Her takimin kurallari farkli kuzumTartiyi aksam vermis bide. Biz 15.00 once veriyoruz
Tadını çıkar canım, keyifli tatillerSelam güzellerim
Bizde plan değişikliği oldu, tatile bugün geldik. Yani yeni bir nokta daha ekledik. Çöl ani bir karardı. Dönüş tarihimiz belli değil şu an.
Hepinizi çok seviyorum, beni özleyin. Bomba gibi döneceğim.
İzne ayrılmak istiyorum bugün kaptanlarım. Mümkün müdür?
A Arrietty_sedulu @neutral @Ceydos
Iyi tatiller canimSelam güzellerim
Bizde plan değişikliği oldu, tatile bugün geldik. Yani yeni bir nokta daha ekledik. Çöl ani bir karardı. Dönüş tarihimiz belli değil şu an.
Hepinizi çok seviyorum, beni özleyin. Bomba gibi döneceğim.
İzne ayrılmak istiyorum bugün kaptanlarım. Mümkün müdür?
A Arrietty_sedulu @neutral @Ceydos
Uykusuzluk ve yoğunluktan yanlış yere yazdımAdana cekil aradan
Gel de sevmeYedirmeyiz takım üyelerini ancak biz yeriz sizleri
Uykusuzluk ve yoğunluktan yanlış yere yazdım
Ama düzelttim hemen
Yapmayın kızım bak babam delirdim sanacak, durup durup kikirdiyorum
Sayende bu yorgunlukla bile yüzüm güldü teşekkürlerSorun degil ya, espri olsun diye yazdim
Moraller dustu yukseltelim
Benim herifte öyle niye sırıtıyorsun ilişkimiz ne noktaya geldi diyorYapmayın kızım bak babam delirdim sanacak, durup durup kikirdiyorum
Ahahhaha takım coşmus: bunhaftakı detoks yapacaksan bende varım detoks guzelıKim neyi nerden goruyor bir anlayabilsem Allahim bugun iyice salak oldum
Yook degılsın bende sendenım
Heheheh ben sevmem pızza detoksu böğğkPizza detokaunami girdin kizz. Bende basladim bugun. 7 gunde 12 kilo
Bende ayni sekildeeYapmayın kızım bak babam delirdim sanacak, durup durup kikirdiyorum
Hava detoksu var yapanmi? YaparsinnnAhahhaha takım coşmus: bunhaftakı detoks yapacaksan bende varım detoks guzelı
Yook degılsın bende sendenım
Heheheh ben sevmem pızza detoksu böğğk
Kiz yetişemiyom vallaneler olmuş abooo son durum ne şimdi
3 maymunu oynuyoruz hacı nuri bilge ceylan halt yemiş yanımızdaKiz yetişemiyom vallaneler olmuş abooo son durum ne şimdi
Gett kiz bi yerin kalkti senin haKaptanlarim bu hafta sıkı yönetim yapalim herkes detox yapsinbak beni dinleyim