Bide yeni uyee. Gelir gelemz mezun olduŞimdi hatunlar benim anlamadığım konu, ilgili kişinin boy 185, kilo 74.95 den 70.50 ye inmiş 4.450 gr yani dört buçuk kilo
Boyu 164 olsa(kendi boyumdan örnek vereyim) bu mümkün olabilir de o boydaki birinin ideal kilosu zaten 70-75 zayıf olmak için. Ne kadar mümkün bu
Onu zaten demiyorumBide yeni uyee. Gelir gelemz mezun oldu
Geçen haftaki bilidiriminde şöyle not düşmüş;Şimdi hatunlar benim anlamadığım konu, ilgili kişinin boy 185, kilo 74.95 den 70.50 ye inmiş 4.450 gr yani dört buçuk kilo
Boyu 164 olsa(kendi boyumdan örnek vereyim) bu mümkün olabilir de o boydaki birinin ideal kilosu zaten 70-75 zayıf olmak için. Ne kadar mümkün bu
Telefonunda kabul etmiyoAa bende şaşırdım şimdi yanlış yazmışlar demek.Ve bişey söliyim mi benim telefonum olması gerekeni gördü bence
Kirbac oklavayi yemisti bizdeGeçen haftaki bilidiriminde şöyle not düşmüş;
71 den 73e çıktım ödem var yazmış ondan öncesi tartı fotosu yok .zaten gruba girip nadir paylaşımda bulunmuş bizim kaptan onu asıl listeye almazdı bile
Hakkimiz yendi kaptanim yaaaa. Biz hakediyodukkIyi aksamlar kizlar
Ne alemdesiniz?
Ajanlik mi yapiyorsunuz
Yapmakda haklisiniz
Kaptanım bu hafta birincilik beklemeyin ben 57 ye çıkcam, sonra birden 53 olcamGeçen haftaki bilidiriminde şöyle not düşmüş;
71 den 73e çıktım ödem var yazmış ondan öncesi tartı fotosu yok .zaten gruba girip nadir paylaşımda bulunmuş bizim kaptan onu asıl listeye almazdı bile
Hatali kuzum o
Ay olecemmKaptanım bu hafta birincilik beklemeyin ben 57 ye çıkcam, sonra birden 53 olcam
Biz aslinda 1.dik niye 2. Olduk. 10. TakimNeyi aydinlatayim kuzum?
Ben pizza detoksuna girdim. 3. Pizzami zorla bitirdimSes atma butonu oldaydı anlatırdım vallaBunların yüzünden menümü de unuttum ne yemiştim ben ya
Bi de tebriğe gelecekler diye demlediğim o kadar çayı kim içecek onu da açıkla kaptanBiz aslinda 1.dik niye 2. Olduk. 10. Takim
Niye oyle yapti
Allahım nasip etBide yeni uyee. Gelir gelemz mezun oldu