Benim müdirem de bana mobbing yapıyor çok huzursuzum okulda, kendimi ezdirmiyorum ama kafama da takmıyor değilimBen de Allah'a havale ederim ve sonu hep zalimlik yapanın hakettiğini bulmasıyla sonuçlandı
2 örnek
Mobbing uygulayan müdür görevden ihraç edilip hapse atılmıştı
En son 18 sene boyunca yapmadığını bırakmayan kaynana da Allah'a havale ettiğimden 4 saat sonra ölüm haberi geldi
Başganım benim bi litrelik detoks suyum vardı menümü yazarken en üstte yazdımdı hatta ama miktar yazmamışım. Ekstra 2 lt su içtim toplamda 3 lt olmuştur. Ben su sevengillerdenimVampirella Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Menü Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ 156 KumraL_KrakeR Ödül / / @caroline84 Ödül / / 250 Lusi / Su ⚠ 310 aysunayy Ödül / / Su 883 @AKovser / Su ⚠ 171
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli menü :)))
Lütfen su miktarina daha fazla önem gösterelim
Günlük 10.bin adim hedefleyin kendinize
Çelınç günü ne ya habire spor yaptırmaya yer arıyorsunuz yeter daaBen kaçıyorum, işler beni bekler..
Vampirlerim, akşam güzel menü ve sporla gelelim olur mu?
@Onlymemeself @caroline84Lusi KumraL_KrakeR aysunayy
Bir de bugün challange günü değil mi? Uykum açılmadı daha yanlış hatırlıyor da ola bilirimÖyleyse bol bol zıplıyoruz :)
Sen de kazana mı düştün gı balbaaademEe bana da kimse bardak çanak kapatılcak demedi
Delirmiş bu kızlarÇelınç günü ne ya habire spor yaptırmaya yer arıyorsunuz yeter daa
20 dakika da falan tamamladım durdurup durdurup yaptım kadının hızına yetişilmiyor ki belim kanadım koptuKuru fasulyeyi es gceydin kuzum :))
Su seninde az
Sporlar sahane
chloe 10dk dayanman bile muthis :)
Çok ses yapıyor Aşagıdakilerden rahatsız olmasın diye sabah çıkamıyorum kii yoksa anasını ağlatırımHarikasin
Sende eliptik e cik kiz her sabah 30dk :))
Sırrı pamela rief low abs videobir ayda güzel yol kat ettik kendisiyle ama sadece low abs ile sınırlı kalmadım. Bacak popo ve upper body de çalışıyorum her gün değiştirerek onlarda yine göbek kısmını çalıştırıyor
Evet vejetaryenler bile dukan atak yapabiliyor bu şekildeSabah 2-3 yumurta ile veya 3 4 yk kurubaklagil ile de proteini tamamlayabilirsin.
Baklagilli piyaz yap mesela yumurta yemedigin gunler.
Et sevmiyorsan zorlama kendini illa et diyerek.
Ne detoksu yapiyon gi bu hafta söyle bize deGünaydınnnnnn
Dunki menümü unutun..bitti gitti sıkı bir kahvaltı ettim..
Kurufasulye ödül ozaman :))Başganım benim bi litrelik detoks suyum vardı menümü yazarken en üstte yazdımdı hatta ama miktar yazmamışım. Ekstra 2 lt su içtim toplamda 3 lt olmuştur. Ben su sevengillerdenim
Gelelim kuru fasülyenin yararlarına çok özlemişim hafta içi tartıya etki etmesin diye cumadan yapıverdim ımmh
Tuh kotu ses yapiyor ise cokÇok ses yapıyor Aşagıdakilerden rahatsız olmasın diye sabah çıkamıyorum kii yoksa anasını ağlatırım
Oo tansu bebis hosgeldin
Herkesin hayatta yaptığı kötülük önce kendi ayağına dolanırBirilerinin farkında olmasına sevindim, çok teşekkürler canımbiz gönüllerin şampiyonuyuz
Günaydın canım bende Koşu bandı leslie yapmak istiyorum arada jj yaparım bende güzel kalori yaktırıyor vaktim yeterse evi temizlemem lazım@Ozzybaltavsannesi magickk @Mahi57
Günaydın kızlar, bugün yeme ve spor planlarınız nasıl?
Bizim klasik haftasonu mangal ve bir kaç salata çeşidi olur. Yürüyüş, biraz bölgesel ve aralarda JJ yapmak istiyorum.
JJ ve ip atlama challenge günü puanlar iki kat olacak. Bu günüde değerlendirelim mutlaka.
Bölgesel hareket arası 100 JJ yada 100 ip şeklinde yaparsanız çalıştığınız bölgeden daha çok yağ yakarsınız.
Verimli bir gün olsun hepimiz için
Sen aşkınlık boyutundasın abla maşallahHerkesin hayatta yaptığı kötülük önce kendi ayağına dolanır
Iyilik de aynı şekilde
Kim ne yaparsa kendine yapmıştır aslında
Sahtekarlıkla bu zamana kimin yol aldığı görülmüş
Zavallı yakında paslanacak eşimde kızıp duruyor biz bunu süs niyetine mi aldık niye kullanmiyosun diye bende sen kullan diyorumHadi cikiver ustune
Ay sahane
Basliyorum bu aksam
CEYDOS kiskandi zaten
Aman dikkat. Cok yapacagim diye zorlamayin
Harikasin
Sende eliptik e cik kiz her sabah 30dk :))