İnat kiloyu kırmak için bence harika bi yöntem kuzum, inşallah pişman olmayacaksınValla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadımaslında çokça kez nıyetlendım ama bakalım. Aedenli cok onerdı. 2 gun kabak detoksu yapayım sonra 3 gun dukan atak yaparım belkı. Nasılsa tavuk yenıyor ve ne kadar cok yıyebılırızki
Ölümüne dukancıyım pampaaaaDukancı mısın sen bebişim benim de kankeytom çok dukancıdır al ver al ver iflah olmadı
Çok sevindim zorlanmamış olmanaYok canım hiç zorlanmadım. Orta sehpaya oturdum, youtube'u TV bağladım, rahat rahat yaptım.Bacaklarda Kas kaybi illa ki olacak, bari üst tarafı kurtarayım ki, BMH düşmesin.
canım mutlaka faydası olmuştur
2.000 tabiki 600 nedir
Sence bu mümkün mü
Faydasını gördün mü kaptanım
Kökten çözüm
Nasıl yaptınız maydonoz kürünü
Hiçç kim deli diyebilir ki sana
Ayy inşeAllah kaptanım
Evet canım 0.03 puan bir adımİlk sayfada 1000 adım 30 Puan yaziyodu ona göre hesaplamistim
hoşgeldin tatlı kız@ozrengin A Arrietty_ 66.2 çıktı vıyyy az kilo almışım hedefe kaldığım yerden devammkeee
E English_teacherrr kankiii napıyonnnn
A Arrietty_ sabah yeniden ölçtüm göğüs bölgesinde ve göbekte 0,5 cm ve 2 cm olmak üzere fark var ama değiştirmedim. bir ay sonraya yansısın bu fark. böyle kalsın ölçülerim.A Arrietty_ kaptanım benim ölçümler bu şekilde.fazla geldi bana sabah yeniden ölçmek istiyorum bakalım.
İsim İlk Ölçüm Kol Gögüs Bel Kalca/Basen Bacak Baldır Göbek İncelme Kg CEYDOS 1.4.2021 30,5 103,50 94,00 109,00 59,00 35,00 113,00 544 75 6.6.2021 30,00 100,50 90,00 104,00 59,00 35,00 109,00 527,50 72,50 FARK 0,50 3,00 4,00 5,00 0,00 0,00 4,00 16,50 2,50
Tünele giriyom deyip kapataydın ya ablaBizim insanlarımız felaket tellalligi yapmayı, acaba neden seviyor?
Eşimin tarafından biri geçmiş olsun diye arıyor.
Ayy ay, vahh vah, tuhh tüh faslından sonra, ayy bizim bir falanca vardı, senin gibi baldır lifi kopmuştu. Yamuk yumuk yürüdüğü için de, bir hafta sonra kasık lifi attı, aylarca yattı. Ayyy ailece perişan oldular.
Viyyy bu neydi giz?
Eşimin ailesinde lafı eğip bukmez, dan dan söyler diye bir namim var. Sanırım birden o aklına geldi, ocakta yemek vardi, görüşürüz deyip o kapattı.Tünele giriyom deyip kapataydın ya abla
Hahhaha severiz dandan söyleyen insanlarıEşimin ailesinde lafı eğip bukmez, dan dan söyler diye bir namim var. Sanırım birden o aklına geldi, ocakta yemek vardi, görüşürüz deyip o kapattı.
Hey Allah'ım...
Benim diyetisyenin verdiği tarif 1 avuç içi kadar maydonoz sapları yok yalnız baş kısımları 10 dal kadar 1 bardak su 1 yada 2 yemek kaşığı kadar limon suyu blenderdan geçirdim iyice Yeşil su olacak o şekilde tüketiyorum
2.000 tabiki 600 nedir
Sence bu mümkün mü
Faydasını gördün mü kaptanım
Kökten çözüm
Nasıl yaptınız maydonoz kürünü
Hiçç kim deli diyebilir ki sana
Ayy inşeAllah kaptanım
Ben oylelerine zavallı diyorum canım..Hahhaha severiz dandan söyleyen insanları
Ticari bekleme yapma devam et deseydin
Sinir kadın
YarinnnDukancılar ne zaman başlıyoruz?
Hosgeldin canim. Seni en son gordugumde sinavlarin varsi ve dis agrisi cekiyodun
Ben yoktum ondannnOynayarak geldiğine göre yorulmadın okumaktan
Aynı değil maalesef, taşınabilir boyutta bir tane aldım. Belki hep bununla devam ederim.Olur
Evde ki ile ayni mi aldigin?
Tamamdır sabah yürüyüş artı azıcıkta koşu yaptım 60 dk da 7.000 adım attım 100 de ip atladım 15 dk da bisiklet çevirdim akşam üstü de çıkıcam yürüyüşe 10.000 min. Olur birazdan da eliptik yapıcam yarım saat kadar vuhhuuu hergün bu kadar vaktim olsa da hep yapabilsem keşke