Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2.000 tabiki 600 nedir
Ben 500 yapsam şükrediyorum
Sence bu mümkün mü
Şansımı denedim kız
Bu arada ceylanım nasıl daha iyi mi öpüyorum o bal yanaklarından iletirsin hatta mıncırabilirim de
Ben kaçıyorum, yemekten sonra uyumazsam gelirim tembellik günüm ya bugün
Çok konuşmayın
Kolay gelsin kuzucum , ben burdayım ve hastayım o yüzden çok mümkün bişey istemedin

Benımde bır arkadas yaptı dukan cok kılo verdı ama normal beslenmeye gecınce aldı gerı. Bu tarz dıyetlerde alınıyor bence.
İşte ben ömür boyu sürdüremem kendimi hiç kandırmayım yapabilecek olsam amenna çok güzel bir diyetmiş ama benim için zor onçün sağlıklı takılmaya devam

Malesef yatistayim. Wc, yemek bütün aktivitem bu. Ha bir de arada balkonda hava alıyorum. Dün ekipmansiz üst vücut antremani denedim. Gün aşırı onu yapacağım inşaallah...Kilomu sabit tutsam yeter diyorum.

Malesef yatistayim. Wc, yemek bütün aktivitem bu. Ha bir de arada balkonda hava alıyorum. Dün ekipmansiz üst vücut antremani denedim. Gün aşırı onu yapacağım inşaallah...Kilomu sabit tutsam yeter diyorum.
Onu soracaktım abla sana, nasıl oldun ve üst vücut calışırken zorlanmadın inşallah?

Dukan amcanın Perşembe günleri saf protein koşulu var ona uymuş mudur arkdaşın
Valla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadım aslında çokça kez nıyetlendım ama bakalım. Aedenli cok onerdı. 2 gun kabak detoksu yapayım sonra 3 gun dukan atak yaparım belkı. Nasılsa tavuk yenıyor ve ne kadar cok yıyebılırızki

Çok teşekkür ederim pammık kalpli kaptanım

Atak ben de yaparım ara ara hem doyurucu oluyor hem de güzel netice veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…