Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim müdirem de bana mobbing yapıyor çok huzursuzum okulda, kendimi ezdirmiyorum ama kafama da takmıyor değilim
Ben de Allah’a havale edecem

Başganım benim bi litrelik detoks suyum vardı menümü yazarken en üstte yazdımdı hatta ama miktar yazmamışım. Ekstra 2 lt su içtim toplamda 3 lt olmuştur. Ben su sevengillerdenim
Gelelim kuru fasülyenin yararlarına çok özlemişim hafta içi tartıya etki etmesin diye cumadan yapıverdim ımmh

Kuru fasulyeyi es gceydin kuzum :))
Su seninde az
Sporlar sahane
chloe 10dk dayanman bile muthis :)
20 dakika da falan tamamladım durdurup durdurup yaptım kadının hızına yetişilmiyor ki belim kanadım koptu
Ama her gün yapacağım karın için olanıydı bu chole bebişi gibi olamasam da

Super firsat bulunca izliycem kilolar indikce gobek kucuksede sikilasmis hali daha guzel geliyor insna,bacak egzersizlerini cok seviyorum x2donuslu hepsi

Kurufasulye ödül ozaman :))
Harikasin bebis
Aksama düzenliyecegim tabloyu
Çok ses yapıyor Aşagıdakilerden rahatsız olmasın diye sabah çıkamıyorum kii yoksa anasını ağlatırım
Tuh kotu ses yapiyor ise cok
Oo tansu bebis hosgeldin
Kilolar ne alemde

Birilerinin farkında olmasına sevindim, çok teşekkürler canım biz gönüllerin şampiyonuyuz
Herkesin hayatta yaptığı kötülük önce kendi ayağına dolanır
Iyilik de aynı şekilde
Kim ne yaparsa kendine yapmıştır aslında
Sahtekarlıkla bu zamana kimin yol aldığı görülmüş

Günaydın canım bende Koşu bandı leslie yapmak istiyorum arada jj yaparım bende güzel kalori yaktırıyor vaktim yeterse evi temizlemem lazım akşam da yine sebze yemeği belki biraz et ben yarın mangal düşünüyorum pazarları genelde ızgara yaparız yada sipariş veririz

Herkesin hayatta yaptığı kötülük önce kendi ayağına dolanır
Iyilik de aynı şekilde
Kim ne yaparsa kendine yapmıştır aslında
Sahtekarlıkla bu zamana kimin yol aldığı görülmüş
Sen aşkınlık boyutundasın abla maşallah benim daha çok fırın Tokat yemem lazım oraya gelene kadar

Hadi cikiver ustune

Ay sahane
Basliyorum bu aksam

CEYDOS kiskandi zaten

Aman dikkat. Cok yapacagim diye zorlamayin

Harikasin
Sende eliptik e cik kiz her sabah 30dk :))
Zavallı yakında paslanacak eşimde kızıp duruyor biz bunu süs niyetine mi aldık niye kullanmiyosun diye bende sen kullan diyorum saticaz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…