Yorma kendini balbadem zaten yeni yeni kendine geliyorsunİnşaAllah canım..
Sorma ya dünkü temizlik canımı almış, bugün rutin işler ve çamaşır var, ona bile üşeniyorum
Ben 500 yapsam şükrediyorum2.000 tabiki 600 nedir
Şansımı denedim kızSence bu mümkün mü
Kolay gelsin kuzucum , ben burdayım ve hastayım o yüzden çok mümkün bişey istemedinBen kaçıyorum, yemekten sonra uyumazsam gelirimtembellik günüm ya bugün
Çok konuşmayın
Ee işte yedıgımın ertesı gunu yapayımda kurtarayımAleykum selam..
Sana da birşey söylemeye gelmiyor ha
Yemiş hemen de yarın detoks yapıcam diyor, kız detoks öyle kafana estikce yapılacak birşey değil ki
İşte ben ömür boyu sürdüremem kendimi hiç kandırmayım yapabilecek olsam amenna çok güzel bir diyetmiş ama benim için zor onçün sağlıklı takılmaya devamBenımde bır arkadas yaptı dukan cok kılo verdı ama normal beslenmeye gecınce aldı gerı. Bu tarz dıyetlerde alınıyor bence.
Tatlı eşşek senü ehuheheh ben kadarsın canım haayy maaşallah supanallahEşşek kadar varım gı 32
Ebat olarak didiiiiydim
Ahxhshdhhs manyakTatlı eşşek senü ehuheheh ben kadarsın canım haayy maaşallah supanallah
Dukan amcanın Perşembe günleri saf protein koşulu var ona uymuş mudur arkdaşınBenımde bır arkadas yaptı dukan cok kılo verdı ama normal beslenmeye gecınce aldı gerı. Bu tarz dıyetlerde alınıyor bence.
Totoyu da çimdir canım deli olmak zor zanaat herkes beceremezAhxhshdhhs manyakaman nazar değmesin kız boncuk takalım
Bence arkadaşı bogazını tutamayıp sucu dukancııııma atmış, zira benim arkadasım 40 kiloya yakın verdi hala çıtırDukan amcanın Perşembe günleri saf protein koşulu var ona uymuş mudur arkdaşın
Malesef yatistayim. Wc, yemek bütün aktivitem bu. Ha bir de arada balkonda hava alıyorum. Dün ekipmansiz üst vücut antremani denedim. Gün aşırı onu yapacağım inşaallah...Kilomu sabit tutsam yeter diyorum.Aksamin cok karbonhidratli. Cuma menüsü hadi manti ödül diyelim ama makarnada var
Su cok cok az.
Sahane menüler geldi yine abla.Harika ,afiyet olsun
Full yatis modundamisin ?
Afiyet olsun.Su harika
Bu aksam karbonhidrat olmasin,tursuda :))
Harika menü @bnnu . Cok begendim
Sadece su miktarin az
Bir care bulmaliyiz bu duruma. Takimca az iciliyor su
Senin menünü de cok begendim
Sporlar güzel
Su az
Menü güzel gibi gorunsede karbonhidrat her ögünde var.
Yarin kontrol tarti günü
Bugunde bu sekilde gidersen ,artinin ustune arti eklenir
Afiyet olsun
Cok güzel menu
Sporlarda öyle
Suyu bir 500ml daha icseydin sahane olurmus o kisimda
Reglim gı her yerim hassas çimdiremiyomTotoyu da çimdir canım deli olmak zor zanaat herkes beceremez
Onu soracaktım abla sana, nasıl oldun ve üst vücut calışırken zorlanmadın inşallah?Malesef yatistayim. Wc, yemek bütün aktivitem bu. Ha bir de arada balkonda hava alıyorum. Dün ekipmansiz üst vücut antremani denedim. Gün aşırı onu yapacağım inşaallah...Kilomu sabit tutsam yeter diyorum.
Valla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadımDukan amcanın Perşembe günleri saf protein koşulu var ona uymuş mudur arkdaşın
Dukancı mısın sen bebişim benim de kankeytom çok dukancıdır al ver al ver iflah olmadıBence arkadaşı bogazını tutamayıp sucu dukancııııma atmış, zira benim arkadasım 40 kiloya yakın verdi hala çıtır
Yok canım hiç zorlanmadım. Orta sehpaya oturdum, youtube'u TV bağladım, rahat rahat yaptım.Bacaklarda Kas kaybi illa ki olacak, bari üst tarafı kurtarayım ki, BMH düşmesin.Onu soracaktım abla sana, nasıl oldun ve üst vücut calışırken zorlanmadın inşallah?
Çok teşekkür ederim pammık kalpli kaptanımGideyimde hem temizlik hemde bebeleri doyurayim :))
Geldigimde ölcüm tablosunu halledecegim
Beni etiketlemeyi unutmayin
H3RA_ canim, tasininca nereye koydun Allah bilir. Bekletiyorum seni listede :)
Bulunca haber edersin. Obur ay ekleriz
Atak ben de yaparım ara ara hem doyurucu oluyor hem de güzel netice veriyorValla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadımaslında çokça kez nıyetlendım ama bakalım. Aedenli cok onerdı. 2 gun kabak detoksu yapayım sonra 3 gun dukan atak yaparım belkı. Nasılsa tavuk yenıyor ve ne kadar cok yıyebılırızki