- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Et No problemoooooKoz dukan tam erkek diyeti bence,
Sebze yok, et et et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et No problemoooooKoz dukan tam erkek diyeti bence,
Sebze yok, et et et
Keske benım adamda yapsada şöyle kaslı vucudlu bi şaheser olsaKoz dukan tam erkek diyeti bence,
Sebze yok, et et et
Gecmis olsun kuzumTeşekkür ederim halsizlik ve göz kararmalarim çok oluyor.
Ama alıştım artik
Birazcik yogurt ile yerdim benAyy hıc aevmıom bnde yulaf ya. Peynır yıyebılırız bence sadece sabah
Bence Dukancilarda aralarinda yarissin :))
Motive edin,atak i birakmamak icin
Kizzz tam tersi olsunn. Cozmenissin evliligin sirriniKeske benım adamda yapsada şöyle kaslı vucudlu bi şaheser olsa
Hayaller düz gobekKeske benım adamda yapsada şöyle kaslı vucudlu bi şaheser olsa
Saf protein canımBu dukan atak zengin işiymiş etler tavuklar kahvaltıda yulaf mı yemek zorundayız? Domates salatalık vs oluyor mu
Hic yemedim yulafi. E English_teacherrr bi tarif verdi. Yulafla manti yapti ve cok sevdiBirazcik yogurt ile yerdim ben
Ama artik milyon tarif var. Ekmek yaparsin, yulaf kismini oylece halletmis olursun
Belirtsinler en iyisiBen de hepsinin menusune sebze eksik yazayim anti_motivasyon ekibi
Evet vallahı olur. Yogurtta mayaladım bugun missBirazcik yogurt ile yerdim ben
Ama artik milyon tarif var. Ekmek yaparsin, yulaf kismini oylece halletmis olursun
Anam ben kendı bedenıme yatırım yapıyorum. Gozlerım şenlensınKizzz tam tersi olsunn. Cozmenissin evliligin sirrini
Üç gün sıkın dişiniziAtak donemı yapamda 3 gun gerısı allah kerım oğrenırde seversem devamını yapabılırım ama ben full yasaklı dıyetlerı sevmıomm
Ahhaha salata yemeyenı dovuyorBelirtsinler en iyisi
Yoksa peslerini birakmazsin. Hani salata??? Diyerek
Sütle pişirip yesek hiç meyve yok demi onda tatlandırıcı mi vardiSaf protein canım
Yulafı her gün yemelisin, ne zaman yemek istersen
Domates salatalık vs sebzeler seyir döneminde geliyor
Ben geçen tavuğu haşladım oturdum yarısını yedim ne 120 gramı yaaaYa mesela tavugu veya herhangi eti, aksam tuketip 120 gr i gecmesen. Fena degil aslinda?
120 gr deme sebebim ise, benim diyetisyen 120 gr dan fazla yedirtmiyordu
Belirtsinler en iyisi
Yoksa peslerini birakmazsin. Hani salata??? Diyerek
Yaaa aynenn. Bız burda kendımızı yırtalım onlar utanmadan 100 kg gezınsınHayaller düz gobek
Hayatlar 120 kglik kocisler
TatlandiriciSütle pişirip yesek hiç meyve yok demi onda tatlandırıcı mi vardi
Yaa ver gazÜç gün sıkın dişinizi
O Xtakıma günlerini göstermeliyiz