Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zombi klanındaki yavrular nirdesiniz bu hafta çok çalışmamız ve 1.olmamız ilazım kaptırmayalım kimseye haydiinn yâ Allah ileri
Yürüyüşteyiz çabalıyoruz
Only me diyordum ahahahah

Zombi klanındaki yavrular nirdesiniz bu hafta çok çalışmamız ve 1.olmamız ilazım kaptırmayalım kimseye haydiinn yâ Allah ileri

Ay ben bugun kahvaltida odulumu yaptim
Ama ustune tum odalarin birbiri ile degistirdik, cocuklarin odasi cok sicak oluyor uyuyamıyorlar diye. 3 odayi birbiri ile takas ettik, yoruldum cok, gene bir odulu hakettim

Zaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.
Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.

Yerim onu
Offf anam ve bacim olmasaydi evimi hayvanat bahcesi yapardim haaa
Ben hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm valla 20’ye yakın kuşum, 3 kedim, 1 tavşanım, civcivlerim, 2 su kaplumbağam vardı. He bir de sayısız balık bir tek köpeğim yoktu o da babam köpekten korktuğu için. Şimdi kızım biraz büyüsün yine bir can sahiplenmeyi düşünüyorum. Şimdi daha aklı ermez zarar verir diye korkuyorum.

Bizimde 1 kedimiz sayısız baligimiz 2 kusumuz 2 tavsanimiz oldu...kedi ve baliklarimiz duruyor baliklari degil de kediye bayiliyorum

Ay ben bugun kahvaltida odulumu yaptim
Ama ustune tum odalarin birbiri ile degistirdik, cocuklarin odasi cok sicak oluyor uyuyamıyorlar diye. 3 odayi birbiri ile takas ettik, yoruldum cok, gene bir odulu hakettim

Bence evisinede xpuan yapmaliyiz banyo ,tuvalet yikadim evi supurdum yoruldum burdan tum kaptanlarimoza seslenelim

Skersizde meyve sekerinide sinirlayarak günlük ihtiyacini alıyorsun patates ve pilav yok .Bulgur ,ekmek ve makarnayi (tahilli) degisterebiliyorsun ilk basta cok zorlayiciolsada insan alışınca ne kadr tatli yedigini farkediyor .
Afiyey olsun

Çaktırma seni daha çok seviyorum kuşum

Ben çay a hiç gitmedim tabi afyonun bir sürü ilçesi var çok da gezecek yeri yok termali güzel birde frig vadisi oraya bayıldım Afyon merkez güzel kahvaltı yerleri bol kalorili bal kaymak sucuk of off kaciyim ben burdan şimdi linç edecek herkes beni Zayıflama grubunda yaptığım muhabbete bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…