. Tavuk, 3 tane kuru biber sarması (içinde kıyma, yeşillik, domates, sogan, pirinç, inceydi) yogurt

10 bardak su +500 ml su+yatana kadar devam
75 dk tempolu yürüyüş 187.5
240 tane merdiven 72
10256 adım 307.5
Toplam 567 puan
@arrietty
Eki Görüntüle 2865404 Eki Görüntüle 2865405
Sen yanlış kişiyi etiketlemişin kız 🤪 doğrusu A Arrietty_
Suyunu havuz problemi gibi yazmışın ama çözecem dur😂😂 menün güzel ama o biber sarmasından emin değilim 🙈

Yarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN👋
Ben
Çünkğ neden
Canım reglim 🤣 cumaya geçse bari diyecem onda da kendi tartım fazla tartıııyy bu hafta bacım heaa fazlalarla
Edit: kendi yazdığımı okuyamadım 🤣
Bu hafta başım belada fazlalarla yazacaaağdım🤣

Son düzenleme:
X