Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyu 🤪 dua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Allah yardımcın olsun kuzu, pozitif düşün iyi olsun
Ya kaynana kalsaydı daha fena 🤣🤣
Canim dun vücudumu şaşırtmak icin yedim :KK70:
Bugun normal ekmeksiz kahvaltımı ettim.
Aksama da oyle yapicam..
Bu sabah biraz +ciktim pazartesine kadar gecer..
Detox a pazartesi baslayacagim ama ne yapsam..
Hurma detox fena kilo verdiriyormus denemek istiyorum aslinda..
Bebiş migren falan varsa yapma onu geçen sene bi denedim de bi hafta baş ağrısından öldümmmmm😔
Akşam menüm

Arnavut ciğeri
Makarna
San sebastian chesecake

Kendim için düşündüklerim

kabak sote
Arnavut ciğeri
Süzme yoğurt
San sebastian chesecake
Haaarika
Eminim o cheesecake üç Çatalı geçmez😘 ben olsam yarısını yerim o yüzden hiç yanaşmıyorum🤣🤣
Hic canini sikma relax ol.
Ay cok zor gececek diye baslarsan zor gecer.
Guzel cocuklu bir hafta olacak, hepimize degisiklik olacak diye dusun.

Bunaldiginda al kahveni, ne haliniz varsa gorun ben 5 dakika tatile gidiyorum de 😜
Beş dk çok olmadı mı🤣🤣 ne kaaa merhametlisin kıyamadın dimi🤣
Adres at geliyom😡 kimse sana dokunamaz oyarim uleynnn😡
Seni var yaa yerim yeriiiiimm🥰🥰 oy kız gel Konya’ya ben seni havaalanından tren garından otogardan her yerden alırım😛
Bana uyar yapalım. ✌️ ama etleri nasıl tüketicez mesela köfte olarak yiyebiliyor muyuz gibi sorularım var 😅
Köfteye ekmek değil yulaf koyarak yapabilirsin. Günlük 1,5 yk hakkını orda kullanabilirsin kuzu😘
Ahahah 😃 4.5 kg maşallah bir haftada versem o kg leri bayram bayram bana :rolleyes:
Biz tembeliz yahhh millet çatır çatır zayıflıyor. Hesaplarıma göre böyle giderse 4. Ayda yok olacak kendisi🤪

Afyon her yönüyle iyidir canım aysunayy aysunayy özellikle kilo almak istiyorsan afyona git :KK70: kadınları genel olarak kiloludur katmer yedinmi haşhaşli zaten hashas heryer 😋 denizde biriyle karşılaştım o da senin gibi afyonda görev yapmış ogretmenmis hayret sen nasıl zayıfsın dedi bende afyonda yaşamıyorum ki ama gidince iki üç kilo haneme yazılır mutlaka demiştim 😄

Ayy hashasi nasil unutmusum ordan kalan alışkanlık ben de de artık hep haşhaşlı bükme olur :KK70: bağımlılık yapıyor..harika bir sey o ya:KK45: aynen ben de oraya 65 kilo ile gidip 69 ile döndüm :KK45: Ya şehir olarak pek bir şeyi yoktu ozamanlar simdi guzeldir tabi merkezi..Qma caya yillar sonra gene gittim bıraktığım gibiydi:KK45: Arkadasliklari harika ama o yuzden unutamıyorum orayı hala da görüşüyorum :KK74:
Bu kadar haşhaşlı muhabbetinden sonra ne yapayım
Haşhaşlı katmer mı haşhaşlı peksimet mi yoksa haşhaşlı açma mı yapayım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hepsi peynir ve kavun -karpuz ile süper gider 🤣🤣🤣🤣🤣

Bundan önceki ara
300 ml kahve kakao tarçınlı süt

Şimdi süzme yoğurt çilek kaju ceviz yulaf ezmesi karışımı 😊

Eklentiler

• 20210605_142425.jpg
    20210605_142425.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 17
Bunu sen yazınca fark etmiş olmam 😂😂
Len siz haftalardir bana only memeli mi diyodunuz simdi🤣🤣
@Onlymemeself giydim kiz
Kiskanclikdan kudurdu, yakismamis diye 😂😂
Guneslenirken bakayim size dedim 🤪
Cocuklar biseyler yerken aciktimm
O yeaahhh😍
Burası aşırı bağımlılık yapıyor, yeni gelenler uyarılmalı bence 😅
Hiç başka takıma göz ucuyla bile bakmadım bu takım bana öyle iyi geliyor ki sıcak kanlı insanlar ve aşırı sportif insanlarla dolu 😅 adım sayılarını bi görüyorum 20.000 filan böyle bakıyorum :KK57:
Sadece dirdir yok zayiflayarak dirdir ediyoz bebem😍😂
Afyon her yönüyle iyidir canım aysunayy aysunayy özellikle kilo almak istiyorsan afyona git :KK70: kadınları genel olarak kiloludur katmer yedinmi haşhaşli zaten hashas heryer 😋 denizde biriyle karşılaştım o da senin gibi afyonda görev yapmış ogretmenmis hayret sen nasıl zayıfsın dedi bende afyonda yaşamıyorum ki ama gidince iki üç kilo haneme yazılır mutlaka demiştim 😄
Kilo almak isteyeni benim eve yollayin. 1 ayda 15 kilo garanti😂
Selam çiçeklerim
15 bin adımlı bol tempolu yürüyüş, pilates, yoga ve 30 dk yüzme yaptım. Şimdi masaja iniyorum. Çok yoruldum. Nasıl tatil bu diyo eşim hajajaja🤣🤣
Enistem hakli. O nasil tatil laaa😂 ye ic yat sic. Budur tatil😍😍
Karpuz diyeti de yapabilirim kaç adet yiyoruz :KK53: 1 bütün karpuz var ziyan olmasn
Muhahahaha😂
Bir karpuzla başla yavaş yavaş artırırsın, zorlama ilk günden 😈😈
Bende bu cevabi verirdim len veliaht😂😂
Allah yardımcın olsun kuzu, pozitif düşün iyi olsun
Ya kaynana kalsaydı daha fena 🤣🤣

Bebiş migren falan varsa yapma onu geçen sene bi denedim de bi hafta baş ağrısından öldümmmmm😔

Haaarika
Eminim o cheesecake üç Çatalı geçmez😘 ben olsam yarısını yerim o yüzden hiç yanaşmıyorum🤣🤣

Beş dk çok olmadı mı🤣🤣 ne kaaa merhametlisin kıyamadın dimi🤣

Seni var yaa yerim yeriiiiimm🥰🥰 oy kız gel Konya’ya ben seni havaalanından tren garından otogardan her yerden alırım😛

Köfteye ekmek değil yulaf koyarak yapabilirsin. Günlük 1,5 yk hakkını orda kullanabilirsin kuzu😘

Biz tembeliz yahhh millet çatır çatır zayıflıyor. Hesaplarıma göre böyle giderse 4. Ayda yok olacak kendisi🤪
2 deli bi sehre fazla olmazmi😬
Bak ben kıskancım daha once de söyledim gözümün önünde seni seviyorumdur falan olmuyor :KK45: :KK53: beni de sev:KK53:
Benide sevin🥺

X