Allah yardımcın olsun kuzu, pozitif düşün iyi olsunBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Bebiş migren falan varsa yapma onu geçen sene bi denedim de bi hafta baş ağrısından öldümmmmmCanim dun vücudumu şaşırtmak icin yedim
Bugun normal ekmeksiz kahvaltımı ettim.
Aksama da oyle yapicam..
Bu sabah biraz +ciktim pazartesine kadar gecer..
Detox a pazartesi baslayacagim ama ne yapsam..
Hurma detox fena kilo verdiriyormus denemek istiyorum aslinda..
HaaarikaAkşam menüm
Arnavut ciğeri
Makarna
San sebastian chesecake
Kendim için düşündüklerim
kabak sote
Arnavut ciğeri
Süzme yoğurt
San sebastian chesecake
Beş dk çok olmadı mıHic canini sikma relax ol.
Ay cok zor gececek diye baslarsan zor gecer.
Guzel cocuklu bir hafta olacak, hepimize degisiklik olacak diye dusun.
Bunaldiginda al kahveni, ne haliniz varsa gorun ben 5 dakika tatile gidiyorum de
Seni var yaa yerim yeriiiiimmAdres at geliyomkimse sana dokunamaz oyarim uleynnn
Köfteye ekmek değil yulaf koyarak yapabilirsin. Günlük 1,5 yk hakkını orda kullanabilirsin kuzuBana uyar yapalım.ama etleri nasıl tüketicez mesela köfte olarak yiyebiliyor muyuz gibi sorularım var
Biz tembeliz yahhh millet çatır çatır zayıflıyor. Hesaplarıma göre böyle giderse 4. Ayda yok olacak kendisiAhahah4.5 kg maşallah bir haftada versem o kg leri bayram bayram bana
He caaaanımDelüüüüü
Afyon her yönüyle iyidir canımaysunayy özellikle kilo almak istiyorsan afyona git kadınları genel olarak kiloludur katmer yedinmi haşhaşli zaten hashas heryer denizde biriyle karşılaştım o da senin gibi afyonda görev yapmış ogretmenmis hayret sen nasıl zayıfsın dedi bende afyonda yaşamıyorum ki ama gidince iki üç kilo haneme yazılır mutlaka demiştim
Bu kadar haşhaşlı muhabbetinden sonra ne yapayımAyy hashasi nasil unutmusum ordan kalan alışkanlık ben de de artık hep haşhaşlı bükme olurbağımlılık yapıyor..harika bir sey o ya aynen ben de oraya 65 kilo ile gidip 69 ile döndüm Ya şehir olarak pek bir şeyi yoktu ozamanlar simdi guzeldir tabi merkezi..Qma caya yillar sonra gene gittim bıraktığım gibiydi Arkadasliklari harika ama o yuzden unutamıyorum orayı hala da görüşüyorum
Hiç uğraşma abla kaşıkla gitsinBu kadar haşhaşlı muhabbetinden sonra ne yapayım
Haşhaşlı katmer mı haşhaşlı peksimet mi yoksa haşhaşlı açma mı yapayım
Hepsi peynir ve kavun -karpuz ile süper gider
Haklısın şu an biraz önceki resimde paylaştığımı kaşıklıyorumHiç uğraşma abla kaşıkla gitsin
Hamilelik takvimin açık kalmış canım kapat istersen aşağıda görünüyor da
Missss afiyet olsun ablacımHaklısın şu an biraz önceki resimde paylaştığımı kaşıklıyorum
Farkindayimda nasil kaldircam onu bilmiyorum
Hesap detayları yerine gir orda hamilelik yazan yeri sil.Kilo takibi için kilonu girebilirsin altta yazan kilo boy yerineFarkindayimda nasil kaldircam onu bilmiyorum
Bak ben kıskancım daha once de söyledim gözümün önünde seni seviyorumdur falan olmuyorSeviyorum seni
kız tansu sen misin? nasılsın ?CEYDOS @bnnu @AppLesma A Arrietty_ @esmeriiim @asena87 @matilda34 Varyemez @sedulu
Selam canlarim
Yeni gelen arkadaslar size de selamlar
geçen cuma 73,6 idim. 3 gün smoothie diyeti 300 gr verdirdi. 73,3 ile başlamış oldum. dün 72,5 kg çıktım. 3 günde 800 gr benim metabolizma için harika rakam.Bebiş üç günde ne kadar fark etti?
Haftada 4,5 kilo veren var utan utan
Sen mimlendin kuzu
Len siz haftalardir bana only memeli mi diyodunuz simdiBunu sen yazınca fark etmiş olmam
O yeaahhh@Onlymemeself giydim kiz
Kiskanclikdan kudurdu, yakismamis diye
Guneslenirken bakayim size dedim
Cocuklar biseyler yerken aciktimm
Sadece dirdir yok zayiflayarak dirdir ediyoz bebemBurası aşırı bağımlılık yapıyor, yeni gelenler uyarılmalı bence
Hiç başka takıma göz ucuyla bile bakmadım bu takım bana öyle iyi geliyor ki sıcak kanlı insanlar ve aşırı sportif insanlarla doluadım sayılarını bi görüyorum 20.000 filan böyle bakıyorum
Kilo almak isteyeni benim eve yollayin. 1 ayda 15 kilo garantiAfyon her yönüyle iyidir canımaysunayy özellikle kilo almak istiyorsan afyona git kadınları genel olarak kiloludur katmer yedinmi haşhaşli zaten hashas heryer denizde biriyle karşılaştım o da senin gibi afyonda görev yapmış ogretmenmis hayret sen nasıl zayıfsın dedi bende afyonda yaşamıyorum ki ama gidince iki üç kilo haneme yazılır mutlaka demiştim
Enistem hakli. O nasil tatil laaaSelam çiçeklerim
15 bin adımlı bol tempolu yürüyüş, pilates, yoga ve 30 dk yüzme yaptım. Şimdi masaja iniyorum. Çok yoruldum. Nasıl tatil bu diyo eşim hajajaja
MuhahahahaKarpuz diyeti de yapabilirim kaç adet yiyoruz1 bütün karpuz var ziyan olmasn
Bende bu cevabi verirdim len veliahtBir karpuzla başla yavaş yavaş artırırsın, zorlama ilk günden
2 deli bi sehre fazla olmazmiAllah yardımcın olsun kuzu, pozitif düşün iyi olsun
Ya kaynana kalsaydı daha fena
Bebiş migren falan varsa yapma onu geçen sene bi denedim de bi hafta baş ağrısından öldümmmmm
Haaarika
Eminim o cheesecake üç Çatalı geçmezben olsam yarısını yerim o yüzden hiç yanaşmıyorum
Beş dk çok olmadı mıne kaaa merhametlisin kıyamadın dimi
Seni var yaa yerim yeriiiiimmoy kız gel Konya’ya ben seni havaalanından tren garından otogardan her yerden alırım
Köfteye ekmek değil yulaf koyarak yapabilirsin. Günlük 1,5 yk hakkını orda kullanabilirsin kuzu
Biz tembeliz yahhh millet çatır çatır zayıflıyor. Hesaplarıma göre böyle giderse 4. Ayda yok olacak kendisi
Benide sevinBak ben kıskancım daha once de söyledim gözümün önünde seni seviyorumdur falan olmuyorbeni de sev
benimkide aralıklı oruç gibi ilk öğün 14 yada 15 yapıyorum hatta sana yazıp kaçıyorum. ikinci öğün 19 yada 20 gibi yapıp kapatıyorum. arada bişey yok.Ben de aralıklı oruç yapmaya karar verdim.12 de kahvaltıya oturdum sonra ne yapıyoruz