Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel menü olmuş
Pilav eğer az yendiyse güzel akşam vakti kilo olarak geri döner yoksa
Kendimi camdaki kızın menüsünü okuyor gibi hissettim hepsi gramlı afiyet olsun
Güzel menü
San sebastianı görünce gözlerimden kalpler fışkırdı
Spor iyi olmuş, menü de dengeli keşke ekmek olmasaymış ama
Çok lezzetli gözüküyor,eline sağlık
Ooo spor çok iyi, menü de öyle. Bol eksi gelecek gibi hissettim

Gece 2de uyuduğumu düşünürsek 6dan 2ye 7 saat falan yapar

Yarın devam edersin canım, sen seyire nasıl devam ediyorsun?
bir gün SP bir gün PS olacak
Ekmek çok olmuş canım bi de beyaz, akşam da yememişsin acıkmazsın inşallah beyaz ekmek acıktırıyor sporun gayet gğzel
Menü sabahki ekmek tbe olduğunu var sayarak söylüyorum Gayet güzel
Suyu artır canım
İyi olmana sevindim, pzt ye kadar ayaklan adım yarısı yapalım

Tbekmegi evet sağol cnm inşallah yapalım tabi

Gecen sene bende 68 de takıldıgımda yapmıstkm isvec. 6 gunde 2 kg gıttı gerıde gelmedı
4000 adımdayım dışarıda işlerim vardı yorgunum ama yarım saat yürüyüş bandı yapsam mı
Bandın varsa 15-20 dk yap keske benım olsa

Şükür sonunda gordüm canım. Bnde ramazanda düştüm 50 lere yoksa takıldım. Bıde aralık ayında korona oldum. 64 e cıktım. Martta gerı basladım buraya.
Canım çok geçmiş olsun , 64 den 50 lere
4. Ayda da razıyım desem
"Sadece kendi memem" de diyebiliriz bak
eskiden bu masada brunch tarzı kahvaltılar edilirdi. günümüzün kahvaltısı ise böyle aile boyu diyet.Eki Görüntüle 2864845
Ahahah ne tatlı bir masa

Aslinda tam anlamıyla bilmiyorum da normal yeme düzeninde karbon u çıkardım sebze ve protein ağırlıklı olarak ilerleyim dedim.bu hafta sence yine salı dan cumaya kadar atak yapsam ise yarar mı bence yaramaz gibi demi

Sagol canım benım ama bu seferde burda takıldım. Pazartesı şok bıseyler denıyıp kırmak ıstyorum burayı
Aslında oruç tutmak iyi geliyor benim anladığım, tövbe allam kilo vermek uğruna oruç demeyelim de sevabını alırken kilo da vermiş olurum diyelim
Tembellık konusunda en buyuk destekcın ben olurum ziraa arkadaşların çeyregı kadar yapamıyorum adım ve spor
Ciddi söylüyorum ben de burada görüp kalkayım dedim ama vücut alışkın değil bugün de işlerim vardı yorulmuşum , zamanla bünye alışacak bence, kollarımd bile ağrı var bişey de yapmadım kollarımla ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…