Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2864523

14:00 ve 19:30 saatlerinde birebir uyguladım.
su : 2000 ml devam edeceğim.

spor : 1 kilo daha var başlamama

@Yzgt66 E English_teacherrr @matilda34 aedenli
Bebiş üç günde ne kadar fark etti?
Gıdım gıdım olumca yarışa giremiyorum haftada 2 kg verenler var oh oh ama benim yoplam kg zaten 3
Haftada 4,5 kilo veren var utan utan
Bu menuyu ben yazsam neler ederdin bana karpuzl
Sen mimlendin kuzu

Ve aleyküm selam canım
Sen de hoşgeldin
Tanışalım sen kimsin ?
Hosbulduk canim
Adimi degistirmistim
Kurufasulye ödül ozaman :))
Harikasin bebis
Aksama düzenliyecegim tabloyu

Tuh kotu ses yapiyor ise cok

Oo tansu bebis hosgeldin
Kilolar ne alemde
77 yi gordum dun
Ama dikisle ugrasiyorum surekli stres halindeyim hic durmadan yiyorum kostumleri bitirdikten sonra yuruyuse baslayip fit olma zamani

Sen aşkınlık boyutundasın abla maşallah benim daha çok fırın Tokat yemem lazım oraya gelene kadar
Tövbe de kız sakın tokat yemem lazım filan deme
Allah'ım dünyada ve ahirette senden af afiyet rahmet ve merhamet istiyorum diye dua et
Bol istiğfar et
Hamd ve şükret

Allah hep iyilerle karşılaştırsın dünyada ve ahirette hepimizi

Son düzenleme:
Sadece kırmızı etimi sevmiyorsun. Balık ve tavukla aran nasıl? Protein yumurta, kuru baklagillerde de var. Mesela yeşil mercimek bunları eklemeye çalış menülerine
Aslında seviyorum ama sık tuketemiyorum eşim tam et hastası evlenmeden önce eti sevmediğimden hep kansızlık vardı eşim sayesinde sevdim ama onun kadar sevemem idare ediyorum işte kurubaklagili çok severim canım geçen yapmıştım Yeşil mercimegin protein oranı çok yüksek gerçekten onu hep yerim

Sabah 2-3 yumurta ile veya 3 4 yk kurubaklagil ile de proteini tamamlayabilirsin.

Baklagilli piyaz yap mesela yumurta yemedigin gunler.

Et sevmiyorsan zorlama kendini illa et diyerek.
Sabah zaten 2 yumurta yiyiyorum genelde yanında az peynir falan Karatay tarzı kaç sene o tarz beslendim sanırım biraz ondan et yumurta yemek istemiyorum bikmisim yani o beslenmeyi bıraktım normale döndüm alıştıra alıştıra gidiyorum

Günaydın bende aralıklı oruc yapıyorum bazen inanılmaz faydası var yani sağlıklı herkes yapabilir hem şifa hemde zayıflatıyor

Tövbe Allah hayırla kolaylıkla sağlıkla bana da dinginlik versin, benle birlikte tüm topiğin günahlarını af ve mağfiret etsin inşallah
Ne kadar şükretsek az ama biz de maalesef çok şükürsüzüz.
amin inşallah ablam benim hepimizin karşısına iyileri doğruları çıkarsın

Bu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyu dua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün

Kolay gelsin canım Allah başka dert vermesin amin

Oyle duymus idim zamaninda, kahveyi de kesmistim onceki diyetimde, selulit falan kalmamisti.
Simdi kesemiyorum ama.
Bende öyle duydum ama benim diyetisyen nescafe dedi Türk kahvesi değil yani zamanında çok içerdim hem kalorisi yüksek hemde selülit yapıyormuş artık içmiyorum kahvesiz asla yapamam ama Türk kahvesi tabiki şekersiz

Ne detoksu yapiyon gi bu hafta söyle bize de
Canim dun vücudumu şaşırtmak icin yedim
Bugun normal ekmeksiz kahvaltımı ettim.
Aksama da oyle yapicam..
Bu sabah biraz +ciktim pazartesine kadar gecer..
Detox a pazartesi baslayacagim ama ne yapsam..
Hurma detox fena kilo verdiriyormus denemek istiyorum aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…