Kabul etmiyorumİkinci olduk ama bence biz gönüllerin birincisiyiz be
bende öyle canım olsun biz takımımızı temsil ediyoruz her şekilde. daha önce buna benzer oyunlarla kaybedilen çok 1. liğimiz oldu bizim ama hep vicdanımız rahattı. eskiden fotolu bildirim yapmazdı takımlar bizim takımda hep fotoluydu. sen çıkar buradan sonucu bugün 70 kg yum cuma 65 bile olabiliyordum.Ben haksızlık karşısında sakin falan olamıyorum kimse kusura bakmasın Ceydosum
Kız bana niye kızıyon abowKabul etmiyorum
Istemem oyle birinciligi. Herseyden once bizim takimdaki atmosfer hic bi yerde yok. Seviyorum uleyn sizibende öyle canım olsun biz takımımızı temsil ediyoruz her şekilde. daha önce buna benzer oyunlarla kaybedilen çok 1. liğimiz oldu bizim ama hep vicdanımız rahattı. eskiden fotolu bildirim yapmazdı takımlar bizim takımda hep fotoluydu. sen çıkar buradan sonucu bugün 70 kg yum cuma 65 bile olabiliyordum.
Ne kadar adil bir sistembende öyle canım olsun biz takımımızı temsil ediyoruz her şekilde. daha önce buna benzer oyunlarla kaybedilen çok 1. liğimiz oldu bizim ama hep vicdanımız rahattı. eskiden fotolu bildirim yapmazdı takımlar bizim takımda hep fotoluydu. sen çıkar buradan sonucu bugün 70 kg yum cuma 65 bile olabiliyordum.
Sana niye kızam balbademKız bana niye kızıyon abow
Bana gecenlerde resmen sus dediKk bana sus payı vermiş
Olduk muuuuu
Hanım hanııııım bunlağ benim klanlarımmm diyeydinBana gecenlerde resmen sus dedi
Hayır geçmiş yapıyorum bir kaç kere üst üste etiketlenince acil cevap vermem gerekiyor diye düşünüp doğru düzgün bakamadım sadecegeçmiş yapmadığını bu mesajdan anlıyoruz. takım içerisinde gruplara ayrıldık canım gruplar arasında en fazla kiloyu kim verecek yarışı yapıyoruz.
Şampiyonalar liginde ülkem yarı finaldeOlduk muuuuu
Kurumda da böyleyim o yüzden idare sevmez beni oekKiz bi dur. Illaki bi aciklamasi vardir. Yoksa kim kabul eder. En basta kaptanimiz gerekeni yapar.
sende varya ya herro ya merro
ay olecem yaaBenim yavru kurtlarım ve azimli takım arkadaşlarım bu hafta bu hırsla birinci olmalıyız bence
Accccaaaayip uyuz oldum yeaaaa
Kız klanbaşım kaptanceğzim canpaaaremCEYDOS bi hesapla bakem %2 yapmak için kaç kilo olmam lazım şu an gözüm döndü He emoji bulamadım o kadar yaniiii
Yerim len seniOlduk muuuuu
Katil tatli kizHayır geçmiş yapıyorum bir kaç kere üst üste etiketlenince acil cevap vermem gerekiyor diye düşünüp doğru düzgün bakamadım sadecetamam olur katılırım
Kaptani delirttik iyimi. Resmen izin aliyo dinlenmek icinOh be ne konuşmuşsunuz. Oku oku bitmedi. Ben biraz izinli olacağım kızlar. Benim klanın takibini yapmaya çalışacağım ama gözden bir şey kaçarsa diye A Arrietty_ kaptanim yardımcı olacak. Benden çok ilgilenecek hatta
Her gün girip menülerinize yorum yapmaya çalışacağım. Sadece tablo hazırlamam zor olacak gibi onu da hallederiz.
Evden uzakta olunca bu şekilde idare edicez biraz.
Sen bireyselde birincisin kuzumOlduk muuuuu