Ölme gı çok yaşa ama boş değil dolu dolu huzurla mutlulukla sağlıkla ve sevdiklerinle güzel yaşaay olecem yaavalla billa bu kizda kendimi goruyorum
Yok kiz o son eklenen kiz olduSen bireyselde birincisin kuzum
Takım tam birinci oldu derken ikinciliğe düştük
Son eşi bendim arkasına bakmadan kaçıııyyyKaptani delirttik iyimi. Resmen izin aliyo dinlenmek icin
Yok kiz o son eklenen kiz oldu
Puahhahahahaha dogru esi sendinSon eşi bendim arkasına bakmadan kaçıııyyy
Darısı müstakbel kocaya, tabi iki üç bebeden sonra amacına hizmet etsin önce
Eftalyosmu ney. Oda yeni girdi takima. Hic bisey anlamadimBaş harfi ne gı ben çözemedim olayı daha
Net de cekmiyor ilkel şartlarda yetişmeye çalışıyorum
Ben mi yok kizz değilimdir...6.takimda 2.4 gordum ben sankimSen bireyselde birincisin kuzum
Takım tam birinci oldu derken ikinciliğe düştük
Aayyyy g... ben gibi fıstığı bulmuş daPuahhahahahaha dogru esi sendingaribim kosa kosa kaciyo sayende
O kocaya simdiden aciyorum…dermisim
Kız burayı birakmak ne mümkün bagimlilik yapıyorKaptani delirttik iyimi. Resmen izin aliyo dinlenmek icin
Hahah şaka bi yana takımı mahçup etmemek için mecbur izinli yazıldım. Üzülüyorum diğer türlü haksızlık olmasın diye. Ama sağolsunSon eşi bendim arkasına bakmadan kaçıııyyy
Darısı müstakbel kocaya, tabi iki üç bebeden sonra amacına hizmet etsin önce
Aa nasıl ya ben seni gördüydüm yanlışmı görmüşümBen mi yok kizz değilimdir...6.takimda 2.4 gordum ben sankim
Kim neyi nerden goruyor bir anlayabilsem Allahim bugun iyice salak oldumAa nasıl ya ben seni gördüydüm yanlışmı görmüşüm
AhahahaSize gerilim nedir gostereyim
Gitme aklım sende kalır uyuyamammmm geceeeeeleriHahah şaka bi yana takımı mahçup etmemek için mecbur izinli yazıldım. Üzülüyorum diğer türlü haksızlık olmasın diye. Ama sağolsunCEYDOS CEYDOS A Arrietty_ A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ kaptanlarim yardımcı olacaklar benim klanıma da. Fırsat bulduğum her vakit yazılanları okuyacağım sonuçta telefonda internet bol
Kiz 10. Takim yaziyo sende bende cok farkli
Neden 10.takim yaziyor orda