- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim diyetisyenimin vermişti bana bulunca atayım buraya zencefil zerdeçal tarçın koyup içiyorsun yağ yakıyor ama tadı iğrenç içememiştimKızlar yürüyüşten bildiriyorum
Bi tane hanım cabam ı takdir etmişki kendi sırrını paylaştı
Kilolar kilolar bisürü vermiş
Her sabah aç karnına bir bardak yağsız süte 1 cay kaşığı zerdaçal atıp iç iştah miştah kalmıyor ve direk yağ yakıyor dedi
Ben zerdaçal alcam duyan bilen yapan var mı
Valla burnumu tıkayıp içicem artıkın napamGünaydın kızlar akşam menüyü erken kapatınca erken uyudum gece mutfağa girmeyeyim diye
Benim diyetisyenimin vermişti bana bulunca atayım buraya zencefil zerdeçal tarçın koyup içiyorsun yağ yakıyor ama tadı iğrenç içememiştim
Selam zuzu
Ben de dün aç aç uyudum o Menemen hiç tutmadı valla, irademize alklş bence
Bitki çayı genelde ödem yapmaz ama ne içtin ki kuzum
Ben dukan dan korktum yaa ömür boyu bir gün yulafla beslenmek filan diyor yoksa alırsınız diyor filanDukancılar ne zaman başlıyoruz?
Evet bugün su tüketimine dikkat edeceğim Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa
Az bucuk tahmin ediyorum ozaman ne oldugunu :))Günaydınlar
2 lt den fazla manası var. Çok su içerim sürekli, su sıkıntım pek olmaz aslında.
Nohut da kavrulmuş nohut olarak aldım organik morganik şeysiler leblebi gibi değil
Sen seduyu dinle bak Altda demis hemen sirri :)) uyarsan olurEvet bugün su tüketimine dikkat edeceğim Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa
Sen su tüketimini artir akşam karbon yeme 56 senindir
Boyle duyunca deneyesim geldi. Ama Badem sutu ile :))Kızlar yürüyüşten bildiriyorum
Bi tane hanım cabam ı takdir etmişki kendi sırrını paylaştı
Kilolar kilolar bisürü vermiş
Her sabah aç karnına bir bardak yağsız süte 1 cay kaşığı zerdaçal atıp iç iştah miştah kalmıyor ve direk yağ yakıyor dedi
Ben zerdaçal alcam duyan bilen yapan var mı
OmooGünaydın bacılar Varyemez şimdi senin için tartılıp kaç kilo olduğumu yazıcam
Dis dönemi cok zorMenemeni ekmeksiz zor yiyorum diye pazar kahvaltisinada yapmadim
Karisik form ictim canim o degilde uykusuzluk sisiriyor beni kizimin disleride cikiyor tum gece partiledik
Az bucuk tahmin ediyorum ozaman ne oldugunu :))
Tamam ozaman sende su sknti degil
Sen seduyu dinle bak Altda demis hemen sirri :)) uyarsan olur
Boyle duyunca deneyesim geldi. Ama Badem sutu ile :))
Omoo
Cok heycanli
Dis dönemi cok zor
8aylik yegenim de o dönemde. Kök söktüruyor gece kizkardesime
İlk sayfada 1000 adım 30 Puan yaziyodu ona göre hesaplamistimadımlarını 0.03 ile çarpacaksın canım
6.500 adım 195 puan oluyor
Erken cikinca zorAbisinde cok cekmistik atesten erken cikardi ,kizimda erken cikariyor kesiciler cikmadan azilar cikiyor ilk dislerisiyle cok kolay gelsin kardesine fenalik gtiriyorlar
Evet ekmeksiz tadı olmuyo şöyle Bandırcan ekmeeeeeneyse dur konumuz bu değilMenemeni ekmeksiz zor yiyorum diye pazar kahvaltisinada yapmadim
Karisik form ictim canim o degilde uykusuzluk sisiriyor beni kizimin disleride cikiyor tum gece partiledik
Yok yapamadim. Simdi kaldirayim totomu
Az almissin kizVaryemez A Arrietty_ 66.2 çıktı vıyyy az kilo almışım hedefe kaldığım yerden devammkeee
E English_teacherrr kankiii napıyonnnn
Yulaf yemezsen alır mısın bilmem ama dikkat etmezsek alırız yulafla alakalı değil bence korkma kız o senden korksunBen dukan dan korktum yaa ömür boyu bir gün yulafla beslenmek filan diyor yoksa alırsınız diyor filan
Yok be nerde okudun onuBen dukan dan korktum yaa ömür boyu bir gün yulafla beslenmek filan diyor yoksa alırsınız diyor filan
Ağzından bal damlıyor canımcım yaaa hepimizin çok güzel eksileri olsunBence seninde cok guzel eksilerin olucak canim bugunde 20.000 gönder gelsin
Evet dinleyeceğimmmAz bucuk tahmin ediyorum ozaman ne oldugunu :))
Tamam ozaman sende su sknti degil
Sen seduyu dinle bak Altda demis hemen sirri :)) uyarsan olur
Boyle duyunca deneyesim geldi. Ama Badem sutu ile :))
Omoo
Cok heycanli
Dis dönemi cok zor
8aylik yegenim de o dönemde. Kök söktüruyor gece kizkardesime