Ahahahah kız sana bayılıyorum ben yaHava detoksu var yapanmi? Yaparsinnn
Son durum hepımız şişmanız 10.takım zayıfKiz yetişemiyom vallaneler olmuş abooo son durum ne şimdi
Bence biz sana uymayalimKaptanlarim bu hafta sıkı yönetim yapalim herkes detox yapsinbak beni dinleyim
Aminn inşallah kuzumHakkımızı yidiler ayşeeeemm bol bol artı olsun İNNNŞŞAAAALLLAAAH
3 maymunu oynuyoruz hacı nuri bilge ceylan halt yemiş yanımızda
Kesin kesin zayıflardir kendilerini kandırsin onlar hihAhahahah kız sana bayılıyorum ben yacok yedım bugun yaaa 3 gun havayla beslnsem sorun olmaz
Son durum hepımız şişmanız 10.takım zayıf
Yok bacim aldılar.tacimi derece bile yapamamisimGett kiz bi yerin kalkti senin hasen yap detoksu. Nasilsa kralicesisin
Sende boş degilmissin kizzzBir tutam cadı otu
Bir tutam fitne fücur
Birazcık kin nefret
Azıcık ihtiras
Çokça azim
Üstünü geçecek kadar su
İki taşım kaynatıp sıcak sıcak rakiplere döküyoruz Xtakıma karşı kür
Bırı ceylan mı dedi3 maymunu oynuyoruz hacı nuri bilge ceylan halt yemiş yanımızda
Sana uyalım zeynebım. 2 gun aclıktan geberme orucu yapalım anca 1.olalımBence biz sana uymayalim
Siz bilirsiniz hihhBence biz sana uymayalim
Her ceylana atlama kızBırı ceylan mı dedi
Sana uyalım zeynebım. 2 gun aclıktan geberme orucu yapalım anca 1.olalım
Son durum netfiliş halt etmiş en güzel film buradaKiz yetişemiyom vallaneler olmuş abooo son durum ne şimdi
Deli yaAhahahah kız sana bayılıyorum ben yacok yedım bugun yaaa 3 gun havayla beslnsem sorun olmaz
Son durum hepımız şişmanız 10.takım zayıf
HahaBırı ceylan mı dedi
Sana uyalım zeynebım. 2 gun aclıktan geberme orucu yapalım anca 1.olalım
Hakikaten film oldukSon durum netfiliş halt etmiş en güzel film burada
Yok bacim aldılar.tacimi derece bile yapamamisimama bu hafta yapacagim %4 yaparsam olur
En zayıf bızım grup olacak o kadarKesin kesin zayıflardir kendilerini kandırsin onlar hih
Bende hem bilgeyım hemde diriyim olmuyomuHer ceylana atlama kızbu senin bildiğin ceylanlardan degil hem nuri hem de bilge biri
Onu bilmemde oğlum geçenlerde buhar yiyecekler çıkacakmış kalori sıfır dedi mesela canın çikolata mi çekti buharını çek içine miss dediHava detoksu var yapanmi? Yaparsinnn