- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Bizim kaptan hakikatli canım doğru ne ise oYok kuzum,oyle seylerle isim olmaz :))
Listeyi halledip paylasirim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kaptan hakikatli canım doğru ne ise oYok kuzum,oyle seylerle isim olmaz :))
Listeyi halledip paylasirim ben
%4 ü nasıl yaparım diye hesap yapmadıysan adım Merve değilYok bacim aldılar.tacimi derece bile yapamamisim ama bu hafta yapacagim %4 yaparsam olur
Ne sandın yavru profile tatlı bi melek koydum düye beni de pıtırcık mı sandınSende boş degilmissin kizzz
Evettt herkes superdı gercektenDeli ya
Haha
Bence bu hafta hepiniz cok güzel kilolar verdiniz
Tebrik ederim valla
Fair play :))
Ahahha tam bıze layıkOnu bilmemde oğlum geçenlerde buhar yiyecekler çıkacakmış kalori sıfır dedi mesela canın çikolata mi çekti buharını çek içine miss dedi
Tatlı cadı seni deyip konuyu kapatayım yoksa formüller çıkacak ortayaNe sandın yavru profile tatlı bi melek koydum düye beni de pıtırcık mı sandın
Cadılık var serde çaktırma
Hee 2.9 kilo verirsem oluyor%4 ü nasıl yaparım diye hesap yapmadıysan adım Merve değil
Kanina baktir kuzum. Su az icersende oyle oluyor. Yat dinlen sabah bomba gibi gelMerhaba kızlar bu günüm berbat geçti hiç spor yapamadım su bile çok az içtim.
Kendimi sürekli yorgun his ediyorum.
Ama yarın güzel bir gün olucak inanıyorum.
Herkese şimdiden iyi geceler
Iyi tatilerr bebemmmmSelam güzellerim
Bizde plan değişikliği oldu, tatile bugün geldik. Yani yeni bir nokta daha ekledik. Çöl ani bir karardı. Dönüş tarihimiz belli değil şu an.
Hepinizi çok seviyorum, beni özleyin. Bomba gibi döneceğim.
İzne ayrılmak istiyorum bugün kaptanlarım. Mümkün müdür?
A Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Al iste. Bunu delirtmeyin yawYok bacim aldılar.tacimi derece bile yapamamisim ama bu hafta yapacagim %4 yaparsam olur
Oyle kolaydi 4% yapmak%4 yapma kiz onda puan dusuyorlar saglik seysine
EminmisinEn zayıf bızım grup olacak o kadar
Demii ya çocukta bıktı artık kalorisiz haberleri takip ediyo kıyamam kuzumEvettt herkes superdı gercekten
Ahahha tam bıze layık
Ilen eş yarısına gırmıyım dedım bu hafta az verıyom dıye. Gırıpte 2 kg mu versemHee 2.9 kilo verirsem oluyor
Emınım tabıı. Guzel gunler gorecegız cocuklarEminmisin
Ahahah benım oğlanda soruyor kac kg oldun anne dıyeDemii ya çocukta bıktı artık kalorisiz haberleri takip ediyo kıyamam kuzum
Kapat kapat oralar sıkıntıTatlı cadı seni deyip konuyu kapatayım yoksa formüller çıkacak ortaya
Es yarisina el fatiha dedik kiz bugunIlen eş yarısına gırmıyım dedım bu hafta az verıyom dıye. Gırıpte 2 kg mu versem
O ne demek kız. Gecmıs yaptım ben ama ne kaçırdımEs yarisina el fatiha dedik kiz bugun
Sapancadayız şu an kuzum. Ordan da Çınarcık’a gideceğiz kısmetse.İyi tatiller canım hangi çöllere attınız kendimizi bakim
Çok sağol kaptanım.Iyi tatiller canim
Tadini cikar
Izne ayirdim seni cicegim
Havalardan mi acaba?Merhaba kızlar bu günüm berbat geçti hiç spor yapamadım su bile çok az içtim.
Kendimi sürekli yorgun his ediyorum.
Ama yarın güzel bir gün olucak inanıyorum.
Herkese şimdiden iyi geceler
Yaa hepsi aynı benimkide çok meraklı neyapcaksa sırtında taşıcak sanki hep bizden oluyo çok açık veriyoruzEmınım tabıı. Guzel gunler gorecegız cocuklar
Ahahah benım oğlanda soruyor kac kg oldun anne dıye
Canım foto at arada yeşilin maviyle buluştuğu yerlerde özellikleSapancadayız şu an kuzum. Ordan da Çınarcık’a gideceğiz kısmetse.
Çok sağol kaptanım.
Kızlaaaar
Salı çarşamba perşembe herkes dukan atak yapsın bakın bakalım grup yüzdemiz arşa çıkıyor mu çıkmıyor mu