- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
AhahahhahaEspri anlayisimiz ayniymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahhahaEspri anlayisimiz ayniymis
Ben yeni çıktım değilse yapardımBen kabak yapcektim ama dukanda olur bı arkadaş olsa diyorum
Dukan grup kuralım bu haftaSimdi kim kim dukan yapacak parmak kaldirsin (orta parmak olmasin) ?
Bennnn yapıyoom parmak doğru olduSimdi kim kim dukan yapacak parmak kaldirsin (orta parmak olmasin) ?
Atak donemi sonraki , ne geliyor?Ben yeni çıktım değilse yapardım
Çıkar yapacak olan canım
Toplaşıp yapın
Tek zor yanı ot yemek istiyor insan bi de meyve ama korkmayın üç gün ölmezsiniz ben ölmedim
Simdi kim kim dukan yapacak parmak kaldirsin (orta parmak olmasin) ?
Sizin akliniz nerde hakemDukanci tayfa cogaliyor mu?
Kimler yapacak simd
Barnak kaldirsin
ama isaret parmaginiz olsun
Bisey diceydim ammaaaa banlanirimBennnn yapıyoom parmak doğru oldu
Saati sırası yokOww yulaf kahvaltı demı. Tamam ben varım ama pazartesı den ıtıbaren cunküsüü haftasonları dıyet falan dıyınce kızıyor benım herıf. Bı haftasonu varmışmış nıye onla yıyıp içmiyormuşum falan
Maintance donemi dwgilmiydiAtak donemi sonraki , ne geliyor?
Onu yapmayacakmisin ? Ismini unuttum. Senelerdir ilgilenmiyorum dukan ile
1 gun saf protein ,1 gun sebze protein oluyordu.
Doğru bişi olmaz hallederiz heraldeBen yeni çıktım değilse yapardım
Çıkar yapacak olan canım
Toplaşıp yapın
Tek zor yanı ot yemek istiyor insan bi de meyve ama korkmayın üç gün ölmezsiniz ben ölmedim
Anemi hastasıyım.Kanina baktir kuzum. Su az icersende oyle oluyor. Yat dinlen sabah bomba gibi gel
Iyi tatilerr bebemmmm
Al iste. Bunu delirtmeyin yaw
Oyle kolaydi 4% yapmak
Eminmisin
Deme aman sensız olmaz. Özelden ıstedıgını dıyebılırsınBisey diceydim ammaaaa banlanirim
Ee gıdıp gelıp tavık yıcez deseneSaati sırası yok
Geçen sene ben kahvaltıda tavuk yemiştim (çok severim de kendilerini)
İstediğini istediğin zaman şişene kadar yiyebilirsin. Hatta bi yerde diyo ki ne kadar çok protein yerseniz o kadar çok gider kilo. Bunu teyit etmedim ben doyana kadar yiyorum. Bi de aşırı susatıyor su miktarınız da artar
Şekil şükül isimler kullanma kız seyir dönemıydı ısteMaintance donemi dwgilmiydi
Hatirlamiyorum kiz isminiMaintance donemi dwgilmiydi
teraziler iyidir yaa kendimim diye demiyorum yani etliye sütlüye dokunmayan naif kibar insanlarız benceBende sabirliyim kiz bakma burda deliyim bide acayip sirdasimdir
Oyy kiz ne yorucuuuIyi akşamlar saat 3 den beri dışarıdayım. Eve geldim sadece yemek yaptım.
Sonra yine dışarı ciktim