- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Döndüm kaptanım çok şükürAsi Matmazel eve döndün mü ? eltin nasıl oldu ?
Ben haftalarde yenı farkettımBunu sen yazınca fark etmiş olmam
Canim kac toplandi nasil ilerlediler merak ediyoruz sizi vallla...umarım bol bol embriyo olusmusturDöndüm kaptanım çok şükürdaha iyi toparlandı biraz pazartesi günü transfer hğnğnğ belirleyecekler bakalım dua bekliyoruz
60 üstünü iyi veriyordum da 60 civarına takıldım, ramazandan önce yine 63 e yaklaştım 3 kg verdim de geldim buraya, bi 3 daha varHıc korkma. 2.yı düşündüğünde tekrar ulaş bana ben sana anlatacam
Yok ceydoşum sanarmıyım. Çeneye daldık gece ondan
Bnnnu bnde senı gördüğüme sevındım. Sende artısız donus yapmıssın ne guzel. Zaten cok guzel kılo verıyordun her hafta. Aylardr burdayım malum anca buraya kadar verebıldım
Selamlar
AhahahBebiş üç günde ne kadar fark etti?
Haftada 4,5 kilo veren var utan utan
Sen mimlendin kuzu
Burası aşırı bağımlılık yapıyor, yeni gelenler uyarılmalı bence
Ayy hashasi nasil unutmusum ordan kalan alışkanlık ben de de artık hep haşhaşlı bükme olurAfyon her yönüyle iyidir canımaysunayy özellikle kilo almak istiyorsan afyona git kadınları genel olarak kiloludur katmer yedinmi haşhaşli zaten hashas heryer denizde biriyle karşılaştım o da senin gibi afyonda görev yapmış ogretmenmis hayret sen nasıl zayıfsın dedi bende afyonda yaşamıyorum ki ama gidince iki üç kilo haneme yazılır mutlaka demiştim
Şükür sonunda gordüm canım. Bnde ramazanda düştüm 50 lere yoksa takıldım. Bıde aralık ayında korona oldum. 64 e cıktım. Martta gerı basladım buraya.60 üstünü iyi veriyordum da 60 civarına takıldım, ramazandan önce yine 63 e yaklaştım 3 kg verdim de geldim buraya, bi 3 daha varoh sen ellileri görmüşsün bravo
Harikasin canim yaa..tatilden zayiflayip döneceksin senSelam çiçeklerim
15 bin adımlı bol tempolu yürüyüş, pilates, yoga ve 30 dk yüzme yaptım. Şimdi masaja iniyorum. Çok yoruldum. Nasıl tatil bu diyo eşim hajajaja
16-8 mi yapacaksin 18-6 mi hangi Aralık..Ben de aralıklı oruç yapmaya karar verdim.12 de kahvaltıya oturdum sonra ne yapıyoruz
12 tane toplamışlarCanim kac toplandi nasil ilerlediler merak ediyoruz sizi vallla...umarım bol bol embriyo olusmustur
@Onlymemeself giydim kiz
Kiskanclikdan kudurdu, yakismamis diye
Guneslenirken bakayim size dedim
Cocuklar biseyler yerken aciktimm
Eşin benim kafadanSelam çiçeklerim
15 bin adımlı bol tempolu yürüyüş, pilates, yoga ve 30 dk yüzme yaptım. Şimdi masaja iniyorum. Çok yoruldum. Nasıl tatil bu diyo eşim hajajaja
Bilmem hangisini yapayım vampirellam 18-6 ile başlayalım bakalım 6 dan sonra hiç bişe sokmam ağzıma16-8 mi yapacaksin 18-6 mi hangi Aralık..
Kqhvalri icin 12 gec olmus kiz...Sen bugun 18-6 yap ozaman won ogun 6 olsun
Hamilelik takvimin açık kalmış canım kapat istersen aşağıda görünüyor daNe kadar cok yakışmıs demekki
Bir karpuzla başla yavaş yavaş artırırsın, zorlama ilk gündenKarpuz diyeti de yapabilirim kaç adet yiyoruz1 bütün karpuz var ziyan olmasn
DelüüüüüBir karpuzla başla yavaş yavaş artırırsın, zorlama ilk günden