Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afyon her yönüyle iyidir canım aysunayy özellikle kilo almak istiyorsan afyona git kadınları genel olarak kiloludur katmer yedinmi haşhaşli zaten hashas heryer denizde biriyle karşılaştım o da senin gibi afyonda görev yapmış ogretmenmis hayret sen nasıl zayıfsın dedi bende afyonda yaşamıyorum ki ama gidince iki üç kilo haneme yazılır mutlaka demiştim

60 üstünü iyi veriyordum da 60 civarına takıldım, ramazandan önce yine 63 e yaklaştım 3 kg verdim de geldim buraya, bi 3 daha var oh sen ellileri görmüşsün bravo
Selamlar
Bebiş üç günde ne kadar fark etti?

Haftada 4,5 kilo veren var utan utan

Sen mimlendin kuzu
Ahahah 4.5 kg maşallah bir haftada versem o kg leri bayram bayram bana

Birgaripanne hosgeldin canım. Bumerang gibi mezun olan geri dönüyor
Burası aşırı bağımlılık yapıyor, yeni gelenler uyarılmalı bence
Hiç başka takıma göz ucuyla bile bakmadım bu takım bana öyle iyi geliyor ki sıcak kanlı insanlar ve aşırı sportif insanlarla dolu adım sayılarını bi görüyorum 20.000 filan böyle bakıyorum

Ayy hashasi nasil unutmusum ordan kalan alışkanlık ben de de artık hep haşhaşlı bükme olur bağımlılık yapıyor..harika bir sey o ya aynen ben de oraya 65 kilo ile gidip 69 ile döndüm Ya şehir olarak pek bir şeyi yoktu ozamanlar simdi guzeldir tabi merkezi..Qma caya yillar sonra gene gittim bıraktığım gibiydi Arkadasliklari harika ama o yuzden unutamıyorum orayı hala da görüşüyorum

60 üstünü iyi veriyordum da 60 civarına takıldım, ramazandan önce yine 63 e yaklaştım 3 kg verdim de geldim buraya, bi 3 daha var oh sen ellileri görmüşsün bravo
Şükür sonunda gordüm canım. Bnde ramazanda düştüm 50 lere yoksa takıldım. Bıde aralık ayında korona oldum. 64 e cıktım. Martta gerı basladım buraya.

Selam çiçeklerim
15 bin adımlı bol tempolu yürüyüş, pilates, yoga ve 30 dk yüzme yaptım. Şimdi masaja iniyorum. Çok yoruldum. Nasıl tatil bu diyo eşim hajajaja
Eşin benim kafadan tatil adı üstünde yat ye iç
16-8 mi yapacaksin 18-6 mi hangi Aralık..
Kqhvalri icin 12 gec olmus kiz...Sen bugun 18-6 yap ozaman won ogun 6 olsun
Bilmem hangisini yapayım vampirellam 18-6 ile başlayalım bakalım 6 dan sonra hiç bişe sokmam ağzıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…