Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de Allah'a havale ederim ve sonu hep zalimlik yapanın hakettiğini bulmasıyla sonuçlandı

2 örnek

Mobbing uygulayan müdür görevden ihraç edilip hapse atılmıştı

En son 18 sene boyunca yapmadığını bırakmayan kaynana da Allah'a havale ettiğimden 4 saat sonra ölüm haberi geldi
Benim müdirem de bana mobbing yapıyor çok huzursuzum okulda, kendimi ezdirmiyorum ama kafama da takmıyor değilim
Ben de Allah’a havale edecem🥰

🧛‍♀️ Vampirella Klani Takip Listesi 🧛‍♀️
VampirellalarCuma MenüSpor Puanlari
@Onlymemeself💪 / Su ⚠156
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Ödül / 💪 / 💧 ❌
@caroline84Ödül / 💪 / 💧250
Lusi Lusi 💪 / Su ⚠310
aysunayy aysunayy Ödül / 💪 / Su 💧 883
@AKovser💪 / Su ⚠ 171

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli menü :)))

Lütfen su miktarina daha fazla önem gösterelim
Günlük 10.bin adim hedefleyin kendinize
Başganım benim bi litrelik detoks suyum vardı menümü yazarken en üstte yazdımdı hatta ama miktar yazmamışım. Ekstra 2 lt su içtim toplamda 3 lt olmuştur. Ben su sevengillerdenim :KK50:
Gelelim kuru fasülyenin yararlarına çok özlemişim hafta içi tartıya etki etmesin diye cumadan yapıverdim ımmh :kk77:

Kuru fasulyeyi es gceydin kuzum :))
Su seninde az
Sporlar sahane
chloe 10dk dayanman bile muthis :)
20 dakika da falan tamamladım durdurup durdurup yaptım kadının hızına yetişilmiyor ki belim kanadım koptu :KK70:
Ama her gün yapacağım karın için olanıydı bu chole bebişi gibi olamasam da :63::KK53:

Sırrı pamela rief low abs video 😀 bir ayda güzel yol kat ettik kendisiyle ama sadece low abs ile sınırlı kalmadım. Bacak popo ve upper body de çalışıyorum her gün değiştirerek onlarda yine göbek kısmını çalıştırıyor

Super 🥰 firsat bulunca izliycem kilolar indikce gobek kucuksede sikilasmis hali daha guzel geliyor insna,bacak egzersizlerini cok seviyorum x2donuslu hepsi

Başganım benim bi litrelik detoks suyum vardı menümü yazarken en üstte yazdımdı hatta ama miktar yazmamışım. Ekstra 2 lt su içtim toplamda 3 lt olmuştur. Ben su sevengillerdenim :KK50:
Gelelim kuru fasülyenin yararlarına çok özlemişim hafta içi tartıya etki etmesin diye cumadan yapıverdim ımmh :kk77:
Kurufasulye ödül ozaman :))
Harikasin bebis
Aksama düzenliyecegim tabloyu
Çok ses yapıyor Aşagıdakilerden rahatsız olmasın diye sabah çıkamıyorum kii yoksa anasını ağlatırım 😆😆
Tuh kotu ses yapiyor ise cok
Oo tansu bebis hosgeldin
Kilolar ne alemde 😂

Birilerinin farkında olmasına sevindim, çok teşekkürler canım 🥰 biz gönüllerin şampiyonuyuz 😂
Herkesin hayatta yaptığı kötülük önce kendi ayağına dolanır
Iyilik de aynı şekilde
Kim ne yaparsa kendine yapmıştır aslında
Sahtekarlıkla bu zamana kimin yol aldığı görülmüş 😎

Bugünkü yakışıklı kahvaltım 😊

Eklentiler

• 20210605_112558.jpg
    20210605_112558.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 24
@Ozzybal tavsannesi tavsannesi magickk magickk @Mahi57
Günaydın kızlar, bugün yeme ve spor planlarınız nasıl?
Bizim klasik haftasonu mangal ve bir kaç salata çeşidi olur. Yürüyüş, biraz bölgesel ve aralarda JJ yapmak istiyorum.
JJ ve ip atlama challenge günü puanlar iki kat olacak. Bu günüde değerlendirelim mutlaka.
Bölgesel hareket arası 100 JJ yada 100 ip şeklinde yaparsanız çalıştığınız bölgeden daha çok yağ yakarsınız.
Verimli bir gün olsun hepimiz için 😍
Günaydın canım bende Koşu bandı leslie yapmak istiyorum arada jj yaparım bende güzel kalori yaktırıyor vaktim yeterse evi temizlemem lazım :temizlik: akşam da yine sebze yemeği belki biraz et ben yarın mangal düşünüyorum pazarları genelde ızgara yaparız yada sipariş veririz

Herkesin hayatta yaptığı kötülük önce kendi ayağına dolanır
Iyilik de aynı şekilde
Kim ne yaparsa kendine yapmıştır aslında
Sahtekarlıkla bu zamana kimin yol aldığı görülmüş 😎
Sen aşkınlık boyutundasın abla maşallah 🥰benim daha çok fırın Tokat yemem lazım oraya gelene kadar 🤣

Hadi cikiver ustune 😂

Ay sahane
Basliyorum bu aksam 👍

😂 CEYDOS CEYDOS kiskandi zaten
💕

Aman dikkat. Cok yapacagim diye zorlamayin

Harikasin 😍
Sende eliptik e cik kiz her sabah 30dk :))
Zavallı yakında paslanacak eşimde kızıp duruyor biz bunu süs niyetine mi aldık niye kullanmiyosun diye bende sen kullan diyorum :KK70: saticaz bu gidişle :olamaz:

X