50lere koşmayı düşünüyorum artık boğazımı tutucamAz almissin kiz
Hadi iyisin :))
merhabaaa ben eskiden bu takımın en en en geveze üyesiydim. Okul sınavlar hayat karmaşası ama öyle az uz değil üstümden tırlar geçti resmen derken takımdan diyetten kendimden bile koptum şimdi bir düzlüğe geldim dedim hemencik takımıma döneyim. 23 yaşındayım BEKARIM@_Vera_ hoşgeldin tanımıyorum seni tanışalım mı?:) Merve ben
hoşbuldummm valla 66yı sevsin ben reglken 69u görmüştüm dedim yok anam yoook böyle olmaz beni kendime getirse getirse 4.takım getirir.hoşgeldin tatlı kız
senin vücut 66’yı seviyor demek
izindeyken bile orada takılmış
inşallah 5 onluklarıda görürsün kısa zamanda
ben gördüm seneler sonra çok şükür
ablacımmmm sende hoş geldin nasılsın hastalık dönemleri bitti artık değil mi?Aa bizim kız gelmiş, hosgelmis.@_Vera_
yıkılmadım ayaktayım diyerekten döndüm valla hoşbuldummmHosgeldin canim. Seni en son gordugumde sinavlarin varsi ve dis agrisi cekiyodun
Ahahaha termos diyorum gülüyorsun 60 yaşında bile kesin çözüm vermişLen 23 yaşında ne evliliği zaten dur bi sıranı bekle32 yaş ablan var burda
Termos edincem ya bütün ümitlerim termosta şu anAhahaha termos diyorum gülüyorsun 60 yaşında bile kesin çözüm vermiş
En kötü tinder da sola kaydırırız nolcak ki ahahahaTermos edincem ya bütün ümitlerim termosta şu an
Yok canım o kaaaa da değilEn kötü tinder da sola kaydırırız nolcak ki ahahaha
Gebertirim onuEn kötü tinder da sola kaydırırız nolcak ki ahahaha
Canımı çektirdin bak şimdi. Ben ankarada aile evine döndüm almancı gibi havalıyım ama valizlerin içinden Ayy bize ne getirdin diye dolanan aile bireylerim var sanırım tek sporum valizleri yerleştirmek. Yarına kadar havam söner geldi yine tipini ıstırabını diye gezerler evdeCrossfitten geldim kuzularr
Ordan bi arkadas bisey tavsiye etti hemen yazildimm. Cm cm eriyormussunnsicak kabin icinde egzersis yapiyormussun ben hemen yazildim simdi
Kız bayılıp kalma oralarda bebişimCrossfitten geldim kuzularr
Ordan bi arkadas bisey tavsiye etti hemen yazildimm. Cm cm eriyormussunnsicak kabin icinde egzersis yapiyormussun ben hemen yazildim simdi
PuahahhahahahaCanımı çektirdin bak şimdi. Ben ankarada aile evine döndüm almancı gibi havalıyım ama valizlerin içinden Ayy bize ne getirdin diye dolanan aile bireylerim var sanırım tek sporum valizleri yerleştirmek. Yarına kadar havam söner geldi yine tipini ıstırabını diye gezerler evde
Oy olecemmLen 23 yaşında ne evliliği zaten dur bi sıranı bekle32 yaş ablan var burda
Hastalıklar bitti şükür, şimdi de baldır lifi koptu.50lere koşmayı düşünüyorum artık boğazımı tutucam
merhabaaa ben eskiden bu takımın en en en geveze üyesiydim. Okul sınavlar hayat karmaşası ama öyle az uz değil üstümden tırlar geçti resmen derken takımdan diyetten kendimden bile koptum şimdi bir düzlüğe geldim dedim hemencik takımıma döneyim. 23 yaşındayım BEKARIMaedenli eskiden öğrenciydim sanırım artık değilim diplomam yok ama galiba bitti okul
hoşbuldummm valla 66yı sevsin ben reglken 69u görmüştüm dedim yok anam yoook böyle olmaz beni kendime getirse getirse 4.takım getirir.
ablacımmmm sende hoş geldin nasılsın hastalık dönemleri bitti artık değil mi?
yıkılmadım ayaktayım diyerekten döndüm valla hoşbuldummm
HelaaaalllHastalıklar bitti şükür, şimdi de baldır lifi koptu.Amaaa içinde bulunduğum ahval ve seraite rağmen, hedef için bir kere and içmişim. Diyete ayynen devam...
Ayy çok geçmiş olsun abla yürüyüş felan yasak değil mi? Sen bir kere and içmişsen hedef kesin tutarHastalıklar bitti şükür, şimdi de baldır lifi koptu.Amaaa içinde bulunduğum ahval ve seraite rağmen, hedef için bir kere and içmişim. Diyete ayynen devam...
Çörek otunun kendisi çok faydalı. Yağı da faydalidir diye düşünüyorum.Soğuk sıkım çörek otu yağı hakkında ne düşünürsünüz hanımlar ?
Çok faydalıymış bağışıklık için ve ayrıca bin türlü şey sayıyorlar. Dün aldım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim bakalım faydalarını gördükçe yazarım