Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben haksızlık karşısında sakin falan olamıyorum kimse kusura bakmasın Ceydosum😠
bende öyle canım olsun biz takımımızı temsil ediyoruz her şekilde. daha önce buna benzer oyunlarla kaybedilen çok 1. liğimiz oldu bizim ama hep vicdanımız rahattı. eskiden fotolu bildirim yapmazdı takımlar bizim takımda hep fotoluydu. sen çıkar buradan sonucu bugün 70 kg yum cuma 65 bile olabiliyordum.

bende öyle canım olsun biz takımımızı temsil ediyoruz her şekilde. daha önce buna benzer oyunlarla kaybedilen çok 1. liğimiz oldu bizim ama hep vicdanımız rahattı. eskiden fotolu bildirim yapmazdı takımlar bizim takımda hep fotoluydu. sen çıkar buradan sonucu bugün 70 kg yum cuma 65 bile olabiliyordum.
Istemem oyle birinciligi. Herseyden once bizim takimdaki atmosfer hic bi yerde yok. Seviyorum uleyn sizi♥️

Ne kadar adil bir sistem😏

Kk bana sus payı vermiş🤣

Eklentiler

• 74D2CE39-D454-4916-BF05-5BA825EBA7AD.png
    74D2CE39-D454-4916-BF05-5BA825EBA7AD.png
    306,1 KB · Görüntüleme: 32
Benim yavru kurtlarım ve azimli takım arkadaşlarım bu hafta bu hırsla birinci olmalıyız bence
Accccaaaayip uyuz oldum yeaaaa
Kız klanbaşım kaptanceğzim canpaaarem CEYDOS CEYDOS bi hesapla bakem %2 yapmak için kaç kilo olmam lazım şu an gözüm döndü He emoji bulamadım o kadar yaniiii

geçmiş yapmadığını bu mesajdan anlıyoruz. takım içerisinde gruplara ayrıldık canım gruplar arasında en fazla kiloyu kim verecek yarışı yapıyoruz.
Hayır geçmiş yapıyorum bir kaç kere üst üste etiketlenince acil cevap vermem gerekiyor diye düşünüp doğru düzgün bakamadım sadece 😅 tamam olur katılırım 👍

Kiz bi dur. Illaki bi aciklamasi vardir. Yoksa kim kabul eder. En basta kaptanimiz gerekeni yapar.
sende varya ya herro ya merro😂
Kurumda da böyleyim o yüzden idare sevmez beni oek
Ben de onlara bayılmıyorum hoş😂
En son sana dokunan bişey yok hocam diyordu ona bari itiraz etme
Haksızlık haksızlıktır aga susamam ben🤣

Benim yavru kurtlarım ve azimli takım arkadaşlarım bu hafta bu hırsla birinci olmalıyız bence
Accccaaaayip uyuz oldum yeaaaa
Kız klanbaşım kaptanceğzim canpaaarem CEYDOS CEYDOS bi hesapla bakem %2 yapmak için kaç kilo olmam lazım şu an gözüm döndü He emoji bulamadım o kadar yaniiii
ay olecem yaa😂😂😂 valla billa bu kizda kendimi goruyorum😂😂♥️

Yerim len seni😂😂 cok tatlisin ama uykulusun. 2. Olduk. Hile le aldilar birinciligi elimizdennn
Hayır geçmiş yapıyorum bir kaç kere üst üste etiketlenince acil cevap vermem gerekiyor diye düşünüp doğru düzgün bakamadım sadece 😅 tamam olur katılırım 👍
Katil tatli kiz😍

Oh be ne konuşmuşsunuz. Oku oku bitmedi. Ben biraz izinli olacağım kızlar. Benim klanın takibini yapmaya çalışacağım ama gözden bir şey kaçarsa diye A Arrietty_ kaptanim yardımcı olacak. Benden çok ilgilenecek hatta 😍
Her gün girip menülerinize yorum yapmaya çalışacağım. Sadece tablo hazırlamam zor olacak gibi onu da hallederiz.
Evden uzakta olunca bu şekilde idare edicez biraz.

Oh be ne konuşmuşsunuz. Oku oku bitmedi. Ben biraz izinli olacağım kızlar. Benim klanın takibini yapmaya çalışacağım ama gözden bir şey kaçarsa diye A Arrietty_ kaptanim yardımcı olacak. Benden çok ilgilenecek hatta 😍
Her gün girip menülerinize yorum yapmaya çalışacağım. Sadece tablo hazırlamam zor olacak gibi onu da hallederiz.
Evden uzakta olunca bu şekilde idare edicez biraz.
Kaptani delirttik iyimi. Resmen izin aliyo dinlenmek icin😬😬

X