Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar akşam menüyü erken kapatınca erken uyudum gece mutfağa girmeyeyim diye
Benim diyetisyenimin vermişti bana bulunca atayım buraya zencefil zerdeçal tarçın koyup içiyorsun yağ yakıyor ama tadı iğrenç içememiştim

Valla burnumu tıkayıp içicem artıkın napam
Belki çok karışık olmayınca tadı fena olmaz

Selam zuzu
Ben de dün aç aç uyudum o Menemen hiç tutmadı valla, irademize alklş bence
Bitki çayı genelde ödem yapmaz ama ne içtin ki kuzum

Menemeni ekmeksiz zor yiyorum diye pazar kahvaltisinada yapmadim
Karisik form ictim canim o degilde uykusuzluk sisiriyor beni kizimin disleride cikiyor tum gece partiledik

Günaydınlar
2 lt den fazla manası var. Çok su içerim sürekli, su sıkıntım pek olmaz aslında.
Nohut da kavrulmuş nohut olarak aldım organik morganik şeysiler leblebi gibi değil
Az bucuk tahmin ediyorum ozaman ne oldugunu :))
Tamam ozaman sende su sknti degil
Evet bugün su tüketimine dikkat edeceğim Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa
Sen seduyu dinle bak Altda demis hemen sirri :)) uyarsan olur
Sen su tüketimini artir akşam karbon yeme 56 senindir

Boyle duyunca deneyesim geldi. Ama Badem sutu ile :))
Günaydın bacılar Varyemez şimdi senin için tartılıp kaç kilo olduğumu yazıcam
Omoo
Cok heycanli
Karisik form ictim canim o degilde uykusuzluk sisiriyor beni kizimin disleride cikiyor tum gece partiledik
Dis dönemi cok zor
8aylik yegenim de o dönemde. Kök söktüruyor gece kizkardesime

Abisinde cok cekmistik atesten erken cikardi ,kizimda erken cikariyor kesiciler cikmadan azilar cikiyor ilk dislerisiyle cok kolay gelsin kardesine fenalik gtiriyorlar

Abisinde cok cekmistik atesten erken cikardi ,kizimda erken cikariyor kesiciler cikmadan azilar cikiyor ilk dislerisiyle cok kolay gelsin kardesine fenalik gtiriyorlar
Erken cikinca zor
Oglum 3 aylik iken cikardi Ilk. Sizin gibiydi durum.
Kizim 15 aylik iken cikardi cok rahatdi. Hicbirsey anlamadim, azilar ne zaman cikti, köpek disleri ne zaman. Hic bilmiyorum
Ilk 4 gecen ay ayni anda cikti. Suan ust den 2 köpek disi ayni anda cikiyor

Evet ekmeksiz tadı olmuyo şöyle Bandırcan ekmeeeeeneyse dur konumuz bu değil
Ah canımmmmm kıyamam kuzuya Allah yardımcınız olsun kuzu zor süreç

Ben dukan dan korktum yaa ömür boyu bir gün yulafla beslenmek filan diyor yoksa alırsınız diyor filan
Yok be nerde okudun onu
Bence seninde cok guzel eksilerin olucak canim bugunde 20.000 gönder gelsin
Ağzından bal damlıyor canımcım yaaa hepimizin çok güzel eksileri olsun
Evet dinleyeceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…