- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 35
Allah yardımcın olsun kuzu, pozitif düşün iyi olsunBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyu dua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Ya kaynana kalsaydı daha fena
Bebiş migren falan varsa yapma onu geçen sene bi denedim de bi hafta baş ağrısından öldümmmmmCanim dun vücudumu şaşırtmak icin yedim
Bugun normal ekmeksiz kahvaltımı ettim.
Aksama da oyle yapicam..
Bu sabah biraz +ciktim pazartesine kadar gecer..
Detox a pazartesi baslayacagim ama ne yapsam..
Hurma detox fena kilo verdiriyormus denemek istiyorum aslinda..
HaaarikaAkşam menüm
Arnavut ciğeri
Makarna
San sebastian chesecake
Kendim için düşündüklerim
kabak sote
Arnavut ciğeri
Süzme yoğurt
San sebastian chesecake
Eminim o cheesecake üç Çatalı geçmez ben olsam yarısını yerim o yüzden hiç yanaşmıyorum
Beş dk çok olmadı mı ne kaaa merhametlisin kıyamadın dimiHic canini sikma relax ol.
Ay cok zor gececek diye baslarsan zor gecer.
Guzel cocuklu bir hafta olacak, hepimize degisiklik olacak diye dusun.
Bunaldiginda al kahveni, ne haliniz varsa gorun ben 5 dakika tatile gidiyorum de
Seni var yaa yerim yeriiiiimm oy kız gel Konya’ya ben seni havaalanından tren garından otogardan her yerden alırımAdres at geliyom kimse sana dokunamaz oyarim uleynnn
Köfteye ekmek değil yulaf koyarak yapabilirsin. Günlük 1,5 yk hakkını orda kullanabilirsin kuzuBana uyar yapalım. ama etleri nasıl tüketicez mesela köfte olarak yiyebiliyor muyuz gibi sorularım var
Biz tembeliz yahhh millet çatır çatır zayıflıyor. Hesaplarıma göre böyle giderse 4. Ayda yok olacak kendisiAhahah 4.5 kg maşallah bir haftada versem o kg leri bayram bayram bana