Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2.000 tabiki 600 nedir 💃💃
Ben 500 yapsam şükrediyorum 🤣
Sence bu mümkün mü 😜😜
Şansımı denedim kız🤣🤣
Bu arada ceylanım nasıl daha iyi mi🥰 öpüyorum o bal yanaklarından iletirsin hatta mıncırabilirim de🤣🥰
Ben kaçıyorum, yemekten sonra uyumazsam gelirim 😄 tembellik günüm ya bugün 😃
Çok konuşmayın 😆
Kolay gelsin kuzucum , ben burdayım ve hastayım o yüzden çok mümkün bişey istemedin🤣🤣🤣

Benımde bır arkadas yaptı dukan cok kılo verdı ama normal beslenmeye gecınce aldı gerı. Bu tarz dıyetlerde alınıyor bence.
İşte ben ömür boyu sürdüremem kendimi hiç kandırmayım yapabilecek olsam amenna çok güzel bir diyetmiş ama benim için zor onçün sağlıklı takılmaya devam 🥰

Aksamin cok karbonhidratli. Cuma menüsü hadi manti ödül diyelim ama makarnada var :KK43:
Su cok cok az.

Sahane menüler geldi yine abla.Harika ,afiyet olsun
Full yatis modundamisin ?

Afiyet olsun.Su harika
Bu aksam karbonhidrat olmasin,tursuda :))

Harika menü @bnnu . Cok begendim
Sadece su miktarin az
Bir care bulmaliyiz bu duruma. Takimca az iciliyor su

Senin menünü de cok begendim :KK200:

Sporlar güzel
Su az
Menü güzel gibi gorunsede karbonhidrat her ögünde var.
Yarin kontrol tarti günü
Bugunde bu sekilde gidersen ,artinin ustune arti eklenir

Afiyet olsun
Cok güzel menu
Sporlarda öyle
Suyu bir 500ml daha icseydin sahane olurmus o kisimda
Malesef yatistayim. Wc, yemek bütün aktivitem bu. Ha bir de arada balkonda hava alıyorum. Dün ekipmansiz üst vücut antremani denedim. Gün aşırı onu yapacağım inşaallah...Kilomu sabit tutsam yeter diyorum.
🤷

Malesef yatistayim. Wc, yemek bütün aktivitem bu. Ha bir de arada balkonda hava alıyorum. Dün ekipmansiz üst vücut antremani denedim. Gün aşırı onu yapacağım inşaallah...Kilomu sabit tutsam yeter diyorum.
🤷
Onu soracaktım abla sana, nasıl oldun ve üst vücut calışırken zorlanmadın inşallah?

Dukan amcanın Perşembe günleri saf protein koşulu var ona uymuş mudur arkdaşın 🙄
Valla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadım😂 aslında çokça kez nıyetlendım ama bakalım. Aedenli cok onerdı. 2 gun kabak detoksu yapayım sonra 3 gun dukan atak yaparım belkı. Nasılsa tavuk yenıyor ve ne kadar cok yıyebılırızki

Gideyimde hem temizlik hemde bebeleri doyurayim :))
Geldigimde ölcüm tablosunu halledecegim
Beni etiketlemeyi unutmayin
H3RA_ H3RA_ canim, tasininca nereye koydun Allah bilir. Bekletiyorum seni listede :)
Bulunca haber edersin. Obur ay ekleriz
Çok teşekkür ederim pammık kalpli kaptanım 🥰😍

Valla bılmıyorumkı. Ben hıc yapmadım dukan. Cunku hıc anlamadım😂 aslında çokça kez nıyetlendım ama bakalım. Aedenli cok onerdı. 2 gun kabak detoksu yapayım sonra 3 gun dukan atak yaparım belkı. Nasılsa tavuk yenıyor ve ne kadar cok yıyebılırızki
Atak ben de yaparım ara ara hem doyurucu oluyor hem de güzel netice veriyor👌

X