Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyu 🤪 dua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Ayyyy Allah sabır versin kolay gelsin canim🤯🤣

Bu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyu 🤪 dua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Kolay gelsin bu hafta en cok kahveyi sen iciceksin galiba🤣🤣

19165949-3AA5-4B42-AF82-F7E9BF038602.jpeg

kahvaltımı bitirdim.Önceden ben bunla doymazdım şimdi fazla geldi :KK47:

Ben de aralıklı oruç yapmaya karar verdim.12 de kahvaltıya oturdum sonra ne yapıyoruz :KK53:
Sonrası ben en geç saat 17 .00 de 2. Ana öğünü yiyiyorum

1 ya da 2 hatta 3 ara yapıyorum bazen hiç yapmıyorum
Günü nasıl geçireceğime bağlı olarak değiştiriyorum ara öğün meselesini

Canim dun vücudumu şaşırtmak icin yedim :KK70:
Bugun normal ekmeksiz kahvaltımı ettim.
Aksama da oyle yapicam..
Bu sabah biraz +ciktim pazartesine kadar gecer..
Detox a pazartesi baslayacagim ama ne yapsam..
Hurma detox fena kilo verdiriyormus denemek istiyorum aslinda..
Hurma detox yoğurt hurma ikilisi mi ben ona iki gün dayanabildim kilo verdirdi ama sonradan şeker komasına girecektim 😄

Hic canini sikma relax ol.
Ay cok zor gececek diye baslarsan zor gecer.
Guzel cocuklu bir hafta olacak, hepimize degisiklik olacak diye dusun.

Bunaldiginda al kahveni, ne haliniz varsa gorun ben 5 dakika tatile gidiyorum de 😜

Sahile gidiyoruz
Uslu durun temem mi 😁
O bikiniyi giy tamammi??
uslu duracaz cunku ben burda olmicam. Ben yoksam sakin kalir bura😂
Özel durumu varsa tabi doğru. Hastalık dalan degıl umarım.

En sevdıgım 😍
Mideyi cooe attik😂
@Onlymemeself kuzum bıraz kılo verınce mutlaka sporu artttır. Yanında çalıştığım doktor mıde amelıyatı oldu 140 kıloyken 54 kg ya düştü ama hıc spor yapmadı cok sarktı. Aman sen dıkkat et 90 ları gorunce arttır sporu nolur
Bende 140la basladimmm. 75 olsam bile havaya ucarim😍 sporsuz aslaaaaa♥️
Benim müdirem de bana mobbing yapıyor çok huzursuzum okulda, kendimi ezdirmiyorum ama kafama da takmıyor değilim
Ben de Allah’a havale edecem🥰
Adres at geliyom😡 kimse sana dokunamaz oyarim uleynnn😡
Aslm hosgeldin🌸
Kurufasulye ödül ozaman :))
Harikasin bebis
Aksama düzenliyecegim tabloyu

Tuh kotu ses yapiyor ise cok

Oo tansu bebis hosgeldin
Kilolar ne alemde 😂
Gaddar kaptan🤣 hemen kilo soruyor😂

Ya mesela tavugu veya herhangi eti, aksam tuketip 120 gr i gecmesen. Fena degil aslinda?
120 gr deme sebebim ise, benim diyetisyen 120 gr dan fazla yedirtmiyordu 😂
Bence de denenebilir 👍
Ayy hıc aevmıom bnde yulaf ya. Peynır yıyebılırız bence sadece sabah
Ben severim ama omlet şeklinde seviyorum, ondan sordum 😅
Bana uyar yapalım. ✌️ ama etleri nasıl tüketicez mesela köfte olarak yiyebiliyor muyuz gibi sorularım var 😅
Zombim menun guzel,
Ne diye uzgun suratlar koymussun her yere,
Olmaz,
Modunu yuksek tut, keyifle veriyoruz bu hafta kilolari, @sedulu kaptanim bize acacak mezdekeyi dans ede ede gobecikler ata ata vericez 😍
Tamam tamam yüksek tutuyorum moralimi 👍 bugün her yerim ağrıyor,üstüne zor oturuyorum bi taraflarımın 😅
@emell_ Alys Alys @istanbulin @Asi Matmazel Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi kizlar artık biz bir klaniz bu hafta.
Menulerinizde ve sporlarınızda beni etiketlemeniz yeterli. Birbirlerinizin menülerini çok iyi takip edin. Kacamak olmadan, akşam karbonhidrat tüketimini minimuma çekerek ve en önemlisi bol su tüketerek çok güzel kilolar verebiliriz.
Günlük su miktarınız minimum 2.5 lt olsun.
Sporlarinizi eksik etmeyin. Ağır şeyler beklemiyorum ama en azından günde minimum 40 dk tempolu bir yürüyüş ve 10 bin adım stabil olsun.
Sorularinizi sorabilirsiniz çekinmeyin.
Tamam kaptanım 👍
Ödül erken saatte yapmışsın beğendim ama su miktarın nedir bir iki bardak falan mi ? Su tüketmeden vücut zaten halsizlesir.

Menün güzel neden üzüldün ki ? Su yatmadan bir iki bardak daha içersen toparlar. Egzersizin de iyi hiit güzel nabız yükseltir. Sikma canını gayet verimli gün olmuş

Bugün seksili bacak yok mu 😀 güzel gün geçirmişsin afiyet olsun canım
Evet sonrası daha verimli oldu uyumayan bebeyi ayakta sallamayla bacakları, çarşafta sallama ile kolları, omzumda uyutma ile omuz ve boyun kaslarımı çalıştırdım 😂 gece 1 buçuğa kadar spor yapmış oldum. Bunlar sayılıyor mu kaptanım 😂
@Onlymemeself kız ben senın nick i onlymself gıbı okumusum haftalardır. Meğerse memeymiş🤣
Bunu sen yazınca fark etmiş olmam 😂😂
Merhaba ben yeni geldim
Merhaba hoş geldin 💕

Hic canini sikma relax ol.
Ay cok zor gececek diye baslarsan zor gecer.
Guzel cocuklu bir hafta olacak, hepimize degisiklik olacak diye dusun.

Bunaldiginda al kahveni, ne haliniz varsa gorun ben 5 dakika tatile gidiyorum de 😜
Evet belki de benim oğlan a da iyi gelecek onlarla oynar filan zaman hızlı geçecek ama buna eminim. Kahve işi çözer mi diyorsun 🤣🤣

Çok güzel bir hafta olması dileğiyle canım 😊
Bende afyonluyum bizdede çok yapardı büyüklerimiz ben hiç yapmadım ama 🤭
Komşu ilimizdenmişsin😊

X