Aslan burçlarını severimAslan burcuyum canım dahada dedigimi kabul etmezlerse işimi Allah'a havale ederim. Eve gelince bide eşime, babama, anneme anlatırım sinirden.
Eşim tamam canım müdürüde anla yazık diye beni sakinleştirir.
Sadece kırmızı etimi sevmiyorsun. Balık ve tavukla aran nasıl? Protein yumurta, kuru baklagillerde de var. Mesela yeşil mercimek bunları eklemeye çalış menülerineEvet biraz protein tuketsem iyi olacak nedense pek et yiyemiyorum şu günler tiksindim akşam mesela yiyince sabaha kadar midem agriyo yemeyince de halsizlik oluyor en iyisi eti yemeklere karıştırıp yemek
Hadi cikiver ustuneEvet bende var Koşu bandı ama süs olarak yada çamaşır asma niyetine
Ay sahaneAynen canım her gün onun low abs videosunu yapıyorum etkili geldi. Popo bacak falan derken alt karina epey odaklanmış oldum bu ay
Kaptanım bizim tablo daha güzel olmuşellerine sağlık
Aman dikkat. Cok yapacagim diye zorlamayinEvet canım geçen hafta ben az kalsın bikegimi büküyordum.
HarikasinGünaydın kaptanım bende eliptik var yürüyüşü dışarıda yapıyorum
Hatta erkenden kalktım 1 saat yürüdüm geldim
Aramizda 90 kilo var bi zahmet ac kalimBu menuyu ben yazsam neler ederdin banakarpuzla gun bıtırmıssın aç aç
Ama onun ozel durumunu unutmamak lazim kuzumBu menuyu ben yazsam neler ederdin banakarpuzla gun bıtırmıssın aç aç
Arkadaşımız orada bir nevi karpuz detoksu yapmışBu menuyu ben yazsam neler ederdin banakarpuzla gun bıtırmıssın aç aç
Sırrı pamela rief low abs videoMasallah nazar degmesin sirri
Aman Allahım ne kadar güzel bi tablooo Keşşşşşke benim olsaCok mu begendin
Özel durumu varsa tabi doğru. Hastalık dalan degıl umarım.Ama onun ozel durumunu unutmamak lazim kuzum
Ona gore yorum yapiyorum
En sevdıgımArkadaşımız orada bir nevi karpuz detoksu yapmış
Yok kizÖzel durumu varsa tabi doğru. Hastalık dalan degıl umarım.
En sevdıgım
Anaa bılmıyordum. Gecmıs olsunYok kiz
Mide kucultme ameliyati oldu ya
Günaydın kizlarr iyi 6 7 sayfa ile kurtardık
Ozzybal tavsannesi magickk Mahi57
Günaydın kızlar, bugün yeme ve spor planlarınız nasıl?
Bizim klasik haftasonu mangal ve bir kaç salata çeşidi olur. Yürüyüş, biraz bölgesel ve aralarda JJ yapmak istiyorum.
JJ ve ip atlama challenge günü puanlar iki kat olacak. Bu günüde değerlendirelim mutlaka.
Bölgesel hareket arası 100 JJ yada 100 ip şeklinde yaparsanız çalıştığınız bölgeden daha çok yağ yakarsınız.
Verimli bir gün olsun hepimiz için