Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanlarım bi sualim var, ben ailemle kalıyorum haftaiçi kendi evimdeyim cuma geliyorum ailemin yanına.
bir süre yoğunluk olacagı için kendi evimde kalacağım. Evimdeki tartı ile annelerin tartı arasında fark var. Şimdi ben nasıl çıkacam bu işin içinden🤣

Kaptanlarım bi sualim var, ben ailemle kalıyorum haftaiçi kendi evimdeyim cuma geliyorum ailemin yanına.
bir süre yoğunluk olacagı için kendi evimde kalacağım. Evimdeki tartı ile annelerin tartı arasında fark var. Şimdi ben nasıl çıkacam bu işin içinden🤣
Hangisi az tartıyorsa onu baz al 🤣🤣🤣🤣

Anamların tartı az tartıyo zaten başladığımdan beri onla devam ettim de, bi ay gibi bi süre kendi evimdeyim. Şimdi cumaya artı gelmiş görünecem 🤣
Annemdeki eski tip baskül
Benimki dijital

Anneminki 2 kilo eksik tartıyor ben ona "moral tartısı " diyorum 🤣🤣🤣🤣

Bizimde 1 kedimiz sayısız baligimiz 2 kusumuz 2 tavsanimiz oldu...kedi 🌸💕 ve baliklarimiz duruyor baliklari degil de kediye bayiliyorum😍💗
Benim kedilerimin ikisi kısırlaştırdıktan sonra vefat ettiler, sanırım veteriner kaynaklı 🥺 diğeri de tatile giderken anneme bırakmıştım, eve misafir gelince korkup sinekliği yırtıp çatıya kaçmış terastan. 1 hafta aradık taradık bulamadık. 🥺 annemde de şu an sadece balıklar duruyor.

X