Sorry askim yaaBi de tebriğe gelecekler diye demlediğim o kadar çayı kim içecek onu da açıkla kaptan
Benim yavru kurtlarım ve azimli takım arkadaşlarım bu hafta bu hırsla birinci olmalıyız bence
Accccaaaayip uyuz oldum yeaaaa
Kız klanbaşım kaptanceğzim canpaaaremCEYDOS bi hesapla bakem %2 yapmak için kaç kilo olmam lazım şu an gözüm döndü He emoji bulamadım o kadar yaniiii
| 54,00 | 52,90 | 1,10 | 2,037% |
biz seviyoruz canım seni onlar sevmesede olur.Kurumda da böyleyim o yüzden idare sevmez beni oek
Ben de onlara bayılmıyorum hoş
En son sana dokunan bişey yok hocam diyordu ona bari itiraz etme
Haksızlık haksızlıktır aga susamam ben
Pizza detokaunami girdin kizz. Bende basladim bugun. 7 gunde 12 kiloAllahım nasip ethaftaya 10 kilo verip mezun olucam ben de
Ben pizza detoksuna girdim. 3. Pizzami zorla bitirdim
Bi de tebriğe gelecekler diye demlediğim o kadar çayı kim içecek onu da açıkla kaptan
Agaya belesHerkese benden çaaayyy 10. Takıma yok
Yaa bizede yapsin bı karisimYapa yapa uzman oldu artık başkalarının detoksuna ihtiyac duymuyor, şirinlerden gargamel gibi kendi karışımlarını yapıyobi gün minnoş topiğimizi patlatacak korkarım
Ben hamburger detoksu yapıcam 10 günde 20 kiloPizza detokaunami girdin kizz. Bende basladim bugun. 7 gunde 12 kilo
Harikasın bebişim eline emeğine sağlık, bence benden bu çıkar, çıkması lazım çıkacak!!!! Uleyn bunu yapmaycaaaktınız Xtakım savulun geliyoooom
aedenli 54,00 52,90 1,10 2,037%
biz seviyoruz canım seni onlar sevmesede olur.
Tartiyi aksam vermis bide. Biz 15.00 once veriyoruzŞimdi biz listeyi paylaştık sonra 10. Takım paylaştı.
Sonra tekrar 10.takım paylaşım yaptı herhangi bir düzeltme yazmadan.
Ve bi baktık ta daaa listede olmayan biri listeye eklenmiş ve biz ikinciliğe düştük olan bu.Bu planlarda Gruptan konuşulmamış özelden konuşmuşlarİnşallah 10.takım kaptanı uğramaz buralara uğrarsa beni koruyun
Bir tutam cadı otuYaa bizede yapsin bı karisimaysunayy
nŞimdi biz listeyi paylaştık sonra 10. Takım paylaştı.
Ve bi baktık ta daaa listede olmayan biri listeye eklenmiş ve biz ikinciliğe düştük olan bu.Bu planlarda Gruptan konuşulmamış özelden konuşmuşlarİnşallah 10.takım kaptanı uğramaz buralara uğrarsa beni koruyun
Saat 20 e kadar liste düzenlene biliyorBiz aslinda 1.dik niye 2. Olduk. 10. Takim
Niye oyle yapti
Yedirmeyiz takım üyelerini ancak biz yeriz sizleriŞimdi biz listeyi paylaştık sonra 10. Takım paylaştı.
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Kaymak 1 kaşık
Peynir 1 dilim.
Cay
Oglen:
3 parça tavuk
4 kaşık pilav
domates
askam
2 kare bitter cikolata
cay
Su: 2 litre
Spor: yok
Ben korurum seni çiçeğim, kaplan kesilirim vallaa geleceği varsa göreceği de var
n
İyi tatiller canım hangi çöllere attınız kendimizi bakimSelam güzellerim
Bizde plan değişikliği oldu, tatile bugün geldik. Yani yeni bir nokta daha ekledik. Çöl ani bir karardı. Dönüş tarihimiz belli değil şu an.
Hepinizi çok seviyorum, beni özleyin. Bomba gibi döneceğim.
İzne ayrılmak istiyorum bugün kaptanlarım. Mümkün müdür?
A Arrietty_sedulu H3RA_ CEYDOS