- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Allahimmmmm bal yaaaaBuda benim oğluşum şapşik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahimmmmm bal yaaaaBuda benim oğluşum şapşik
Çok tatlış bu yaBuda benim oğluşum şapşik
Iyi yolculuklar canimmZaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.
Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.
Cocuklar buyurken mutlaka olmali haytinda benceeBen hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm valla 20’ye yakın kuşum, 3 kedim, 1 tavşanım, civcivlerim, 2 su kaplumbağam vardı. He bir de sayısız balık bir tek köpeğim yoktu o da babam köpekten korktuğu için. Şimdi kızım biraz büyüsün yine bir can sahiplenmeyi düşünüyorum. Şimdi daha aklı ermez zarar verir diye korkuyorum.
Kolay geleBiraz alışveriş yapıp geldim Biraz mutfakta uğraşma vakti
YerimmEki Görüntüle 2864857
Cok tatli cok
Eskiden puani vardi kaldirdilar gaddar kaptanlarBence evisinede xpuan yapmaliyiz banyo ,tuvalet yikadim evi supurdum yoruldum burdan tum kaptanlarimoza seslenelim
YerimmmmBuda benim oğluşum şapşik
Bende seni kizzzÇaktırma seni daha çok seviyorum kuşum
Biz o konuda şansımızı denedik yapmadılar kuzu
Karpuz diyeti de yapabilirim kaç adet yiyoruz 1 bütün karpuz var ziyan olmasn
Eki Görüntüle 2864857
Cok tatli cok
Buda benim oğluşum şapşik
kızlar çaylarınızı demleyin , çekirdekleri çıkarın, mısırları patlatın heyecan başlıyor.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Püsküütüm ve sevgili kaptanlar, sonuç listeleri hazır.. Yanlışım varsa tıklatın kapımı yeterli😊 Dereceye giren takımları ve bireysel ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum. 🌸🌸 Özellikle 1.olan @Eftalios harikasın.. Tebrikler..🌸🌸 Ve geçen hafta sonuncu olup bu hafta 2.olan @Pembegömlek süpersin...www.kadinlarkulubu.com
bu şekilde oylanacak 5. takım oylamış. Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım AlanıOylama sonucunu takim kaptanlari mi yaziyor oylama goremdim cunku
Bu da çok tatlı yaBuda benim oğluşum şapşik
San sebastian chesecake de bendenkızlar çaylarınızı demleyin , çekirdekleri çıkarın, mısırları patlatın heyecan başlıyor.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Püsküütüm ve sevgili kaptanlar, sonuç listeleri hazır.. Yanlışım varsa tıklatın kapımı yeterli😊 Dereceye giren takımları ve bireysel ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum. 🌸🌸 Özellikle 1.olan @Eftalios harikasın.. Tebrikler..🌸🌸 Ve geçen hafta sonuncu olup bu hafta 2.olan @Pembegömlek süpersin...www.kadinlarkulubu.com
Temennim herkesin hakettiğini bulmasıÇok heyecanlı izliyorum Ceydosum CEYDOS
Editor de dogru bulmuyor en azindan bidaha boyle bisey yapilmaz hic bi takimdaaTemennim herkesin hakettiğini bulması
Bence diskalifiye olmalı ki bundan sonra zaten böyle birşey olmazEditor de dogru bulmuyor en azindan bidaha boyle bisey yapilmaz hic bi takimdaa