Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar çaylarınızı demleyin , çekirdekleri çıkarın, mısırları patlatın heyecan başlıyor.

Zaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.

Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.
Iyi yolculuklar canimm♥️😍
Ben hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm valla 😂😂 20’ye yakın kuşum, 3 kedim, 1 tavşanım, civcivlerim, 2 su kaplumbağam vardı. He bir de sayısız balık 🐠 😅 bir tek köpeğim yoktu o da babam köpekten korktuğu için. Şimdi kızım biraz büyüsün yine bir can sahiplenmeyi düşünüyorum. Şimdi daha aklı ermez zarar verir diye korkuyorum.
Cocuklar buyurken mutlaka olmali haytinda bencee♥️♥️♥️
Biraz alışveriş yapıp geldim Biraz mutfakta uğraşma vakti 🤣🤣🤣🤣
Kolay gele♥️
Yerimm♥️♥️♥️♥️♥️
Bence evisinede xpuan yapmaliyiz banyo ,tuvalet yikadim evi supurdum yoruldum 😅🙈 burdan tum kaptanlarimoza seslenelim🤣🤣
Eskiden puani vardi kaldirdilar gaddar kaptanlar😒
Buda benim oğluşum şapşik 😍😍
Yerimmmm♥️♥️♥️♥️
Çaktırma seni daha çok seviyorum kuşum 😘😘
Bende seni kizzz♥️♥️♥️

kızlar çaylarınızı demleyin , çekirdekleri çıkarın, mısırları patlatın heyecan başlıyor.

Oylama sonucunu takim kaptanlari mi yaziyor oylama goremdim cunku

San sebastian chesecake de benden 😎😀

Eklentiler

• 20210605_165643.jpg
    20210605_165643.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 20210605_165130.jpg
    20210605_165130.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 19
X