Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canim. Bi.kac ay önce.gozundrn ameliyat olmuştu. Dikişler alındı cuma günü hastalanmış yöne aniden ameliyata alındı.
Gidemiyoruz uzaktayız çok merak ediyorum.
Ezanlar okunurken Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzum dua edelim hayırlı güzel haberleri gelsin 🤲🏻

Estağfirullah canım öyle de deme şimdi 🥰
Beklenti büyük inşallah birinci olalım🥰😝
Aynen protein ağırlıklı beslenirsen KB tüketmeyip bi de spora ağırlık verirsen süper gider
Ah annem ah anneme gittim bugun o yüzden oldu malesef bugunki sınavlarımi Bi görseydiniz ekmekle yırttım ona şükür sporumuda yaptım bide benm bebe dursa ip atlicaktim kısmet olmadı ama valla bu grupla güzel Bi şekilde hedefime ulasicama çok inanıyorum Allah emeklerimizin karşılığını versin insallah

Şiiişşttt çaktırma kuzu hepsinizi seviyorum ama en çok senii😍😍
Yerim seni gııııı Nutellam🥰
Yanında taşı tartını🤣🤣
Kız kendi evimde var ya 🤣 deli gibi bunu da alıp gideyim mi🤪 anam turşusunu mu kurban demesin🤨
4 ayda da olsa şu 3 kg gitsin gelmesin daha razıyım , dukan neymiş bakayım, çok uzağım böyle şeylere, benim kilo verme anlayışık sağlıklı beslen spor yap o kadan
Takıldım yaw 🤪 bebiş atak dönemi var en iyi bu dönemde veriyon zaten bi araştır güzel diyet
Alys sevmese de 😂😂 Alys Alys
Sp ps ney onu bile bilmiyorum pırasalı birşey mi 😅 dur bakayım
Burda kahkaha attım 🤣🤣 SP saf protein ps protein sebze
Araştır bi kuzucum😘

Çok güzel menü olmuş 👍

Pilav eğer az yendiyse güzel akşam vakti kilo olarak geri döner yoksa 😅

Kendimi camdaki kızın menüsünü okuyor gibi hissettim hepsi gramlı 😂😂 afiyet olsun 😋

Güzel menü 👍

San sebastianı görünce gözlerimden kalpler fışkırdı 😂😂

Spor iyi olmuş, menü de dengeli keşke ekmek olmasaymış ama 😅

Çok lezzetli gözüküyor,eline sağlık 🙃

Ooo spor çok iyi, menü de öyle. Bol eksi gelecek gibi hissettim 😅

Benimkiler artik inatci yag olmus kolay kolay gitmiyorlarki canim😒😒

Ah annem ah anneme gittim bugun o yüzden oldu malesef bugunki sınavlarımi Bi görseydiniz ekmekle yırttım ona şükür sporumuda yaptım bide benm bebe dursa ip atlicaktim kısmet olmadı ama valla bu grupla güzel Bi şekilde hedefime ulasicama çok inanıyorum Allah emeklerimizin karşılığını versin insallah
Ana evinde verilen sınavlar ÇETİN yaw
Dün ben de büyük sınavdan geçtim yeğenimin doğum günüydü ama irademe tebriksss😍😍 bi çatal bileneeemmm yemedim hastayım midem almııııyyy Didim🤪
Hedefimize ulaşacağız canım burası gerçekten büyük motivasyon 😘🥰

Aslında oruç tutmak iyi geliyor benim anladığım, tövbe allam kilo vermek uğruna oruç demeyelim de sevabını alırken kilo da vermiş olurum diyelim 😅😅😅
Valla bnde aynı seyı durunuyorum. Ramazanda ne guzel gıttı. En azından pazartesı persembe tutsam cok ıyı olur
Ciddi söylüyorum ben de burada görüp kalkayım dedim ama vücut alışkın değil bugün de işlerim vardı yorulmuşum , zamanla bünye alışacak bence, kollarımd bile ağrı var bişey de yapmadım kollarımla ama 🙁
Bnde haftada 2-3 pılates yapıyorum. Pılates sonrası 2 gun kollarım bacaklarım agrıyo😂
Kiz sorma ramazanda ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu benim de 😆 diyorum oruç tutayım o zamanki gibi.bir motivasyon olmuyor maalesef tutamıyorum
Ee hadı.bırlıkte tutalım en azından her persembe

Valla bnde aynı seyı durunuyorum. Ramazanda ne guzel gıttı. En azından pazartesı persembe tutsam cok ıyı olur

Bnde haftada 2-3 pılates yapıyorum. Pılates sonrası 2 gun kollarım bacaklarım agrıyo😂

Ee hadı.bırlıkte tutalım en azından her persembe
Valla aslinda olabilir canım denk gelirse süper birlikte tutabiliriz

Ana evinde verilen sınavlar ÇETİN yaw
Dün ben de büyük sınavdan geçtim yeğenimin doğum günüydü ama irademe tebriksss😍😍 bi çatal bileneeemmm yemedim hastayım midem almııııyyy Didim🤪
Hedefimize ulaşacağız canım burası gerçekten büyük motivasyon 😘🥰
Amaaan senn ne kilon varki bnde böyle konuşunca yetmiş seksen varsın sandım diiii ben senn kiloda kendimi hayal bilem edemiyom :KK48: önceleri Bi yere gitmeye korkardım yicem DİE şimdi giderken diyorum sınavım gecicem bu sınavı yemesem olmemya diyorum psikolojik olarak gerçekten çok olumlu etkiliyo beni bu düşünce abim kardeşim Annem çok ısrar etti 19:00u geçti diye yemedim valla onlar yedi ben baktım haha ama gerçekten akşam yemeğini erken yeyip sonra aç kalmak çok gzl kilo verdiriyo inceltiyo insanı Bi haftada bile fark edildi annemin komşuları benim komşularım ohhh canıma değsin veremiyo diyenlere selam olsun:halay:

Amaaan senn ne kilon varki bnde böyle konuşunca yetmiş seksen varsın sandım diiii ben senn kiloda kendimi hayal bilem edemiyom :KK48: önceleri Bi yere gitmeye korkardım yicem DİE şimdi giderken diyorum sınavım gecicem bu sınavı yemesem olmemya diyorum psikolojik olarak gerçekten çok olumlu etkiliyo beni bu düşünce abim kardeşim Annem çok ısrar etti 19:00u geçti diye yemedim valla onlar yedi ben baktım haha ama gerçekten akşam yemeğini erken yeyip sonra aç kalmak çok gzl kilo verdiriyo inceltiyo insanı Bi haftada bile fark edildi annemin komşuları benim komşularım ohhh canıma değsin veremiyo diyenlere selam olsun:halay:
Sen de hedefine ulaşırsın inşallah kuzum 😘
İnsan alışıyor bi yerden sonra ya ben usun zamandır if yapıyorum diyet olarak bakmıyorum buna
He akşam yediğim çikolatalar beni şişirdi o ayrı
Artıı onlar da yok😍

Sen de hedefine ulaşırsın inşallah kuzum 😘
İnsan alışıyor bi yerden sonra ya ben usun zamandır if yapıyorum diyet olarak bakmıyorum buna
He akşam yediğim çikolatalar beni şişirdi o ayrı
Artıı onlar da yok😍
Aslında bu 16saatlik açlığa if diyeti diyolar ya ben bunu sennde dediğin gibi diyet olsun diye değil sadece akşam yemeğini çok erken yeyip yemek yemeyi erkenden bitirmek için başladım yani if diyeti yapmak için değil bir minik kırıntı dahi atmıyorum ağzıma canm çekerse sabah yerim diyorum inşallah teşekkür ederim müminin mumine duası kabul olurmuş birbirimizi hiç tanımıyoruz ona rağmen birbirimize dualarımız var rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin Allah gönlümüze göre versin en başta evlat isteyene evlat versin kilo her şekilde verilir benim tanidigim tanımadığım her evlat isteyene duamdir dua🙂ayy ne çok konuştum kusurma bakmayim😀

X