Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz sorma ramazanda ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu benim de diyorum oruç tutayım o zamanki gibi.bir motivasyon olmuyor maalesef tutamıyorum

Yanlış yer kuzum

Haklısınız valla yemeseydim iyi olacaktı açıktırmaz miii nasıl acıktım sorma:) ama 16saat aç kalmak için sabrediyorum kahve su artık ne olursa erken de yatcam insallah:))

4. Ayda da razıyım desem
Hahah neye razısın kız öyle herşeye razı olma hak verilmez alınır
Sagol canım benım ama bu seferde burda takıldım. Pazartesı şok bıseyler denıyıp kırmak ıstyorum burayı
DUKAN ATAAAAAAKKK usanmadan söyleyecem
Canım üst üste yapmak zarar verir atağı, ama dukan express diye bişey var bi haftalık onu bi araştır istersen.

Haklısınız valla yemeseydim iyi olacaktı açıktırmaz miii nasıl acıktım sorma:) ama 16saat aç kalmak için sabrediyorum kahve su artık ne olursa erken de yatcam insallah:))
Aaa aaa aaa siz biz mi olduk gıııı aynı klandayız
Üzülürüm bebişko

Kiz o neymiş haha express

Cok sağol, bugun olabildiğince iyi beslenmeye gayret ettim, yarin daha da iyi olacak

Aaa aaa aaa siz biz mi olduk gıııı aynı klandayız
Üzülürüm bebişko
ah aptal kafam kusura bakma hadi bakalım bu hafta beklenti büyük inşallah yine birinci oluruz Bi yerden kaçınca Bi yerden toparlamaya çalışıyorum ilk hafta ödemeden gitti galiba ama bu hafta daha ağırlık vercem ki yağdan gitsin

Estağfirullah canım öyle de deme şimdi
Beklenti büyük inşallah birinci olalım
Aynen protein ağırlıklı beslenirsen KB tüketmeyip bi de spora ağırlık verirsen süper gider

Ayyy ne hareketli bir hafta ama sen yaparsın üstesinden gelirsin
Akşam menüm

Arnavut ciğeri
Makarna
San sebastian chesecake

Kendim için düşündüklerim

kabak sote
Arnavut ciğeri
Süzme yoğurt
San sebastian chesecake

Beni de sevin ay
Seni de seviyorum kuşum
Şiiişşttt çaktırma kuzu hepsinizi seviyorum ama en çok senii
Yanında taşı tartını
Hangisi az tartıyorsa onu baz al
Bence de

Kiz sorma ramazanda ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu benim de diyorum oruç tutayım o zamanki gibi.bir motivasyon olmuyor maalesef tutamıyorum
Evet evet ben de, Ramazan dışında tutamıyorum bir türlü , 63 den 60 da 3 kg verdim bir ayda ve aylardır gr alıp gr verdim bu grupta , tamazan geldi 3 kg gittiydi peh
4 ayda da olsa şu 3 kg gitsin gelmesin daha razıyım , dukan neymiş bakayım, çok uzağım böyle şeylere, benim kilo verme anlayışık sağlıklı beslen spor yap o kadan
Iyi akşamlar
Eşimde evde olunca dışarıya çıktık. Yeni geldik sayılır.
Kayinvalidem acil ameliyata alınmış. Aklım onda.
Aa çoo geçmiş olsun durumu nasıl
Dukandan komisyon alcam artık kendi bu kadar reklam yapmadı kerata
1. Gün sp
2. Gün ps
3. Gün ps artı meyve
Böyle böyle gidiyo
Yaz bi Google
Sp ps ney onu bile bilmiyorum pırasalı birşey mi dur bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…