Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçen cuma 73,6 idim. 3 gün smoothie diyeti 300 gr verdirdi. 73,3 ile başlamış oldum. dün 72,5 kg çıktım. 3 günde 800 gr benim metabolizma için harika rakam.
Teşekkür ederim canım, o zaman pzt smoothie değil İsveç yapiciiiiiim
Bende bu cevabi verirdim len veliaht
Yetiştir beni sana tabiiyim
2 deli bi sehre fazla olmazmi
Büyük şehir gı kaldırır
seviyorum uleeyyynn, boşanma aşamasında olduğun için seni daha çok seviyorum, ha bi de deli olduğun için

Çaktırma seni daha çok seviyorum
Neeeehhh
Çaktırma seni daha çok seviyorum kuşum
Neeeeehhh duygularımla mj oynadın asiiii
Beni de sevin ay
Seni de severim balkızzz

smoothie diyetini yapan kişi kk da bu arada 3 günde 1400 gr verdim yazmış ama bende 300 gr gitti. eşimde 3000 gr. sende belki farklı olur bilemedim. ben suçu süte atıyorum süt bana kilo yapıyor. aldığım her kilonun %70 ondan biliyorum. isveçin bu versiyonuyla en az veren 7 kg buldum. hadi bende 4 olsun. 20 kg bile veren var.

Ay kafam karıştı

evet 6. gün tamamlanınca bırakılabiliyor. bende eşimin mutsuz suratına katlanamadığım için ona 6. gün bitince bırak dedim kararı ne olacak beklemedeyim.
Kıııız çay kahve yokmuş bunda unutmuşum yaaa ben bu hafta yoğunluğum var çaysız kahvesiz çekilmez şimdi üç gün smoothe yapam sonrasına bakam

12000 adım 360 puan eksik olmuş. toplam doğru. ve yanlış matilda bizim matilda matilda34
Kıııız çay kahve yokmuş bunda unutmuşum yaaa ben bu hafta yoğunluğum var çaysız kahvesiz çekilmez şimdi üç gün smoothe yapam sonrasına bakam
ben kahve içiyorum valla sabah 1 kupa sonrasında ya 1 ya 2 yatma saatime göre değişiyor.

12000 adım 360 puan eksik olmuş. toplam doğru. ve yanlış matilda bizim matilda matilda34

ben kahve içiyorum valla sabah 1 kupa sonrasında ya 1 ya 2 yatma saatime göre değişiyor.
Yarına kadar bi düşüneyim canikom hangisi daha kolay gelirse artık
Teşekkür ederim yardımın için

Ne eksik ne fazla ne kadar guzel ogunler

Afiyet olsun
Burgeri marul yapraklarinin arasinda yiyince dahada sandvic hissi geliyor demek istedim

Gecmis olsun ,ins.devam etmez ,menü cok guzel

Ne eksik ne fazla ne kadar guzel ogunler

Afiyet olsun

Burgeri marul yapraklarinin arasinda yiyince dahada sandvic hissi geliyor demek istedim

Gecmis olsun ,ins.devam etmez ,menü cok guzel
Evet marul ile denedim ama sunu gorunce canim istedi

Eklentiler

• Screenshot_20210605_192208.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 21
San sebastian chesecake'min 1/8 ni yemiş olabilirim

Haftalık

5 / 2 if günlerinin

2 oh günleri geride kaldı
Sırada 5 offfff günleri başlıyor yarın itibariyle

Eklentiler

• 16229138356312220232407969874275.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…