Bebiş üç günde ne kadar fark etti?Eki Görüntüle 2864523
14:00 ve 19:30 saatlerinde birebir uyguladım.
su : 2000 ml devam edeceğim.
spor : 1 kilo daha var başlamama
@Yzgt66 E English_teacherrr @matilda34aedenli
Haftada 4,5 kilo veren var utan utanGıdım gıdım olumca yarışa giremiyorum haftada 2 kg verenler varoh oh ama benim yoplam kg zaten 3
Sen mimlendin kuzuBu menuyu ben yazsam neler ederdin banakarpuzl
Hosbulduk canimVe aleyküm selam canım
Sen de hoşgeldin
Tanışalım sen kimsin ?
77 yi gordum dunKurufasulye ödül ozaman :))
Harikasin bebis
Aksama düzenliyecegim tabloyu
Tuh kotu ses yapiyor ise cok
Oo tansu bebis hosgeldin
Kilolar ne alemde
Tövbe de kız sakın tokat yemem lazım filan demeSen aşkınlık boyutundasın abla maşallahbenim daha çok fırın Tokat yemem lazım oraya gelene kadar
Aslında seviyorum ama sık tuketemiyorum eşim tam et hastası evlenmeden önce eti sevmediğimden hep kansızlık vardı eşim sayesinde sevdim ama onun kadar sevememSadece kırmızı etimi sevmiyorsun. Balık ve tavukla aran nasıl? Protein yumurta, kuru baklagillerde de var. Mesela yeşil mercimek bunları eklemeye çalış menülerine
Daha önceden tanışıyor muyduk seninle?Hosbulduk canim
Adimi degistirmistim
77 yi gordum dun
Ama dikisle ugrasiyorum surekli stres halindeyim hic durmadan yiyorum kostumleri bitirdikten sonra yuruyuse baslayip fit olma zamani
Evet mezun olmadan hemen once katilmistin senDaha önceden tanışıyor muyduk seninle?
Sabah zaten 2 yumurta yiyiyorum genelde yanında az peynir falan Karatay tarzı kaç sene o tarz beslendim sanırım biraz ondan et yumurta yemek istemiyorum bikmisim yaniSabah 2-3 yumurta ile veya 3 4 yk kurubaklagil ile de proteini tamamlayabilirsin.
Baklagilli piyaz yap mesela yumurta yemedigin gunler.
Et sevmiyorsan zorlama kendini illa et diyerek.
HımmmmEvet mezun olmadan hemen once katilmistin sen
Kullanicam kızlar şeytanın bacağını kırayımKizz kullan istee
Burdan da yazarim sıkıntı yok tansssssHımmmm
Eski adını özelden yazar mısın sakıncası yoksa
Şimdi hatırladımBurdan da yazarim sıkıntı yok tansssss
Günaydın bende aralıklı oruc yapıyorum bazen inanılmaz faydası var yani sağlıklı herkes yapabilir hem şifa hemde zayıflatıyorGünaydın herkese...
Aralıklı otuç yaptığım için sabah kahvaltı yapmıyorum iki öğen beslrniyorum o yüzden sabah menü yazamıyorum. Ama kalkar kalkmaz 1 kupa limonlu su,bir kupada sade su içtim. Öğlene kadar 1 litre su içiyorum 1 kupa yeşil çay ve sade kahve.saat 12:00 a kadar sıvı beslrniyorum. İlk öğünüm 13:00 da
TövbeTövbe de kız sakın tokat yemem lazım filan deme
Allah'ım dünyada ve ahirette senden af afiyet rahmet ve merhamet istiyorum diye dua et
Bol istiğfar et
Hamd ve şükret
Allah hep iyilerle karşılaştırsın dünyada ve ahirette hepimizi
Hoş geldin canımEvet mezun olmadan hemen once katilmistin sen
Bende afyonluyum bizdede çok yapardı büyüklerimiz ben hiç yapmadım amaYaniii has gonya topalagiKulitik da deriz
Kolay gelsin canım Allah başka dert vermesin aminBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Bende öyle duydum ama benim diyetisyen nescafe dedi Türk kahvesi değil yani zamanında çok içerdim hem kalorisi yüksek hemde selülit yapıyormuş artık içmiyorum kahvesiz asla yapamam ama Türk kahvesi tabiki şekersizOyle duymus idim zamaninda, kahveyi de kesmistim onceki diyetimde, selulit falan kalmamisti.
Simdi kesemiyorum ama.
Canim dun vücudumu şaşırtmak icin yedimNe detoksu yapiyon gi bu hafta söyle bize de