Ayyyy Allah sabır versin kolay gelsin canimBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Kolay gelsin bu hafta en cok kahveyi sen iciceksin galibaBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Hoşgeldin..Bu grubun mezunları geri geliyor demiştiEvet mezun olmadan hemen once katilmistin sen
Sonrası ben en geç saat 17 .00 de 2. Ana öğünü yiyiyorumBen de aralıklı oruç yapmaya karar verdim.12 de kahvaltıya oturdum sonra ne yapıyoruz
Benim bugün hiçbirşey yiyesim yoktu ama sağlıklı beslenme düzenimi ve sağlığımı bozmamak adına biraz önce paylaştığım kahvaltımı 30 40 dk da yaptım
Hurma detox yoğurt hurma ikilisi mi ben ona iki gün dayanabildim kilo verdirdi ama sonradan şeker komasına girecektimCanim dun vücudumu şaşırtmak icin yedim
Bugun normal ekmeksiz kahvaltımı ettim.
Aksama da oyle yapicam..
Bu sabah biraz +ciktim pazartesine kadar gecer..
Detox a pazartesi baslayacagim ama ne yapsam..
Hurma detox fena kilo verdiriyormus denemek istiyorum aslinda..
Evet canim o denemediğin bir o kaldı daHurma detox yoğurt hurma ikilisi mi ben ona iki gün dayanabildim kilo verdirdi ama sonradan şeker komasına girecektim
Bu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
O bikiniyi giy tamammi??Sahile gidiyoruz
Uslu durun temem mi
Mideyi cooe attikÖzel durumu varsa tabi doğru. Hastalık dalan degıl umarım.
En sevdıgım
Bende 140la basladimmm. 75 olsam bile havaya ucarim@Onlymemeself kuzum bıraz kılo verınce mutlaka sporu artttır. Yanında çalıştığım doktor mıde amelıyatı oldu 140 kıloyken 54 kg ya düştü ama hıc spor yapmadı cok sarktı. Aman sen dıkkat et 90 ları gorunce arttır sporu nolur
Adres at geliyomBenim müdirem de bana mobbing yapıyor çok huzursuzum okulda, kendimi ezdirmiyorum ama kafama da takmıyor değilim
Ben de Allah’a havale edecem
Aslm hosgeldin@Ceydos @bnnu @AppLesma A Arrietty_ @esmeriiim @asena87 @matilda34Varyemez @sedulu
Selam canlarim
Yeni gelen arkadaslar size de selamlar
Gaddar kaptanKurufasulye ödül ozaman :))
Harikasin bebis
Aksama düzenliyecegim tabloyu
Tuh kotu ses yapiyor ise cok
Oo tansu bebis hosgeldin
Kilolar ne alemde
Benim ilk gorev yerim Afyon çay..cok guzel gunlerim gecti orada..Bende afyonluyum bizdede çok yapardı büyüklerimiz ben hiç yapmadım ama
Bence de denenebilirYa mesela tavugu veya herhangi eti, aksam tuketip 120 gr i gecmesen. Fena degil aslinda?
120 gr deme sebebim ise, benim diyetisyen 120 gr dan fazla yedirtmiyordu
Ben severim ama omlet şeklinde seviyorum, ondan sordumAyy hıc aevmıom bnde yulaf ya. Peynır yıyebılırız bence sadece sabah
Bana uyar yapalım.
Tamam tamam yüksek tutuyorum moralimiZombim menun guzel,
Ne diye uzgun suratlar koymussun her yere,
Olmaz,
Modunu yuksek tut, keyifle veriyoruz bu hafta kilolari, @sedulu kaptanim bize acacak mezdekeyi dans ede ede gobecikler ata ata vericez
Tamam kaptanım@emell_Alys @istanbulin @Asi Matmazel Karpuzuncekirdegi kizlar artık biz bir klaniz bu hafta.
Menulerinizde ve sporlarınızda beni etiketlemeniz yeterli. Birbirlerinizin menülerini çok iyi takip edin. Kacamak olmadan, akşam karbonhidrat tüketimini minimuma çekerek ve en önemlisi bol su tüketerek çok güzel kilolar verebiliriz.
Günlük su miktarınız minimum 2.5 lt olsun.
Sporlarinizi eksik etmeyin. Ağır şeyler beklemiyorum ama en azından günde minimum 40 dk tempolu bir yürüyüş ve 10 bin adım stabil olsun.
Sorularinizi sorabilirsiniz çekinmeyin.
Evet sonrası daha verimli oldu uyumayan bebeyi ayakta sallamayla bacakları, çarşafta sallama ile kolları, omzumda uyutma ile omuz ve boyun kaslarımı çalıştırdımÖdül erken saatte yapmışsın beğendim ama su miktarın nedir bir iki bardak falan mi ? Su tüketmeden vücut zaten halsizlesir.
Menün güzel neden üzüldün ki ? Su yatmadan bir iki bardak daha içersen toparlar. Egzersizin de iyi hiit güzel nabız yükseltir. Sikma canını gayet verimli gün olmuş
Bugün seksili bacak yok mugüzel gün geçirmişsin afiyet olsun canım
Bunu sen yazınca fark etmiş olmam@Onlymemeself kız ben senın nick i onlymself gıbı okumusum haftalardır. Meğerse memeymiş
Merhaba hoş geldinMerhaba ben yeni geldim
Evet belki de benim oğlan a da iyi gelecek onlarla oynar filan zaman hızlı geçecek ama buna eminim. Kahve işi çözer mi diyorsunHic canini sikma relax ol.
Ay cok zor gececek diye baslarsan zor gecer.
Guzel cocuklu bir hafta olacak, hepimize degisiklik olacak diye dusun.
Bunaldiginda al kahveni, ne haliniz varsa gorun ben 5 dakika tatile gidiyorum de
Çok güzel bir hafta olması dileğiyle canımBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Komşu ilimizdenmişsinBende afyonluyum bizdede çok yapardı büyüklerimiz ben hiç yapmadım ama
Off canım çektiBenim ilk gorev yerim Afyon çay..cok guzel gunlerim gecti orada..
Mercimekli bükme..maklube. arabasi yemegi..yağlama ne yedik be