Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslan burcuyum canım dahada dedigimi kabul etmezlerse işimi Allah'a havale ederim. Eve gelince bide eşime, babama, anneme anlatırım sinirden.
Eşim tamam canım müdürüde anla yazık diye beni sakinleştirir.
Aslan burçlarını severim Aha kocanın bi işlevi daha varmış

Günaydın kizceler...
Kahvaltı yapıldı, keyif kahvesi içildi.

Ablam başka bir şehirde yaşıyor. Gelip destek olayım dedi, açıkçası mutlu oldum.
Biz her şekilde idare ederiz de, annem var. Yaşlı insan, sulu yemek arar...

Ekipmansiz üst vücut antremani bulmuştum, bugün onu yapacağım.
Bu süreçte vücudun alt kısmı illa ki kas kaybına uğrayacak. En azından üste sahip çıkayım ki, BMH düşüp, kilo artışı olmasın. Yani inşallah. En azından çaba göstereyim.
Artık ne yapabilirsem...

Evet biraz protein tuketsem iyi olacak nedense pek et yiyemiyorum şu günler tiksindim akşam mesela yiyince sabaha kadar midem agriyo yemeyince de halsizlik oluyor en iyisi eti yemeklere karıştırıp yemek
Sadece kırmızı etimi sevmiyorsun. Balık ve tavukla aran nasıl? Protein yumurta, kuru baklagillerde de var. Mesela yeşil mercimek bunları eklemeye çalış menülerine

Evet bende var Koşu bandı ama süs olarak yada çamaşır asma niyetine
Hadi cikiver ustune
Aynen canım her gün onun low abs videosunu yapıyorum etkili geldi. Popo bacak falan derken alt karina epey odaklanmış oldum bu ay
Ay sahane
Basliyorum bu aksam
Kaptanım bizim tablo daha güzel olmuş ellerine sağlık
CEYDOS kiskandi zaten

Evet canım geçen hafta ben az kalsın bikegimi büküyordum.
Aman dikkat. Cok yapacagim diye zorlamayin

Günaydın kaptanım bende eliptik var yürüyüşü dışarıda yapıyorum
Hatta erkenden kalktım 1 saat yürüdüm geldim
Harikasin
Sende eliptik e cik kiz her sabah 30dk :))

Masallah nazar degmesin sirri
Sırrı pamela rief low abs video bir ayda güzel yol kat ettik kendisiyle ama sadece low abs ile sınırlı kalmadım. Bacak popo ve upper body de çalışıyorum her gün değiştirerek onlarda yine göbek kısmını çalıştırıyor

Ozzybal tavsannesi magickk Mahi57
Günaydın kızlar, bugün yeme ve spor planlarınız nasıl?
Bizim klasik haftasonu mangal ve bir kaç salata çeşidi olur. Yürüyüş, biraz bölgesel ve aralarda JJ yapmak istiyorum.
JJ ve ip atlama challenge günü puanlar iki kat olacak. Bu günüde değerlendirelim mutlaka.
Bölgesel hareket arası 100 JJ yada 100 ip şeklinde yaparsanız çalıştığınız bölgeden daha çok yağ yakarsınız.
Verimli bir gün olsun hepimiz için

Gunaydin canim ,bugun benim için diger gunlerin aynisi hava iyi olursa disarda yuruyuse cikicam buralar cok yagiyor ygmazsa evde yapicam.
Bu fikri sevdim deniycem❤
Sabah kahvaltimi yaptim ,dunku ödülümu bu sabah kullandim ara yapicam ama aksama kadar baska yememegi dusunuyorum bol kalori yakmali umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…