- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
İlettim kuzu selamınızıBen 500 yapsam şükrediyorum
Şansımı denedim kız
Bu arada ceylanım nasıl daha iyi mi öpüyorum o bal yanaklarından iletirsin hatta mıncırabilirim de
Kolay gelsin kuzucum , ben burdayım ve hastayım o yüzden çok mümkün bişey istemedin
Hiçç sıranızı bekleyinLen 23 yaşında ne evliliği zaten dur bi sıranı bekle 32 yaş ablan var burda
Tevafuk 4 gün önce eşim aldı kullanmaya başladı bende 2 gündür içiyorum bakalım ne gibi faydaları olacakSoğuk sıkım çörek otu yağı hakkında ne düşünürsünüz hanımlar ?
Çok faydalıymış bağışıklık için ve ayrıca bin türlü şey sayıyorlar. Dün aldım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim bakalım faydalarını gördükçe yazarım
Bizde içmeye başladık ikş gündür hatta eşim 4 gündür içiyor bişey olmaz inşeAllah soğuk sıkım asit düzeyi daha mı fazla oluyor acaba bir araştırayımBence dikkat et..
Eşim taraftakiler neredeyse ses tellerini yakıyordu sabah aç karnına kaşıkla içince
Ayy ablam sendeki menü bizim gözümüzü gönlümüzü açıyor Karatay hocam beğenmezse beğenmesinMerhaba canım
Ben herşeyden yiyiyorum 6 ay önce başladım kilo vermeye bu sürede 400 gr lik yulaf ezmesi paketini daha bitiremedim
Benim yulaf ezmesi yememi böyle düşün
Karatay hocam benim yediğim başka şeyleri görse sanırım sen yulaf ezmesi ye der sanırım
Oluyormuymuş öyleHosbuldum kuzum. Yikardim ben evi. Ya bende yiyecem yada kimse yemeyecek
Ayy Kim bilir ne coşuyordunuzRTÜK engeller diye söylemedim ahaha valla bakkal abiden 3 liraya paket alıyordum malum öğrenciyim para yok. Evin içinde müslüm baba sigara kaçak çay 4 kız proje çiziyorduk 50 küsür saat uykusuzuz tabi o arada hemen bir halay ile kendimize geliyorduk. Üst kat komşumuz bizim aşiretten koca bulmak için kaçan kızlar olduğumuzu sanıyordu vıy vıy