Benımde bır arkadas yaptı dukan cok kılo verdı ama normal beslenmeye gecınce aldı gerı. Bu tarz dıyetlerde alınıyor bence.Ben dukan dan korktum yaa ömür boyu bir gün yulafla beslenmek filan diyor yoksa alırsınız diyor filan
Boğazımızı tutmazsak her diyette alınır geri canım ben ona inanmıyorumBenımde bır arkadas yaptı dukan cok kılo verdı ama normal beslenmeye gecınce aldı gerı. Bu tarz dıyetlerde alınıyor bence.
Kankim iyi fazla almamissin iyiyim şükür bu hafta 3 bebe bir de kayinbaba ya bakcam kaynanam tatile gitti de@ozrengin A Arrietty_ 66.2 çıktı vıyyy az kilo almışım hedefe kaldığım yerden devammkeee
E English_teacherrr kankiii napıyonnnn
Cuma günü yaptığım ödül bana +600 eklemiş o zaman bu hiç adil değil
Evet ekmeksiz tadı olmuyo şöyle Bandırcan ekmeeeeeneyse dur konumuz bu değil
Ah canımmmmm kıyamam kuzuya Allah yardımcınız olsun kuzu zor süreç
Kankim iyi fazla almamissin iyiyim şükür bu hafta 3 bebe bir de kayinbaba ya bakcam kaynanam tatile gitti debiraz stresliyim o yüzden sen nasılsın kuzum bittimi okul şimdi
Erken cikinca zor
Oglum 3 aylik iken cikardi Ilk. Sizin gibiydi durum.
Kizim 15 aylik iken cikardicok rahatdi. Hicbirsey anlamadim, azilar ne zaman cikti, köpek disleri ne zaman. Hic bilmiyorum
Ilk 4 gecen ay ayni anda cikti. Suan ust den 2 köpek disi ayni anda cikiyor
Eheheh öyleyim ayıptır söylemesisagol tatlim
Hmm biraz kum saatimisin acaba
Günaydın hatunlar
Beklenen geldiAğrı’dan ölüyorum hapımı içtim, vücudum endorfin salgılasın diye buraya geldim
Nörürsünüz
Öyle yapacagım canım agrım geçerse biraz yürüyüş yaparım inşallahDinlenmeye çalış bugün, zorlayınca daha çok ağrıyor
Oturdum kaldım ben de, oğlum bulduğu kağıt parçalarını yırtıp dağıtıyor etrafa ben de izliyorumyemek yapmam lazım üşeniyorum valla
Selam canlar. Ben gene kahvaltyı abarttım pofff. Bı daha benı gazlamayın ye dıye ben cabuk gaza gelen bırıyımyeından ıtıbaren kabak detoksu yapıcam
Geçmiş bitti konuşmanın dibine dibine vurmuşsunuz yinemaşallah muhabbetimiz hiç bitmesin
Öyle yapacagım canım agrım geçerse biraz yürüyüş yaparım inşallah
Oğluş yapma öyle bak anne bugün tembellik yapmak istiyormuş
Yaparsın canım biraz dinlen keyif yap kahve iç
adım sayarın varmı canım
adımlarınıda paylaşsan onlarda puan sonuçta
Birde maydonoz kürünü sabahmı yapıyorsun
benim 15 günlük kürüm bugün bitti
sen ne kadardır devam ediyorsun
2.000 tabiki 600 nedirDaha ne yapcan len
Sence bu mümkün müNöbeti sana devrettim aşko, az konusun ama
Git kocana striptease yap ozamanbizde senin dedikodu u yapak
Faydasını gördün mü kaptanımtamam canım diğer topiğe adımlarınım fotoğrafını at ve yeniden puanla tüm sporlarını
Bakarsın spordada yarışırız diğer klanlarla elimizin altında dursun
ben diyetisyen önerisiyle sabah aç karna yaptım maydonoz kürünü
En az yarım saat sonra kahvaltı yapabiliyorsun
sende kürü 15 güne tamamla bence
Kökten çözümBunu ona soylemıyorum. Ölü taklıdı yapıyorum dırek kurtuluyorum
Nasıl yaptınız maydonoz kürünüTamam atarım fotoyu hemen bende diyetisyenimle devam etmiştim regl iken sabah akşam yap demişti ödemler gitsin diye çok faydasını gördüm
Hiçç kim deli diyebilir ki sanaYok yaavv ben sakin, uslu, kendi kendine konuşan, gülen biriyim ne delisi
Ayy inşeAllah kaptanım
730. Etap Zombiler Cuma Cumartesi Spor toplamları Asi Matmazel 1180 puan @Alys Ödül yapıldı 1370 puan @emell_ Ödül yapıldı 730 puan @Karpuzuncekirdegi Su az miktarda 780 puan @istanbulin Su az ödül yapıldı 1933 puan
@Karpuzuncekirdegi bugun su tüketimini artırmalısın. Spor olarak zorlamayın rest günü gibi yapabilirsiniz kızlar. Akşam menülerini en hafif şekilde atlatmaya çalışın. Yarın kontrol tarti günümüz var. Güzel eksiler görebiliriz.
Severim muhabbeti hoş evden çok fırsat kalmıyor her dakikaya girmeye ama olsundu muhabbet güzeldirOynayarak geldiğine göre yorulmadın okumaktan