- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Kiz sorma ramazanda ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu benim deAslında oruç tutmak iyi geliyor benim anladığım, tövbe allam kilo vermek uğruna oruç demeyelim de sevabını alırken kilo da vermiş olurum diyelim
Ciddi söylüyorum ben de burada görüp kalkayım dedim ama vücut alışkın değil bugün de işlerim vardı yorulmuşum , zamanla bünye alışacak bence, kollarımd bile ağrı var bişey de yapmadım kollarımla ama
Yanlış yer kuzumselamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => 1 haşlanmış yumurta + maydonoz + peynir + çeyrek simit + 4 dilim sucuk
ara => sade türk kahvesi + yakan çay
akşam 18:00 => 5 çorba kaşığı mercimek çorbası + 1 küçük parça ızgara + patlıcan salatası + 1 dilim tam buğday ekmeği
ara => leblebi 2 avuç kadar
leblebiyi yemesemde olurdu ama misafirim vardı hiç anlamamışım bi baktım ki yiyorum
su 3 litre
ip atlama 150 tane 150x2 100p
Adım 10.000 300p
Tempolu Yürüyüş 60d 150p
jj 50x2 50p
total 600
sedulu
Eki Görüntüle 2864983
Haklısınız valla yemeseydim iyi olacaktı açıktırmaz miii nasıl acıktım sorma:) ama 16saat aç kalmak için sabrediyorum kahve su artık ne olursa erken de yatcam insallah:))Yarın devam edersin canım, sen seyire nasıl devam ediyorsun?
bir gün SP bir gün PS olacak
Ekmek çok olmuş canım bi de beyaz, akşam da yememişsin acıkmazsın inşallah beyaz ekmek acıktırıyorsporun gayet gğzel
Menü sabahki ekmek tbe olduğunu var sayarak söylüyorum Gayet güzel
Suyu artır canım
İyi olmana sevindim, pzt ye kadar ayaklan adım yarısı yapalım
Hahah neye razısın kız4. Ayda da razıyım desem
DUKAN ATAAAAAAKKKSagol canım benımama bu seferde burda takıldım. Pazartesı şok bıseyler denıyıp kırmak ıstyorum burayı
Canım üst üste yapmak zarar verir atağı, ama dukan express diye bişey var bi haftalık onu bi araştır istersen.Aslinda tam anlamıyla bilmiyorum da normal yeme düzeninde karbon u çıkardım sebze ve protein ağırlıklı olarak ilerleyim dedim.bu hafta sence yine salı dan cumaya kadar atak yapsam ise yarar mı bence yaramaz gibi demi
Aaa aaa aaa siz biz mi olduk gıııı aynı klandayızHaklısınız valla yemeseydim iyi olacaktı açıktırmaz miii nasıl acıktım sorma:) ama 16saat aç kalmak için sabrediyorum kahve su artık ne olursa erken de yatcam insallah:))
Kiz o neymiş haha expressHahah neye razısın kızöyle herşeye razı olma hak verilmez alınır
DUKAN ATAAAAAAKKKusanmadan söyleyecem
Canım üst üste yapmak zarar verir atağı, ama dukan express diye bişey var bi haftalık onu bi araştır istersen.
aynen canım resim eklenmiş mi diye kontrol ederken baktım hiç menü yok sayfadaYanlış yer kuzum
Cok sağol, bugun olabildiğince iyi beslenmeye gayret ettim, yarin daha da iyi olacakSkersizde meyve sekerinide sinirlayarak günlük ihtiyacini alıyorsun patates ve pilav yok .Bulgur ,ekmek ve makarnayi (tahilli) degisterebiliyorsun ilk basta cok zorlayiciolsada insan alışınca ne kadr tatli yedigini farkediyor .
Afiyey olsun
Hosgeldin canim sen.kimsin badem@Ceydosbnnu AppLesma A Arrietty_ @esmeriiim @asena87 @matilda34 @ozrengin sedulu
Selam canlarim
Yeni gelen arkadaslar size de selamlar
Dukandan komisyon alcam artıkKiz o neymiş haha express
Çok geçmiş olsun canım neyi varIyi akşamlar
Eşimde evde olunca dışarıya çıktık. Yeni geldik sayılır.
Kayinvalidem acil ameliyata alınmış. Aklım onda.
Aaa aaa aaa siz biz mi olduk gıııı aynı klandayız
Üzülürüm bebişko
Haha bencede almalısın komisyonDukandan komisyon alcam artıkkendi bu kadar reklam yapmadı kerata
1. Gün sp
2. Gün ps
3. Gün ps artı meyve
Böyle böyle gidiyo
Yaz bi Google
Estağfirullah canım öyle de deme şimdiah aptal kafam kusura bakma hadi bakalım bu hafta beklenti büyük inşallah yine birinci oluruz Bi yerden kaçınca Bi yerden toparlamaya çalışıyorum ilk hafta ödemeden gitti galiba ama bu hafta daha ağırlık vercem ki yağdan gitsin
Rica ederim kuzucumHaha bencede almalısın komisyonsagol balım
Sağol canim. Bi.kac ay önce.gozundrn ameliyat olmuştu. Dikişler alındı cuma günü hastalanmış yöne aniden ameliyata alındı.Çok geçmiş olsun canım neyi var
Ayyy ne hareketli bir hafta ama sen yaparsın üstesinden gelirsinBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Akşam menüm
Arnavut ciğeri
Makarna
San sebastian chesecake
Kendim için düşündüklerim
kabak sote
Arnavut ciğeri
Süzme yoğurt
San sebastian chesecake
Seni de seviyorum kuşumBeni de sevin ay
Şiiişşttt çaktırma kuzu hepsinizi seviyorum ama en çok seniiTeşekkür ederim canım, o zaman pzt smoothie değil İsveç yapiciiiiiim
Yetiştir beni sana tabiiyim
Büyük şehir gı kaldırır
seviyorum uleeyyynn, boşanma aşamasında olduğun için seni daha çok seviyorum, ha bi de deli olduğun için
Neeeehhh
Neeeeehhh duygularımla mj oynadın asiiii
Seni de severim balkızzz
Yanında taşı tartınıKaptanlarım bi sualim var, ben ailemle kalıyorum haftaiçi kendi evimdeyim cuma geliyorum ailemin yanına.
bir süre yoğunluk olacagı için kendi evimde kalacağım. Evimdeki tartı ile annelerin tartı arasında fark var. Şimdi ben nasıl çıkacam bu işin içinden
Bence deHangisi az tartıyorsa onu baz al
Evet evet ben de, Ramazan dışında tutamıyorum bir türlü , 63 den 60 da 3 kg verdim bir ayda ve aylardır gr alıp gr verdim bu grupta , tamazan geldi 3 kg gittiydi pehKiz sorma ramazanda ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu benim dediyorum oruç tutayım o zamanki gibi.bir motivasyon olmuyor maalesef tutamıyorum
4 ayda da olsa şu 3 kg gitsin gelmesin daha razıyım , dukan neymiş bakayım, çok uzağım böyle şeylere, benim kilo verme anlayışık sağlıklı beslen spor yap o kadanHahah neye razısın kızöyle herşeye razı olma hak verilmez alınır
DUKAN ATAAAAAAKKKusanmadan söyleyecem
Canım üst üste yapmak zarar verir atağı, ama dukan express diye bişey var bi haftalık onu bi araştır istersen.
Aa çoo geçmiş olsun durumu nasılIyi akşamlar
Eşimde evde olunca dışarıya çıktık. Yeni geldik sayılır.
Kayinvalidem acil ameliyata alınmış. Aklım onda.
Sp ps ney onu bile bilmiyorum pırasalı birşey miDukandan komisyon alcam artıkkendi bu kadar reklam yapmadı kerata
1. Gün sp
2. Gün ps
3. Gün ps artı meyve
Böyle böyle gidiyo
Yaz bi Google