- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 32
Yürüyüşteyiz çabalıyoruzZombi klanındaki yavrular nirdesiniz bu hafta çok çalışmamız ve 1.olmamız ilazım kaptırmayalım kimseye haydiinn yâ Allah ileri
Only me diyordum ahahahahLen siz haftalardir bana only memeli mi diyodunuz simdi
O yeaahhh
Sadece dirdir yok zayiflayarak dirdir ediyoz bebem
Kilo almak isteyeni benim eve yollayin. 1 ayda 15 kilo garanti
Enistem hakli. O nasil tatil laaaye ic yat sic. Budur tatil
Muhahahaha
Bende bu cevabi verirdim len veliaht
2 deli bi sehre fazla olmazmi
Benide sevin
Zombi klanındaki yavrular nirdesiniz bu hafta çok çalışmamız ve 1.olmamız ilazım kaptırmayalım kimseye haydiinn yâ Allah ileri
Yerim onu
@Mahi57 Sabah kahvaltısında ekmeği 1 dilimden fazla yediysen öğle ve akşam öğünlerinde karbonhidratı en minimuma düşürmelisin. Öğleni erken kapatmışsın sanırım akşam sadece salatada yiyebilirdin.
Ozzybal ödülün afiyet olsun canım. Yarın kaldığımız yerden devam. Spor
magickk menün çok güzel canım. Protein gözüme az geldi biraz.
tavsannesi bugün az yemişsin sanki, onun dışında güzel. Sporların süper
Peri Klanı Menü Spor PuanıOzzybal ÖDÜL 345@Mahi57 Karbonhidrat Xmagickk 180tavsannesi 598
Zaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.Aksam uyumusum 30sayfayi okuyarak geliyorumbelki yazan olmustur skersiz beslenme diyeti sutu azaltmiuor aksnie protein ve sebze oldugu icin dahada artiyor 3hafta sıkı sekilde yaptim kirilmayan 65 kilodaydim 3.5kilo verdim simdide 2.3haftadayim yine eksildim ama ni kez tam uymadim makarna ,pilav ,ekmegi kesiyorsun
Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.Ozzybal tavsannesi magickk @Mahi57
Günaydın kızlar, bugün yeme ve spor planlarınız nasıl?
Bizim klasik haftasonu mangal ve bir kaç salata çeşidi olur. Yürüyüş, biraz bölgesel ve aralarda JJ yapmak istiyorum.
JJ ve ip atlama challenge günü puanlar iki kat olacak. Bu günüde değerlendirelim mutlaka.
Bölgesel hareket arası 100 JJ yada 100 ip şeklinde yaparsanız çalıştığınız bölgeden daha çok yağ yakarsınız.
Verimli bir gün olsun hepimiz için
Ben hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm vallaYerim onu
Offf anam ve bacim olmasaydi evimi hayvanat bahcesi yapardim haaa
Bizimde 1 kedimiz sayısız baligimiz 2 kusumuz 2 tavsanimiz oldu...kediBen hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm valla20’ye yakın kuşum, 3 kedim, 1 tavşanım, civcivlerim, 2 su kaplumbağam vardı. He bir de sayısız balık bir tek köpeğim yoktu o da babam köpekten korktuğu için. Şimdi kızım biraz büyüsün yine bir can sahiplenmeyi düşünüyorum. Şimdi daha aklı ermez zarar verir diye korkuyorum.
Sagol canim,onu gordumde cok isime gelmediHesap detayları yerine gir orda hamilelik yazan yeri sil.Kilo takibi için kilonu girebilirsin altta yazan kilo boy yerine
Scottish fold çok tatlı ya adı ne ?
Ay ben bugun kahvaltida odulumu yaptim
Ama ustune tum odalarin birbiri ile degistirdik, cocuklarin odasi cok sicak oluyor uyuyamıyorlar diye. 3 odayi birbiri ile takas ettik, yoruldum cok, gene bir odulu hakettim
Mia canimScottish fold çok tatlı ya adı ne ?
Zaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.
Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.
Çaktırma seni daha çok seviyorumBak ben kıskancım daha once de söyledim gözümün önünde seni seviyorumdur falan olmuyorbeni de sev
Çaktırma seni daha çok seviyorum kuşumLen siz haftalardir bana only memeli mi diyodunuz simdi
O yeaahhh
Sadece dirdir yok zayiflayarak dirdir ediyoz bebem
Kilo almak isteyeni benim eve yollayin. 1 ayda 15 kilo garanti
Enistem hakli. O nasil tatil laaaye ic yat sic. Budur tatil
Muhahahaha
Bende bu cevabi verirdim len veliaht
2 deli bi sehre fazla olmazmi
Benide sevin
Biz o konuda şansımızı denedikBence evisinede xpuan yapmaliyiz banyo ,tuvalet yikadim evi supurdum yoruldumburdan tum kaptanlarimoza seslenelim
Ben çay a hiç gitmedim tabi afyonun bir sürü ilçesi var çok da gezecek yeri yok termali güzel birde frig vadisi oraya bayıldım Afyon merkez güzel kahvaltı yerleri bol kaloriliAyy hashasi nasil unutmusum ordan kalan alışkanlık ben de de artık hep haşhaşlı bükme olurbağımlılık yapıyor..harika bir sey o ya aynen ben de oraya 65 kilo ile gidip 69 ile döndüm Ya şehir olarak pek bir şeyi yoktu ozamanlar simdi guzeldir tabi merkezi..Qma caya yillar sonra gene gittim bıraktığım gibiydi Arkadasliklari harika ama o yuzden unutamıyorum orayı hala da görüşüyorum