- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Es yarisi bitti klan yarisina girdik. 4 klan var. Herkes cekilisle klanlara paylasiliyo. O kalnda 1 olacaz. Birinci olan sonraki hafta hangi klanda olmayi seciyorO ne demek kız. Gecmıs yaptım ben ama ne kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Es yarisi bitti klan yarisina girdik. 4 klan var. Herkes cekilisle klanlara paylasiliyo. O kalnda 1 olacaz. Birinci olan sonraki hafta hangi klanda olmayi seciyorO ne demek kız. Gecmıs yaptım ben ama ne kaçırdım
Alla ben acık vermesemde benım oğlan ekstra meraklı herseye atlarYaa hepsi aynı benimkide çok meraklı neyapcaksa sırtında taşıcak sanki hep bizden oluyo çok açık veriyoruz
Mennnnnnnn mennnnnnnyeni kalnlarını kimler merakla bekliyor bakalım? çok kalmadı saat 22:00 açıklanacak.
Toptan boşandık daha es yokO ne demek kız. Gecmıs yaptım ben ama ne kaçırdım
Ben kabak yapcektim ama dukanda olur bı arkadaş olsa diyorumKızlaaaar
Salı çarşamba perşembe herkes dukan atak yapsın bakın bakalım grup yüzdemiz arşa çıkıyor mu çıkmıyor mu
Eneee artık eş yokmu vay canısıEs yarisi bitti klan yarisina girdik. 4 klan var. Herkes cekilisle klanlara paylasiliyo. O kalnda 1 olacaz. Birinci olan sonraki hafta hangi klanda olmayi seciyor
Kız nıyetlendım ben ama anlamıyom bu dukandan oldum olası bilsem yapacamKızlaaaar
Salı çarşamba perşembe herkes dukan atak yapsın bakın bakalım grup yüzdemiz arşa çıkıyor mu çıkmıyor mu
Bu haft alamadığımız hakkı önümüzdeki hafta alacaz
Yaa afedersin ama
Ciksa ne olcak
Bende varım dersem kızarmısınTmm ben varim dukana
Yok yaeeEneee artık eş yokmu vay canısı
ac klmazsan kizmamBende varım dersem kızarmısın
Aman olmasın eş yarışı çünkü ben gırmıyom artık yarışa sizde gıremeyınnnYok yaee
Skldik es yarisindan :))
Azcik özleyin
Klan olarak takilin.Ama basimiza bela acmayin
Yok hem oğrenmıs olurum sız ne yersenız soyleyın bende onu yıyımac klmazsan kizmam
Yyav çok basitKız nıyetlendım ben ama anlamıyom bu dukandan oldum olası bilsem yapacam
O zaman işin zor Allah kolaylık versin erkeğin meraklısı ve konuşanı daha zor oluyo benimkininde maşallah çenesine hiç susmazAlla ben acık vermesemde benım oğlan ekstra meraklı herseye atlar
Espri anlayisimiz ayniymisSimdi kim kim dukan yapacak parmak kaldirsin (orta parmak olmasin) ?
Oww yulaf kahvaltı demı. Tamam ben varım ama pazartesı den ıtıbaren cunküsüü haftasonları dıyet falan dıyınce kızıyor benım herıf. Bı haftasonu varmışmış nıye onla yıyıp içmiyormuşum falanY
Yyav çok basit
Her gün 1.5 yk yulaf kepeği
Süt ve süt ürünlerini minimumda tut
Et balık tavuk yumurta hindi füme vs canın ne kadar istiyorsa ye
Günde 20 dk minimum yürü
Üç gün sonra gel burda sevinç mesajı paylaş