Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadım😂 aslında çokça kez nıyetlendım ama bakalım. Aedenli cok onerdı. 2 gun kabak detoksu yapayım sonra 3 gun dukan atak yaparım belkı. Nasılsa tavuk yenıyor ve ne kadar cok yıyebılırızki
İnat kiloyu kırmak için bence harika bi yöntem kuzum, inşallah pişman olmayacaksın🥰
Dukancı mısın sen bebişim benim de kankeytom çok dukancıdır al ver al ver iflah olmadı :KK70: :KK53:
Ölümüne dukancıyım pampaaaa🤣🤣 ama ben devamını yapmıyom atak seviyom🤣🤣
Yok canım hiç zorlanmadım. Orta sehpaya oturdum, youtube'u TV bağladım, rahat rahat yaptım.Bacaklarda Kas kaybi illa ki olacak, bari üst tarafı kurtarayım ki, BMH düşmesin. 🤭
Çok sevindim zorlanmamış olmana🥰 inşallah bi an önce iyileşirsin ve tüm vücut çalışabilirsin. Kas kaybı konusunda katılıyorum abla ne kadar kurtarabilirse kâr🥰

💖💖

2.000 tabiki 600 nedir 💃💃

Sence bu mümkün mü 😜😜

😜😜💃💃💃

Faydasını gördün mü kaptanım 🥰

Kökten çözüm 😂😂😂

Nasıl yaptınız maydonoz kürünü

Hiçç kim deli diyebilir ki sana 💃💃

Ayy inşeAllah kaptanım 🥰 🥰
canım mutlaka faydası olmuştur
benim rahatsızlıklarım var ayda bir falan atak dönemlerini yaşıyorum
sanırım o ödem tutturuyor tartıda büyük büyük rakamlar görmedim
ama azda olsa eksilmeye devam ettim
incelmede hissediyorum kıyafetlerimden
önceki hafta salı 31.8 olan vücut yağ oranım bu salı 30.3 e düşmüştü diyetisyen analizinde
hiç bir şey olmasa bile karaciğer yaplanması için önerilen bir kür zaten
her şekilde faydası olur

Merhaba arkadaşlar,

Ben şimdi annemlerdeyim, onların evinde tarti yoktu, siparis ettim. 4 gündür hala gelmedi, muhtemelen yarın teslim edilecek. Geç kalma ihtimaline karşın Pazartesi tartisindan muaf olabilir miyim? Bildirimi sali da yapabilirim. H3RA_ H3RA_ A Arrietty_
Olur
Evde ki ile ayni mi aldigin?

A Arrietty_ kaptanım benim ölçümler bu şekilde.fazla geldi bana sabah yeniden ölçmek istiyorum bakalım.
İsimİlk ÖlçümKolGögüsBelKalca/BasenBacakBaldırGöbekİncelmeKg
CEYDOS CEYDOS 1.4.202130,5103,5094,00109,0059,0035,00113,0054475
6.6.202130,00100,5090,00104,0059,0035,00109,00527,5072,50
FARK0,503,004,005,000,000,004,0016,502,50
A Arrietty_ sabah yeniden ölçtüm göğüs bölgesinde ve göbekte 0,5 cm ve 2 cm olmak üzere fark var ama değiştirmedim. bir ay sonraya yansısın bu fark. böyle kalsın ölçülerim.

Bizim insanlarımız felaket tellalligi yapmayı, acaba neden seviyor?
Eşimin tarafından biri geçmiş olsun diye arıyor.
Ayy ay, vahh vah, tuhh tüh faslından sonra, ayy bizim bir falanca vardı, senin gibi baldır lifi kopmuştu. Yamuk yumuk yürüdüğü için de, bir hafta sonra kasık lifi attı, aylarca yattı. Ayyy ailece perişan oldular. 😳😳
Viyyy bu neydi giz? 😂😂

Kaptanim geç kalmadım ins anca ulaşabildim mezura ya A Arrietty_ güzel incelmelerim var mutluyum bacakta özellikle bel ve basenden

Eklentiler

• 20210606_123847.jpg
    20210606_123847.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 20
Bizim insanlarımız felaket tellalligi yapmayı, acaba neden seviyor?
Eşimin tarafından biri geçmiş olsun diye arıyor.
Ayy ay, vahh vah, tuhh tüh faslından sonra, ayy bizim bir falanca vardı, senin gibi baldır lifi kopmuştu. Yamuk yumuk yürüdüğü için de, bir hafta sonra kasık lifi attı, aylarca yattı. Ayyy ailece perişan oldular. 😳😳
Viyyy bu neydi giz? 😂😂
Tünele giriyom deyip kapataydın ya abla🤣🤣

Eşimin ailesinde lafı eğip bukmez, dan dan söyler diye bir namim var. Sanırım birden o aklına geldi, ocakta yemek vardi, görüşürüz deyip o kapattı. 🤣🤣🤣
Hey Allah'ım...🤭🤭
Hahhaha severiz dandan söyleyen insanları 😘🥰💙
Ticari bekleme yapma devam et deseydin
Sinir kadın🤣

💖💖

2.000 tabiki 600 nedir 💃💃

Sence bu mümkün mü 😜😜

😜😜💃💃💃

Faydasını gördün mü kaptanım 🥰

Kökten çözüm 😂😂😂

Nasıl yaptınız maydonoz kürünü

Hiçç kim deli diyebilir ki sana 💃💃

Ayy inşeAllah kaptanım 🥰 🥰
Benim diyetisyenin verdiği tarif 1 avuç içi kadar maydonoz sapları yok yalnız baş kısımları 10 dal kadar 1 bardak su 1 yada 2 yemek kaşığı kadar limon suyu blenderdan geçirdim iyice Yeşil su olacak o şekilde tüketiyorum

O okuyan_e bugun hareket bekliyorum senden yürüyüş olur leslie olur ama adımlar 10 bin olsun minimum.
Tamamdır sabah yürüyüş artı azıcıkta koşu yaptım 60 dk da 7.000 adım attım 100 de ip atladım 15 dk da bisiklet çevirdim akşam üstü de çıkıcam yürüyüşe 10.000 min. Olur birazdan da eliptik yapıcam yarım saat kadar vuhhuuu hergün bu kadar vaktim olsa da hep yapabilsem keşke 😁

X